- 15 Şubat 2019
- 299
- 381
-
- Konu Sahibi venusmercan
Evet 14. Gün de silik çizgi gördüğüm oldu benim geçen ay.. ancak ilk defa bu kadar belirgin silik çizgiyle karşılaştımKan verin varsa çıkar. Ben iğne prospektüsünde 10.günden önce idrar ya da kan testi yapmayınız yazdığından 2 aydır 11.gün kan veriyorum 0.0 bazen iğne etkisi olabiliyor 14.güne kadar. Ama ilk çıkmadığı için pek sanmıyorum. Ama inşallah vardır.
14. Gün bile silik çizgi mi olmuştu.Evet 14. Gün de silik çizgi gördüğüm oldu benim geçen ay.. ancak ilk defa bu kadar belirgin silik çizgiyle karşılaştımumarım vardır bu akşam yine yapacağım. Teşekkür ederim bu arada, hiç sanmıyorum ama inşallah
Evet malesef geçen ay vardı. Bu kadar belirgin olmasa da..14. Gün bile silik çizgi mi olmuştu.
Ilk defa duyuyorum bu bilgiyi diger arkadaşlara ds iletirim kafası karışan çok oluyor haliyle.Evet malesef geçen ay vardı. Bu kadar belirgin olmasa da..
şöyle söyleyeyim 14. gün silik çizgi görünce ben de umutlanmıştım. 15. gün öğlen tekrar baktım biraz daha azalmış ancak hala silik çizgi vardı. fakat azaldığı için bir daha yapmadım sonra da regl oldum zaten. bünyeden bünyeye değişiyormuş atılma süresi, benden geç çıkıyor demek kiIlk defa duyuyorum bu bilgiyi diger arkadaşlara ds iletirim kafası karışan çok oluyor haliyle.
Allahran bilincli bi şekilde koyuluğu takip etmissiniz yoksa büyük hayal kırıklığı olurdu.şöyle söyleyeyim 14. gün silik çizgi görünce ben de umutlanmıştım. 15. gün öğlen tekrar baktım biraz daha azalmış ancak hala silik çizgi vardı. fakat azaldığı için bir daha yapmadım sonra da regl oldum zaten. bünyeden bünyeye değişiyormuş atılma süresi, benden geç çıkıyor demek ki
Bu kez 10. Günden başladım buradan anlaşılıyor mu bilmiyorum ama bir tek 13. Günde biraz varEki Görüntüle 2597758
Keşke demek isterdim ama akşam yine yaptım daha da silikleşmiş. Eğer olsaydı bi tık koyu olurdu herhaldeKan verin var gibi
Keşke demek isterdim ama akşam yine yaptım daha da silikleşmiş. Eğer olsaydı bi tık koyu olurdu herhalde
Hayret ediyorum cuma 14. Gündü çok silik çizgi 15 ve 16. Günlerde de çıkmaya devam etti silik çizgi ama hiçbir koyulaşma olmadığı için anlamsız olduğunu düşünüyorumHayırlısı olsun ben bu forumda gördüm yalancı pozitifin ne kadar yaygın olduğunugerçekten inanılmaz birşey.
Ben de bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama 10. Gün akşamı test yaptım silik çizgi vardı iğne etkisisdir dedim 13. Gün akşamı yaptım çizgi netti kanka gittim o akşam hamileydim sabah test yaptım evde o da çok çok belirgin çıktı şaşırdım sizdekinin iğne belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben kimyasal geçirdiğinizi düşünüyorum
Sizin adınıza çok sevindim bu aradaBen de bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama 10. Gün akşamı test yaptım silik çizgi vardı iğne etkisisdir dedim 13. Gün akşamı yaptım çizgi netti kanka gittim o akşam hamileydim sabah test yaptım evde o da çok çok belirgin çıktı şaşırdım sizdekinin iğne belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben kimyasal geçirdiğinizi düşünüyorum
İnşallahBenimde 2. Asilama tutar ınsaallah kızlar
Teşekkür ederim eğer on dk dan sonra çıkıyosa kurumadır canımSizin adınıza çok sevindim bu arada