- 15 Şubat 2019
- 299
- 381
- Konu Sahibi venusmercan
Bu nasıl kuruma çizgisi deliricemTeşekkür ederim eğer on dk dan sonra çıkıyosa kurumadır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl kuruma çizgisi deliricemTeşekkür ederim eğer on dk dan sonra çıkıyosa kurumadır canım
Kaçıncı dakika da çıktı bu çizgi hamilelik gibi duruyo buBu nasıl kuruma çizgisi deliricem
Valla ilk beş dakika yoktu ama sonra bakmadım bir daha yarım saat sonra gördüm ben. Çoklu test almıştım günde bir tane yapıyorum sabah kalkınca tekrarlıcam. Tam hayır yok ya diyorum böyle olunca acaba diyorum.. bugün 17. Gün iğneden sonra reglime de 4 gün var. Olsaydı 15. Gün itibariyle artarak devam ederdi değil miArkadaşım bende hamile yim testin biri tam pozitif gösterirken bi başka test 30 dakika sonra ancak silik çizgi oluyor hassaslıkları farklıdır.
Hayırlı olsun aynı markadan çoklu test aldım ben laboquick marka. Zaten 4 gün kaldı reglime. Umarım vardırArkadaşım bende hamile yim testin biri tam pozitif gösterirken bi başka test 30 dakika sonra ancak silik çizgi oluyor hassaslıkları farklıdır.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum canım ben gebeliğin başında testi yapıyordum kenara koyuyordum Bir saat sonra çok ince bi çizgi görüyordum iki gün aynı testleri yaptım hep silik çizgiler sonra miratec matkayla yaptım daha kalın çizgileri gördüm tam pozitif yakaladım miratecle bugün ovula marka testleri bir daha yapayım dedim gene geç beliren ama. Biraz daha koyu silik çizgi çıktı :))) sen bide farklı marka testleri dene miratec artimed yada albi gibi testlerleValla ilk beş dakika yoktu ama sonra bakmadım bir daha yarım saat sonra gördüm ben. Çoklu test almıştım günde bir tane yapıyorum sabah kalkınca tekrarlıcam. Tam hayır yok ya diyorum böyle olunca acaba diyorum.. bugün 17. Gün iğneden sonra reglime de 4 gün var. Olsaydı 15. Gün itibariyle artarak devam ederdi değil mi
Evet çizgi pembe. Umarım dediğin gibi olur. Başka marka deneyeceğim. Teşekkür ederim yorumun içinBirde o çizgi pembemi acaba
Rica ederim canım durumu paylaşırsan sevinirim Allaha emanet ol.Evet çizgi pembe. Umarım dediğin gibi olur. Başka marka deneyeceğim. Teşekkür ederim yorumun için
3 gün sonra paylaşmış olurum Sen de Allaha emanet olRica ederim canım durumu paylaşırsan sevinirim Allaha emanet ol.
Merak ettim gebelik var mı acaba benimde bugün 11. Gün3 gün sonra paylaşmış olurum Sen de Allaha emanet ol
Hayır malesef günlerce aldatıcı çizgiler görmüşümMerak ettim gebelik var mı acaba benimde bugün 11. Gün
Hadi ya benimde 12 . Gün yarın ama umutsuzum kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var test yapsam mı bilmiyorumHayır malesef günlerce aldatıcı çizgiler görmüşüm
Bekleyebiliyorsanız 15. Gün en iyisiHadi ya benimde 12 . Gün yarın ama umutsuzum kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var test yapsam mı bilmiyorum
Varsa zaten 14 te çıkar yoksa regl i bekliycezBekleyebiliyorsanız 15. Gün en iyisi
Benim iğnenin 13. Günü çıkmıştı reglime iki gün vardıVarsa zaten 14 te çıkar yoksa regl i bekliycez
O zaman beta mı baktırdınız yoksa normal kaset test miBenim iğnenin 13. Günü çıkmıştı reglime iki gün vardı
Kaset testten baktım ince silik bi çizg vardı gecenin bi saati bakmıştım ve teste gittim testte de çıktıO zaman beta mı baktırdınız yoksa normal kaset test mi
İnşallah benimde öyle olur 3 yıldır bekliyorum gözümün nurunuKaset testten baktım ince silik bi çizg vardı gecenin bi saati bakmıştım ve teste gittim testte de çıktı