- 9 Kasım 2019
- 170
- 160
- 33
kısmet canım ya hayırlısını dile herzaman ben en çok buna inanırım. nezaman hayırlısı desem hissederimYok canım kafa karışacak bisey yok bu ayda hamiş değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısmet canım ya hayırlısını dile herzaman ben en çok buna inanırım. nezaman hayırlısı desem hissederimYok canım kafa karışacak bisey yok bu ayda hamiş değilim
kısmet canım ya hayırlısını dile herzaman ben en çok buna inanırım. nezaman hayırlısı desem hissederim
Ben bugün doktora gittim kızlar femera ilacını kullancm bu ay eğer yine olmazsa film cekilicem.
Evet canım sen ilaç kullanmışmydnCanım ben de bugün oldum pazartesi için randevu aldım.. Sen daha önce klomen mi kullanmıştın??
Evet canım sen ilaç kullanmışmydn
Bende bu ay kullanicm olmazsa bir sonra ki ay film cekilicemEvet iki aydır klomen kullanıyorum.. Ben de femaranin daha iyi olduğunu duydum bu ay onu denemek istiyorum..
keşke strese girip bunları yapmak yerine kendine dikkat edip biraz koruyup sabretseydin canım... sabrın sonu selamettirSelam herkese. Çatlatma iğnemin 13. günü bugün. İki gündür idrarda negatif çıktı ve dünyam başıma yıkıldı gibi. Dün ağladım sitres oldum evi sil başta temziledim ağırlık kaldırdım sitresten. Bugün yine kendimde değilim 5 tane yumurtam olmuştu oysaki çok ümitlendim
Okadar silikti ki kensin hamile değilim dedim hatta, doktorumun bu testle bile hamilesin demesine rağmenSelam herkese. Çatlatma iğnemin 13. günü bugün. İki gündür idrarda negatif çıktı ve dünyam başıma yıkıldı gibi. Dün ağladım sitres oldum evi sil başta temziledim ağırlık kaldırdım sitresten. Bugün yine kendimde değilim 5 tane yumurtam olmuştu oysaki çok ümitlendim
. Hastaneye geldim kan vermek için. Daha fazla dayanamadım canım. İnşallah güzel haber alırım. Senin bebeğin de hayırlı olsunkeşke strese girip bunları yapmak yerine kendine dikkat edip biraz koruyup sabretseydin canım... sabrın sonu selamettir
iğneden sonraa negatif görebilirsin geç döllenme olmuş olabilir..bende iğneden sonra 12.gün negatif görmüştüm, 17.gün yaptığımda çok silik bi şekilde ikinci çizgim çıktı. lütfen biraz sabır ve herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
Benim bu kadar dahi çıkmadı bembeyazdıOkadar silikti ki kensin hamile değilim dedim hatta, doktorumun bu testle bile hamilesin demesine rağmen
TEŞEKKÜR EDERRİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN , AMA KEŞKE Bİ KAÇ GÜN SABREDİP BEKLESEYDİN. BENDE İLK YAPTIGIMDA NEGATİF ÇIKMIŞTI 12.GÜNDÜ. DİĞER TESTİMİ 17.GÜNDE YAPTIMKan vermek için hastaneye geldim
. Hastaneye geldim kan vermek için. Daha fazla dayanamadım canım. İnşallah güzel haber alırım. Senin bebeğin de hayırlı olsun
KAN SONUCUN SÖYLEMEYİ UNUTMA İNŞALLAH YÜKSEK ÇIKARBenim bu kadar dahi çıkmadı bembeyazdı
1.20 çıktı maalesef normalde hiç takmazdım ama bu ay çok etkilendim. Kafam yorgunKAN SONUCUN SÖYLEMEYİ UNUTMA İNŞALLAH YÜKSEK ÇIKAR
İnşallahhayırlısını dile herzaman canım inşallah bidahhaki sefere güzel haberler alırsın
Canım , belirti diyebileceğin ne vardı iğneden on gün kadar sonra, etkisi geçtikten sonra ?şimdi hastaneden geliyorum :) dün akşam kan verdim değerim 450 üzeri çıktı bugünde doktoruma gittim yaklaşık 1aylık hamileyim :) progestana başladım ve haftaya tekrar kontrolüm var :) inşallah herkese nasip eder rabbimm
Ah pardon yazmışsın zatenCanım , belirti diyebileceğin ne vardı iğneden on gün kadar sonra, etkisi geçtikten sonra ?