• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese. Çatlatma iğnemin 13. günü bugün. İki gündür idrarda negatif çıktı ve dünyam başıma yıkıldı gibi. Dün ağladım sitres oldum evi sil başta temziledim ağırlık kaldırdım sitresten. Bugün yine kendimde değilim 5 tane yumurtam olmuştu oysaki çok ümitlendim 😢😢😢😢😢

Selam herkese. Çatlatma iğnemin 13. günü bugün. İki gündür idrarda negatif çıktı ve dünyam başıma yıkıldı gibi. Dün ağladım sitres oldum evi sil başta temziledim ağırlık kaldırdım sitresten. Bugün yine kendimde değilim 5 tane yumurtam olmuştu oysaki çok ümitlendim 😢😢😢😢😢
keşke strese girip bunları yapmak yerine kendine dikkat edip biraz koruyup sabretseydin canım... sabrın sonu selamettir :dua::dua:
iğneden sonraa negatif görebilirsin geç döllenme olmuş olabilir..bende iğneden sonra 12.gün negatif görmüştüm, 17.gün yaptığımda çok silik bi şekilde ikinci çizgim çıktı. lütfen biraz sabır ve herşeyin hayırlısını dilemek lazım.

Okadar silikti ki kensin hamile değilim dedim hatta, doktorumun bu testle bile hamilesin demesine rağmen

Eklentiler

• 20191120_072939.jpg
    20191120_072939.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 139
  • 20191120_072923.jpg
    20191120_072923.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 132
Kan vermek için hastaneye geldim
keşke strese girip bunları yapmak yerine kendine dikkat edip biraz koruyup sabretseydin canım... sabrın sonu selamettir :dua::dua:
iğneden sonraa negatif görebilirsin geç döllenme olmuş olabilir..bende iğneden sonra 12.gün negatif görmüştüm, 17.gün yaptığımda çok silik bi şekilde ikinci çizgim çıktı. lütfen biraz sabır ve herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
. Hastaneye geldim kan vermek için. Daha fazla dayanamadım canım. İnşallah güzel haber alırım. Senin bebeğin de hayırlı olsun

Kan vermek için hastaneye geldim

. Hastaneye geldim kan vermek için. Daha fazla dayanamadım canım. İnşallah güzel haber alırım. Senin bebeğin de hayırlı olsun
TEŞEKKÜR EDERRİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN , AMA KEŞKE Bİ KAÇ GÜN SABREDİP BEKLESEYDİN. BENDE İLK YAPTIGIMDA NEGATİF ÇIKMIŞTI 12.GÜNDÜ. DİĞER TESTİMİ 17.GÜNDE YAPTIM

şimdi hastaneden geliyorum :) dün akşam kan verdim değerim 450 üzeri çıktı bugünde doktoruma gittim yaklaşık 1aylık hamileyim :) progestana başladım ve haftaya tekrar kontrolüm var :) inşallah herkese nasip eder rabbimm
Canım , belirti diyebileceğin ne vardı iğneden on gün kadar sonra, etkisi geçtikten sonra ?

Benim de başıma gelen durumdur. 13.gün akşamı (dün) test yaptım negatif. 11. Gün de kanda negatifi görmüştüm. Umudumu kaybetmemeye calisiyorum hala 🤷🏻‍♀️

Back