• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa iğne oldum bu ay 9. Gün sivilce çıkmış adet sancıları başladı hafiften. Eşim oluruna bırakalım dedi. Okuduğum kadarıyla ikinci defa kloomen iğne de şans daha fazla oluyormuş. İkinciyi deneyip oluruna bırakacağım. Bu kadar stres ve beklemekle insan kafayı yiyor. Yok yumurta büyüdü yok çatladı vs. Hayırlısı olsun

İlk defa iğne oldum bu ay 9. Gün sivilce çıkmış adet sancıları başladı hafiften. Eşim oluruna bırakalım dedi. Okuduğum kadarıyla ikinci defa kloomen iğne de şans daha fazla oluyormuş. İkinciyi deneyip oluruna bırakacağım. Bu kadar stres ve beklemekle insan kafayı yiyor. Yok yumurta büyüdü yok çatladı vs. Hayırlısı olsun
kesinlikle seninle aynı durumdayım ben de 14.gün bugün ama dediğin gibi 9-10.günde inanılmaz sivilce çıkmaya başladı adet ağrıları başladı. Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Normalde bugün kan verecektim ama vazgeçtim 4-5 gün içerisinde adet olmazsam vereceğim :(

kesinlikle seninle aynı durumdayım ben de 14.gün bugün ama dediğin gibi 9-10.günde inanılmaz sivilce çıkmaya başladı adet ağrıları başladı. Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Normalde bugün kan verecektim ama vazgeçtim 4-5 gün içerisinde adet olmazsam vereceğim :KK43:
Bu aydan farklı olarak göğüs ağrım yok adet oncesi göğsün inanılmaz şişer ağrır ama bu defa olmadı yada daha olur 5 gün var test gününe test için gel dedi Dr ama adet olunca giycem negatif çıkacağını bile bile teste gitmekte zoruma gidiyor. Klomen iğne süreci çok stresliymis oğluma kendiliğinden hamile kalmıştım bir ay daha denerim sonrası nasip rabbim ne zaman ol derse olur. Yoksa bu tür stres bütün enerjimi alıyor. Gün boyu belirti kovalıyor um

Bu aydan farklı olarak göğüs ağrım yok adet oncesi göğsün inanılmaz şişer ağrır ama bu defa olmadı yada daha olur 5 gün var test gününe test için gel dedi Dr ama adet olunca giycem negatif çıkacağını bile bile teste gitmekte zoruma gidiyor. Klomen iğne süreci çok stresliymis oğluma kendiliğinden hamile kalmıştım bir ay daha denerim sonrası nasip rabbim ne zaman ol derse olur. Yoksa bu tür stres bütün enerjimi alıyor. Gün boyu belirti kovalıyor um
evet çok stresli benim de ilk ayım klomen ve iğne tedavisinde ve ilk çocuk için çabalıyorum :( allah en kısa zamanda ikimize de nasip etsin

hep dua ediyorum canım rabbim iisteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah :):nazar::nazar::KK66::KK66:
kuzum hayırlı olsun hamileliğin. Senin ilk negatif mi çıkmıştı kaçıncı günde? Öyle hatırlıyorum sanki benim de dün 13.günümdü idrarda negatif gördüm ondan umut olsun diye soruyorum

bende 12.gün yaptm negatif çıkmıştı, tekrar 17.gün yaptığımda silik çıktı kan verdim 450 ye çıkmış değerim doktoruma gittim hamile oldugumu söyledi cumartesi tekrar verdm kan 1586 olmş bugün ultrasonda gördük minik bebebğimizi :) isteyen herkese nasip etsin :) bence sende biraz bekle canım 3-4 gün daha
Çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün 17.gün benimde dün idrar testi negatif çıkmıştı bakalım bekliyorum artık

kuzum hayırlı olsun hamileliğin. Senin ilk negatif mi çıkmıştı kaçıncı günde? Öyle hatırlıyorum sanki benim de dün 13.günümdü idrarda negatif gördüm ondan umut olsun diye soruyorum
evet canım 12.gün negatifti, 17gün tekrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı 12.günden sonra feci göğüs ağrılarım olmuştu mesela umarım sende güzeel haberler alırsın bizede haber ver :)

Mrb kızlar testim iki saat sonra böyle oldu. Sizce hamile miyim

Eklentiler

• 638D863A-5121-4F84-B42C-F963A104D2BE.jpeg
    638D863A-5121-4F84-B42C-F963A104D2BE.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 192
Canım benim regl günü geçti 17.günde yapıldı çatlama iğnesi çünkü doktor 14 günden sonra kan tahlili ver dedi bugün idrar testi yaptım 18.gün gölge gibi çok silik bi çizgi var ama bakalım adeti beklicem
kan yaptırdınmı benimde çok silik çıkmıştı ikinci çizgim

Mrb kızlar testim iki saat sonra böyle oldu. Sizce hamile miyim
canım genel olarak 10-15dk içinde belli oluyor çizgiler yani 2saat sonra böyle olduysa bence başka bi test daha yaptır :) iğnemi oldun sende kaçıncı günündesin, ben iğneden sonra 12.gün yaptım negatif çıktı sonra 17.gün yaptım ikinci çizgim 10dk içerisinde silik olarak belirdi

Back