Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇatlatma iğnesi 13. Gün idrar testi negatif
Merhaba kizlar. Benim bugun ignemin 11. Gunu 3 gun once idrar testi yaptim ama negatif cikti ya moralimi bozdum kendi kendime. Sol kasigimda siddetli batma var, pek umidim yok ama bu batma hissi daha once bu kadar yasadigim bisey olmadi. 15. Gun kan tahlili en kesin sonucumu verir
5.7 de gebelik var diyemezdik zaten dedi. Ama yıkıldım resmen. Bugun de cok ağrım vardı bi parca düştü kan pihtisi değil eminim dağılmadi çünkü. Ondan sonra da geçti agrim. Bilmiyorum ne düşüneceğim şaşırdım artık
Değeri tam bilmiyorum canım ben adetim geçince vermiştim çünkü.2 gün sonra tekrar ver 2 katina çıkması gerekiyo diye biliyorum. Ayrica gözün aydın hayırlı olsun
Değeri tam bilmiyorum canım ben adetim geçince vermiştim çünkü.2 gün sonra tekrar ver 2 katina çıkması gerekiyo diye biliyorum. Ayrica gözün aydın hayırlı olsun
2 senedir canım.2 yillikfa evliyim klomen çok kullandım günde 8 kere içtiğim bile oldu glifor içtim bitkisel kürler falan sonra baktım.olmuyo özel polikinlihe gittim femara ve çatlatma iğnesinle. Hamile kaldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur
2 senedir canım.2 yillikfa evliyim klomen çok kullandım günde 8 kere içtiğim bile oldu glifor içtim bitkisel kürler falan sonra baktım.olmuyo özel polikinlihe gittim femara ve çatlatma iğnesinle. Hamile kaldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur