Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok farkındayım fakat ister istemez iğne vurulunca bi beklentiye giriyor insan.. benim gibi sabırsız bir insansa hele Erol tavmergen diye çok ünlü ve alanında çok tecrübeli bir doktor varmış İzmirde .. ona randevu alacağım bugün.başka bir gözün de görüp yorumlaması çok önemli çünkü.. tedaviye başlayan doktorum sol tüpümün tıkalı olmasını hiç sorun etmedi ve sağ tüpümle istersem 5 çocuk bile doğuracağımı söylemişti.. 2. doktor kesinlikle yüzde 50 hakkımı kaybettiğimii ve sadece sağ tüpte oluşan yumurta ile hamile kalabileceğimi söyledi.. hangisine inanmalıyım ?? ayrıca yumurtanın hangi tarafta oluştuğunu nerden bilebilirim??? bu nedenle 3. bir doktorun yorumu benim için önemli .. umarım tez zamanda hayırlısıyla rabbim hepimizin gönlüne göre verir :)

Ben 2. Doktorun gorusundeyim sansini yari yariya dusuruyor tek tupu tikali milyonlarca insan tabii ki hamile kalabilir hic bir engel yok ama hani bir olasiligimiz var ya onu yari yariya dusuruyor mu evet. Yani sagdan yumurtlayip sag tikaliysa soldan giden spermin onu bulmasina imkansiz demiyorlar ama cok cok dusuk diyorlar. Iki tupumuz acikken bile saglikli bir ciftin bir ay icindeki sansi %20 gibi dolayisiyla surec uzar ama engel mi deil. Bende senin gibi o kdr sabirsizdim ki hic bir problem olmamasina ragmen 4. Ayimda tedavi oldum buda bir tercih. Kimi 1 yil beklemeyi dogru bulur kimi ise hemen tedavi olmayi. Ama buna karar verecek doktor degil biziz.

Kesinlikle çok haklısın. Katılıyorum. doktor doktor gezip daha fazla psikolojiyi yıpratmadan müdahale etmek istiyorum ben :)

canım çok teşekkür ederiz bende bugün gittim klomen kullanmstm carsamba aksamı iğne vurul dedi tam 36 saat sonra ilişki olsun diye belirtti. Sen çatlatma iğnesini kolundan mı vuruldun

canım çok teşekkür ederiz bende bugün gittim klomen kullanmstm carsamba aksamı iğne vurul dedi tam 36 saat sonra ilişki olsun diye belirtti. Sen çatlatma iğnesini kolundan mı vuruldun

Hayir karindan oldum ovitrelleyi karindan yapiyolar genelde

Hayir karindan oldum ovitrelleyi karindan yapiyolar genelde
Doktorum bana birşey söylemedi ben geçen ay klomen kullanmamıştım sadece iğne vuruldum onu da koldan acil de vurdurdum iğneden tam 14 gun sonrada hata olduj tutmadi. Bu ayda klomen kullandm çatlatma iğnesini çarşamba akşam vurulcam ama bende nasıl yapayım bilemedim. Perşembe de bana duphastona başla dedi. Oda adet söktürücüymüs ben anlamadım ki nasıl iş doktorumda böyle sıradan doktor değil alanında ıyi biri genelde tercih edilen bi doktor. Ama bende tereddütte kaldım.

Bende yarın vurulcam iğneyi bugün kontrole gittim biri 22 biri 23 yumurtam çok şükür inşallah bu sefer hepimiz gebe kalırız Allahın izniyle

Kızlar bugün çatlatma iğnenin 12. Günü vurulduğum gün ile birlikte ancak 2 akşamdır gece yattığımda aşırı derece de kasıklarım ve bacaklarım da ağrı oluyor bazen ağrıdan uykumdan uyanıyorum Bu tarz ağrı yaşayan bar mı gündüzleri ara ara batma ve ağrı olarak geliyor bir de bel ağrısı afedersiniz ama bi ishalim bi kabız anlamadım Göğüslerim çatlatma iğnesinin 6. Gününden bu yana çok ağrıyor ve sızlıyor sütyeni dahi takmak istemiyorum okadar akıntım da şeffaf ve beyaz olarak geliyo şimdilik benim belirtilerimmmm bunlar

MASallah butun talimatlari sana vermis kendi napcak:/ bana doktorum vurdu carsamba yeterli boyuta gelip gelmedigini kontrol etmeden mi vurulcaksn? Ovitrelle karindan pregnyl kalcadan genelde

Arkadaşlar bugün kanda beta bhcg yaptırdım değer 12 cıktı sizce değer nasıl gebelik var mıdır adetim sadece 1 gün geçti 12 cıktı

MASallah butun talimatlari sana vermis kendi napcak:/ bana doktorum vurdu carsamba yeterli boyuta gelip gelmedigini kontrol etmeden mi vurulcaksn? Ovitrelle karindan pregnyl kalcadan genelde
Carsamba günü gideyim diyorum baksın boyutuna igneyide gotureyim kendisi vursun bakalım birde öyle deneyeyim

Canik test yapsana bugun 13. Günün belli olur benim 12. Negatif olduğu belliydi zaten iki sonrada hasta olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…