• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah bu sefer olur canım benim 13 14 16 16 mm 4 tane yumurtam varmış bende yarın vurulcm sende karindan mi vuruluyorsun igneleri

Evet canım ovitrelle yazıyo doktorum o da karından oluyomuş sanirimm.. az önce geldim hastaneden iğneyi yaptık saat 2 buçuk gibi.. benim de 13 mm bi yumurtam varmış ama onu saymadı doktor çatlamak için büyük değil dedi..

Hem calisma hem de günleri sayma zamanı 😊
Evet canım ovitrelle yazıyo doktorum o da karından oluyomuş sanirimm.. az önce geldim hastaneden iğneyi yaptık saat 2 buçuk gibi.. benim de 13 mm bi yumurtam varmış ama onu saymadı doktor çatlamak için büyük değil dedi..
18-20mm olması daha iyi olabiliyor ama Allah'tan umut kesilmez inşallah güzel haberler alırrsın :)

yumurtam 20mm olmuştu çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 16.günüm yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar dualarınızı bekliyorum

Inşallah ama çok garip bir duyguymuş kendimi biran hamile gibi hissetmiştim değerim düşük farkindaydimda 12 bugünde lavaboda adet başlangıcı gibi kahverengi akıntı olunca doktorumu aradım hemen bir beta hag yaptırdım dedi acil de yaptırdım sonuç düşmüş 8.6 coook üzüldüm agladim birde çalışıyorum hastanede patladim😢😭

Hayırlısı olsun canım üzülme insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Inşallah ta umitleniyorsun ya ağlamamak elde değil adet rengi kırmızı olunca daha üzüldüm napalim diğer ay için umitleniyorsun başlayacağım yarında doktoruma giderim heralde tekrardan

Inşallah ta umitleniyorsun ya ağlamamak elde değil adet rengi kırmızı olunca daha üzüldüm napalim diğer ay için umitleniyorsun başlayacağım yarında doktoruma giderim heralde tekrardan

Çok iyi anlıyorum seni ben de geçen ay idrar testinde çift çizgi gördüm umutlandım çünkü daha önce çok kez yapmışımdır test ama ilk defa çift çizgi gördüm bi de tedavinin de ilk atıydı oldu dedim ama kan testi verdim negatif.. çok üzüldüm ağladım ama sabah kalktım yeni ay yeni umutlar dedim doktora randevu aldım.. bu ay için de catlatma ignemi oldum artık çalışmalar baslicak sonra bi hafta bekleme..

Back