- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.inşallah hayirli haberler veririz birbirimize cnmbende 7 yıllık evliyim bu 3. klomen +ovitrelle . benimde 12. günüm ve bende test yaptım negatif malesef ayrıca kasıklarım ve belim aşırı ağrıyor ve adetime 6 gün var
benim bugün 11.günüm acaba yarın test yapsamı emin değilim, umutsuzluğa kapılmayın ama kafanızada çok takmayın psikoloji çok önemi herşey kafada bitiyor asılda umarım önümüzdekii ay güzel haberler alırsınızKızlar benim catlatma iğnesi dahil 12.günüm dün yaptım idrar testi negatif tek çizgi cıktı çok üzüldüm hâlâ adet belirtilerim devam ediyor heralde adet olacağım diye umutsuzluga kapılıyorum napalim hayırlısı olsun olmazsa 3.ve son olarak deneyecegimiź klomen+catlatma iğnesine devam edecegim
inan bende zor duruyorum 12.gün test yaptranlar var bende yapsammı acaba diyorum :/ sen bugün mü yapacaktın canımGel de bana anlat :) elimde değil. gerçekten de psikolojim ciddi sarsıldı malesef
Ben 12. Gün yapmıştım iğnenin etkisi geçmişti zaten 14. Günde hasta oldum geçen ay yani sende yapabilirsin büyük ihtimalle doğru sonucu alırsıninan bende zor duruyorum 12.gün test yaptranlar var bende yapsammı acaba diyorum :/ sen bugün mü yapacaktın canım
heyecanlandım şimdi yarın alıp yapayım ozaman :)Ben 12. Gün yapmıştım iğnenin etkisi geçmişti zaten 14. Günde hasta oldum geçen ay yani sende yapabilirsin büyük ihtimalle doğru sonucu alırsın
ama şöyle birşey de var iğnenin yapılmasının 12.güünü yarın oluyor ama regl tarihime de 1hafta kalmış oluyor doğru sonuç alırım inşallahBen 12. Gün yapmıştım iğnenin etkisi geçmişti zaten 14. Günde hasta oldum geçen ay yani sende yapabilirsin büyük ihtimalle doğru sonucu alırsın
Benim bugün 13. günüm. dün akşam yapmıştım negatif malesef. olmadı bu ay da . yapmayınca da daha da heyecanlanıp ümitleniyor insan. en başından bilmekte fayda var sanırım ben birdaha klomen + çatlatma iğnesi düşünmüyorum. Yarın için tüp bebek merkezinden randevu aldım. belki başka bir doktor gözü daha farklı yorumlayabilir bazı durumları.. bakalım.. hayırlısı..inan bende zor duruyorum 12.gün test yaptranlar var bende yapsammı acaba diyorum :/ sen bugün mü yapacaktın canım
haber ver olur mu ? güzel haberlerle inşallah.ama şöyle birşey de var iğnenin yapılmasının 12.güünü yarın oluyor ama regl tarihime de 1hafta kalmış oluyor doğru sonuç alırım inşallah
hayır 7 yıldır evliyiz son bir yıldır uğraşıyorum. son 4 ay tedavili . ama nasip olmadı henüz. evet annem hep yumurtalıkların tembelleşir bu kadar ara verme derdi saçmalama derdim , ama doktorum annemi doğruladı..Hakkımızda hayırlısı olsun cnm 7 yıldır siz uğraşıyoruz müsünüz
peki biz 4 aydır bu işin içindeyiz acaba çok ara verdik 7 yıldır ondan mı cabuk olmuyor diye düşünüyorum ne esimde ne de bende sıkıntı yok çünki
hayırlısı olsun canım ya doktorunu iyi araştır git inşallah olumlu sonuçlar alırsınBenim bugün 13. günüm. dün akşam yapmıştım negatif malesef. olmadı bu ay da . yapmayınca da daha da heyecanlanıp ümitleniyor insan. en başından bilmekte fayda var sanırım ben birdaha klomen + çatlatma iğnesi düşünmüyorum. Yarın için tüp bebek merkezinden randevu aldım. belki başka bir doktor gözü daha farklı yorumlayabilir bazı durumları.. bakalım.. hayırlısı..
Inşallah Allah hayırlısıyla nasip eder isteyen herkese.. Benimde tek çizgi cıktı bende bekliyorum bakalim bugün reglim 7. Günü gecikti.Bakalim bir umut bekliyorum..Gerçekten beklemenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. ve ardından gelen sonucun üzeceğini umarım en kısa zamanda isteyen herkese Allah nasip etsin inş...
Canım ben iğne vurulduğum da birde ovulasyon testiyle takibe almıştım 9. Günden sonra iğnenin etkisi geçmişti.ama şöyle birşey de var iğnenin yapılmasının 12.güünü yarın oluyor ama regl tarihime de 1hafta kalmış oluyor doğru sonuç alırım inşallah
anladım yani 9 -10gün sonra etkisi geçiyor yarın sabah bi deniyeyim hayrlısı olsunnCanım ben iğne vurulduğum da birde ovulasyon testiyle takibe almıştım 9. Günden sonra iğnenin etkisi geçmişti.
Aynen test yapma süresini uzatnca dediğin gibi beklentide oluyor. Ne zamandır kullanıyon klomen+çatlatma iğnesiniBenim bugün 13. günüm. dün akşam yapmıştım negatif malesef. olmadı bu ay da . yapmayınca da daha da heyecanlanıp ümitleniyor insan. en başından bilmekte fayda var sanırım ben birdaha klomen + çatlatma iğnesi düşünmüyorum. Yarın için tüp bebek merkezinden randevu aldım. belki başka bir doktor gözü daha farklı yorumlayabilir bazı durumları.. bakalım.. hayırlısı..
Inşallah canım arkadaşında dediği gibi varsa zaten çıkıyor yoksada boşuna umutlanıyoruz sonra daha çok üzülüyoruz.anladım yani 9 -10gün sonra etkisi geçiyor yarın sabah bi deniyeyim hayrlısı olsunn
3 kere kullandım işte. şuan iğneliyim bugün 13. gün ama düne kadar idrar testleri negatifti. bu nedenle negatif gibi yorumlayıp tüp bebek için randevu aldımAynen test yapma süresini uzatnca dediğin gibi beklentide oluyor. Ne zamandır kullanıyon klomen+çatlatma iğnesini
biraz önce yaptm sonuçç negatif çıktı malesef ama bikaç gün daha beklemek istiyorum bakalım ne olcakCanım ben iğne vurulduğum da birde ovulasyon testiyle takibe almıştım 9. Günden sonra iğnenin etkisi geçmişti.
biraz önce yaptm sonuçç negatif çıktı malesef ama bikaç gün daha beklemek istiyorum bakalım ne olcakInşallah canım arkadaşında dediği gibi varsa zaten çıkıyor yoksada boşuna umutlanıyoruz sonra daha çok üzülüyoruz.