- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40
Aynen adetini beklersin pozitif çıkarsa inşallah daha çok mutlu olursun negatifte çıkarsa bugünden alışmış oluyorsun o günebiraz önce yaptm sonuçç negatif çıktı malesef ama bikaç gün daha beklemek istiyorum bakalım ne olcak
Olur olur stres yapma millet kaç yaşında doğuruyor Rabbim ol desin yeter kiYaş 35 olunca biraz stres artıyor biran önce olsa diye inşallah olur ne yapayim
hayırlısı olsun inşallah adet döneminde pozitifi görürümAynen adetini beklersin pozitif çıkarsa inşallah daha çok mutlu olursun negatifte çıkarsa bugünden alışmış oluyorsun o güne
Eee kızlar diğerleri sizler hangi aşamadasınız ben klomen içiyorum pazartesi doktora gidicem.
Şimdi nasıl bir tedavi uygulayacaksın canımKızlar , İrenbe Tüp merkezi Refik Keleş beyefendi ile görüştüm. Bütün tahlillerimi de yanımda götürdüm. benim sol tüp tıkalıydı. solda oluşan yumurtaların aslında bir anlam ifade etmediğini söyledi. Önemli olan açık olan tüp tarafındaki yumurtaların olgunlaştırılıp çatlatılmasıymış. aslında toplamda 3 kere çatlatma iğnesi yapıldı fakat 2 tanesi tıkalı olan tüp tarafındaydı. bu nedenle boşuna heveslenip beklentiye girmişim. bilginiz olması açısından sizinle de paylaşmak istedim.
Kuzum burdan haberdar edelim birbirimizi büyük ihtimal aynı gubler iğne vurulabiliriz destek oluruz birburimizeBen de aynen canım pazartesi randevum var bakalimm yumurta gelişmiş mj
Bazılarının geçikebiliyor Canım. Doktorun dediği bence çok güzel bir haber. Herşey normalmiş demekki zamanı varDoktor bey bu degerlerle tup bebek yapmam hersey normal 3 ay daha deneyin dediben ne yapacagimi sasirdim valla bu arada catlatma ignesinin 14.gunu adet olmadim.. normal sartlarda bugun olmam gerekmez miydi ?? Idrar testim negatif
Bazen geç döllenme olabiliyor canımDoktor bey bu degerlerle tup bebek yapmam hersey normal 3 ay daha deneyin dediben ne yapacagimi sasirdim valla bu arada catlatma ignesinin 14.gunu adet olmadim.. normal sartlarda bugun olmam gerekmez miydi ?? Idrar testim negatif
Kuzum burdan haberdar edelim birbirimizi büyük ihtimal aynı gubler iğne vurulabiliriz destek oluruz birburimize
15.günü kan testim negatif malesef. ama bugün 16. gün hala gelen giden yok. Hayırlısı bakalım ..Bazen geç döllenme olabiliyor canımkan testi taptırmalısın bence
evet canım hayırlısı bakalım. sen ne durumdasın ??Bazılarının geçikebiliyor Canım. Doktorun dediği bence çok güzel bir haber. Herşey normalmiş demekki zamanı var
Kızlar , İrenbe Tüp merkezi Refik Keleş beyefendi ile görüştüm. Bütün tahlillerimi de yanımda götürdüm. benim sol tüp tıkalıydı. solda oluşan yumurtaların aslında bir anlam ifade etmediğini söyledi. Önemli olan açık olan tüp tarafındaki yumurtaların olgunlaştırılıp çatlatılmasıymış. aslında toplamda 3 kere çatlatma iğnesi yapıldı fakat 2 tanesi tıkalı olan tüp tarafındaydı. bu nedenle boşuna heveslenip beklentiye girmişim. bilginiz olması açısından sizinle de paylaşmak istedim.
Doktor bey bu degerlerle tup bebek yapmam hersey normal 3 ay daha deneyin dediben ne yapacagimi sasirdim valla bu arada catlatma ignesinin 14.gunu adet olmadim.. normal sartlarda bugun olmam gerekmez miydi ?? Idrar testim negatif
Ben İzmirdeyim ama bu konuyu ayrıca araştıracağım.. Çok teşekkürler.Cnm bu c kollu rahim filmi aletleriyle cekerken aciyorlarmis istanbulda cevat bayrak var arastir istersen anestezi flnda yok bir iki dk icinde bitiyormus ztn. Hamile kalamasaydim bir sonraki ay ona gidip rahim filmi cektircektim hatta randevu almistim. Bulundugun ilde de c kollu cihaz ile iyi bir doktor arastirabilirsin. Cevat bayrak baya unlu bende buradan ogrendim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?