- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım burradanda irtibatını kesme inan buradaki sohbet konuşmaallarda iinsana iyi geliyor birbirimizi tanımıyoruz ama hepimiz birbirimize umut oluyoruz :)
Allah yardımcınız olsun inşallah cnm hayirli haberler alırsın alırız inşallah tez vakitte...Çok iyi anlıyorum seni ben de geçen ay idrar testinde çift çizgi gördüm umutlandım çünkü daha önce çok kez yapmışımdır test ama ilk defa çift çizgi gördüm bi de tedavinin de ilk atıydı oldu dedim ama kan testi verdim negatif.. çok üzüldüm ağladım ama sabah kalktım yeni ay yeni umutlar dedim doktora randevu aldım.. bu ay için de catlatma ignemi oldum artık çalışmalar baslicak sonra bi hafta bekleme..
Allah yardımcınız olsun inşallah cnm hayirli haberler alırsın alırız inşallah tez vakitte...
aynen öyle canımAynen öyle canım kardeşimle annemle konusamadigimi sizlerle konuşuyorum bu süreçte biseyler sormak anlatmak istiyo insan.
canım benimmm inşalllah inşallah okadar çok istiyorumki Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimizeAy insallah ne güzel olur :)
Cumartesi yapıcam canım. Bugün 2 saatlik idrarım ile yaptım negatif çıktı ama en azından iğnenin etkisinin kalmamış olmasına sevindim . Bakalım kısmet canımCanik test yapsana bugun 13. Günün belli olur benim 12. Negatif olduğu belliydi zaten iki sonrada hasta olmuştum
Valla canım etkisi olsada çok fazla değildir hamile kaç kadın önce kendi tatmin olmuştur düşünmek lazım zaten çocuk olsun diye de yapılınca o stresten tatmin olayı her defasında zor olur bence.Bide açıp olmazsa bi soru sorucam bi arkadaşım bugün dediki çocuğun hemen olsun istiyorsan eşinden önce senin tatmin olman lazım sonra eşinin dedi öyle olduğunda mıknatıs gibi ceker içeri dedi hiç böyle bisey duydunuz mu
glifor değil ama diaformin kullanıyorum ben hormon düzenleyiciBayanlar aranızda glifor kullanan var mı
sabah test yaptım ikinci çizgim çok silik bir şekilde çıktı akşam gidip kan vericem :)Bize de haber ver...
Yaaa çok sevindim hadi bakalım inşallah kanda da güzel değerler görürüz.kızlaaaaaaaaaar bu sabah test yaptım ikinci çizgim silik çıktııı :)
Kuzum seni dinledim bugüne randevu aldım birazdan gidip yumurtalarımı tekrar kontrol ettiricm bakalım iki günde büyüme mi olmuş yoksa gerileme mı birde iğne mı doktora kendisinin vurmasını soylycm. Ignegibugün vuruldum ihtimaline karşı dün birliktelik oldu birde tam 36 saat sonra diye olsun diye düşündüm bakalım artık nasipten öteye yol yok.MASallah butun talimatlari sana vermis kendi napcak:/ bana doktorum vurdu carsamba yeterli boyuta gelip gelmedigini kontrol etmeden mi vurulcaksn? Ovitrelle karindan pregnyl kalcadan genelde
Kuzum seni dinledim bugüne randevu aldım birazdan gidip yumurtalarımı tekrar kontrol ettiricm bakalım iki günde büyüme mi olmuş yoksa gerileme mı birde iğne mı doktora kendisinin vurmasını soylycm. Ignegibugün vuruldum ihtimaline karşı dün birliktelik oldu birde tam 36 saat sonra diye olsun diye düşündüm bakalım artık nasipten öteye yol yok.
Inşallah haberdar ederimHadi bakalim hayirli haberlerle gel ins♥
inşallah doktor arkadaşıma gönderdim hamilesin dedm kandada bakalım kaç haftalık olduguna dedi akşamm acilde kan vericem hemen sonrada yarın doktoruma giderim :) ay çok sevindim kandada yüksek değer görürüz inşallah, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahYaaa çok sevindim hadi bakalım inşallah kanda da güzel değerler görürüz.
inşallah güzel haberler alırsın canım :)Inşallah haberdar ederim
Size ilişkiyi nasıl önermişti doktor canım.inşallah doktor arkadaşıma gönderdim hamilesin dedm kandada bakalım kaç haftalık olduguna dedi akşamm acilde kan vericem hemen sonrada yarın doktoruma giderim :) ay çok sevindim kandada yüksek değer görürüz inşallah, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah