Inşallah bu sefer olur canım benim 13 14 16 16 mm 4 tane yumurtam varmış bende yarın vurulcm sende karindan mi vuruluyorsun igneleri
Hem calisma hem de günleri sayma zamanı
18-20mm olması daha iyi olabiliyor ama Allah'tan umut kesilmez inşallah güzel haberler alırrsın :)Evet canım ovitrelle yazıyo doktorum o da karından oluyomuş sanirimm.. az önce geldim hastaneden iğneyi yaptık saat 2 buçuk gibi.. benim de 13 mm bi yumurtam varmış ama onu saymadı doktor çatlamak için büyük değil dedi..
18-20mm olması daha iyi olabiliyor ama Allah'tan umut kesilmez inşallah güzel haberler alırrsın :)
yumurtam 20mm olmuştu çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 16.günüm yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar dualarınızı bekliyorum
Cnm beta bhcg 12 'den 8.6 ya düştü kimyasal gebelikmis demekki adet kanamam basladi
inşallah canım benim ya yarın yazıcam test yapmayı düşünüyorumHayırlı güzel haberler alırsın insallah tatlimm
hayırlısı olsun inşallah bir sonrakinde güzel haberler alırsın bak en azından bişeyler olmuş ya hiç sonuç aalamayanlar ne yapsınCnm beta bhcg 12 'den 8.6 ya düştü kimyasal gebelikmis demekki adet kanamam basladi
18de iyi inşallah güzel sonuçlar alırsın hadi hayırlısı canımSol taraftaki 18mm di zaten canım dün gittiğimde yarın iğne yap dedi ben de başka yumurta oluşmuş mu diye sordum sağda 12 13 mm var ama o olmaz dedi..
inşallah canım benim ya yarın yazıcam test yapmayı düşünüyorum
Inşallah ta umitleniyorsun ya ağlamamak elde değil adet rengi kırmızı olunca daha üzüldüm napalim diğer ay için umitleniyorsun başlayacağım yarında doktoruma giderim heralde tekrardanHayırlısı olsun canım üzülme insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Amin canım benim bu 2. Ay insallah bu defa olur..18de iyi inşallah güzel sonuçlar alırsın hadi hayırlısı canım
tabiki yazcam :) ama nedense içimde bi olumsuzluk var ..Bize de haber ver...
inşallah canım burradanda irtibatını kesme inan buradaki sohbet konuşmaallarda iinsana iyi geliyor birbirimizi tanımıyoruz ama hepimiz birbirimize umut oluyoruz :)Amin canım benim bu 2. Ay insallah bu defa olur..
Inşallah ta umitleniyorsun ya ağlamamak elde değil adet rengi kırmızı olunca daha üzüldüm napalim diğer ay için umitleniyorsun başlayacağım yarında doktoruma giderim heralde tekrardan
tabiki yazcam :) ama nedense içimde bi olumsuzluk var ..bugün yıldönümümüz inşallah olumlu sonuçlar alırız bize armağan olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?