- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
fena degılmıs ıkı mm de nekadar farkeder bılmıyorum hıc ama24 mm di benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fena degılmıs ıkı mm de nekadar farkeder bılmıyorum hıc ama24 mm di benim
Kötü düşünme bende 18. Ci günü oldum ama igne olduğun günü saymadan sayarsam 19. Gunu gece adet oldum kist filan da olmamış kötü düşünme canım19. Gün canım. 18 sanıyordum yanlış yazmışım yukarı. Belkide kist oldu yumurta çatlamadı
Insallah canim..cok sagolKötü düşünme bende 18. Ci günü oldum ama igne olduğun günü saymadan sayarsam 19. Gunu gece adet oldum kist filan da olmamış kötü düşünme canım
Gittin mi canım hastaneyeInsallah canim..cok sagol
1 yıl oluyor erken gibi ama işte ailedekileri göz önünde bulundurmak istedim, süreyi nekadar uzzatırsam tedavide okadar zorlaşıcak dye düşündümSiz ne zamandır bekliyorsunuz canım. Bende annemler evlendikten 9 sene sonra olmuşum bende de öyle bi durum olabilir
Tabi tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak lazım1 yıl oluyor erken gibi ama işte ailedekileri göz önünde bulundurmak istedim, süreyi nekadar uzzatırsam tedavide okadar zorlaşıcak dye düşündüm
Allah tüm beklenti içinde olanlara yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırız heepimizde umudunuzu yitirmeyin :)Merhaba , bende yaklaşık 1 yıldır bebek için uğraşanlardanım. 3 kere klomen+ovitrelle tedavisi gördüm. her seferinde bu sefer kesin oldu diyerek heveslendim ve hayal kırıklığı yaşadım. süreç uzun ve zor. bugün 3.iğnemin 10. günü. idrar testim 9. günde pozitifken 10. günde yani bu sabah negatifi gördüm ve nefes bile alamaz durumdayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
aynen bakalım hayırlısı olsun inşallahTabi tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak lazım
Amin canım gerçekten zor bir süreç sabır istiyor Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinMerhaba , bende yaklaşık 1 yıldır bebek için uğraşanlardanım. 3 kere klomen+ovitrelle tedavisi gördüm. her seferinde bu sefer kesin oldu diyerek heveslendim ve hayal kırıklığı yaşadım. süreç uzun ve zor. bugün 3.iğnemin 10. günü. idrar testim 9. günde pozitifken 10. günde yani bu sabah negatifi gördüm ve nefes bile alamaz durumdayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
Gittim canim kan tahlili istedi her zaman ki gibi negatif. Ultrasonda bakmadi. Kendi doktorum yoktu baska hastaneye gittim diye.Gittin mi canım hastaneye
Allah Allah keşke bi ultrason bakılsaydnGittim canim kan tahlili istedi her zaman ki gibi negatif. Ultrasonda bakmadi. Kendi doktorum yoktu baska hastaneye gittim diye.
Biraz daha bekliyim gidicem yine. Kist olmuştur kesin.Allah Allah keşke bi ultrason bakılsaydn
4kasımda mı iğne yaptırdın canım ? iğnenin yapıldığı günden saymaya başlıyoruz bence dimi ?aranızda 10. Gün negatif olup sonra pozitife dönen var mı ?
Selam , hayır 2 kasımda yapıldı , iğnein yapıldığı gün ben 1. gün gibi hesaplıyorum :)4kasımda mı iğne yaptırdın canım ? iğnenin yapıldığı günden saymaya başlıyoruz bence dimi ?
anladım bende 4kasımda yaptırdım bekliyorum ama iğnenin yan etkileri çok kötü ya özellikle halsizlik uykusuzluk, bende bekliyorum haftaya pazartesi salı gibi kan versem mi diye düşündümSelam , hayır 2 kasımda yapıldı , iğnein yapıldığı gün ben 1. gün gibi hesaplıyorum :)
acaba bende 2hafta dolduktan sonra bi test yapsam mı diyorumSelam , hayır 2 kasımda yapıldı , iğnein yapıldığı gün ben 1. gün gibi hesaplıyorum :)
Canım gec döllenme olduysa negatif çıkabilir doktorum bana 15.günden önce test yapma die uyarida bulundu biraz daha bekle ve kan tahlili yaptir idrarda yapmıssin idrarda çıkmayabiliyormuş