• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 4 yumurtam oluşmuştu. Ama reglim gününde geldi. Doktor 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti. Bu ay da reglim 6 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı. Biraz üzüldüm. Arasıra sol kasımda batma oluyor. sizce hamile olabilir miyim yoksa kis olabilir mi? hiç gecikme olmamıştı bu aya kadar.
kan tahlili mi yaptın yoksa idrar mı cnm

bence 14.günden sonra kan yaptır bildiğim kaadarıyla iğne iki hafta idrarda yanlış gösterebiliyor, oyüzden en iyisi kan bence haber alınca bizede yazın umarım güzel haberler alırsınız :)

Merhaba, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 4 yumurtam oluşmuştu. Ama reglim gününde geldi. Doktor 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti. Bu ay da reglim 6 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı. Biraz üzüldüm. Arasıra sol kasımda batma oluyor. sizce hamile olabilir miyim yoksa kis olabilir mi? hiç gecikme olmamıştı bu aya kadar.
Canım bence kan tahlili yaptır içinde rahat eder.

bence 14.günden sonra kan yaptır bildiğim kaadarıyla iğne iki hafta idrarda yanlış gösterebiliyor, oyüzden en iyisi kan bence haber alınca bizede yazın umarım güzel haberler alırsınız :)
Evet canım biraz daha bekleyeceğim. Ondan sonra kan testi yaptıracağım. sonucu paylaşırım tabi ki..

Ben iğneyi geçen ay yaptırmıştım. Bu ay iğne veya hap kullanmadım. Yine de 14. günümü bekliyeyim..

Normal şartlarda 2 güne belli olur ama beklemekte fayda var. ben çok sabırsızım o yüzden hergün yapıyorum hemen hemen :)
bence o psikolojiyede girmeyin derim kendine bir gün belirle ve ogün test yap canım psikoloji strestte etkileyebilir, bende kendimi zor tutuyorum açıkcası :) :) :)

bence o psikolojiyede girmeyin derim kendine bir gün belirle ve ogün test yap canım psikoloji strestte etkileyebilir, bende kendimi zor tutuyorum açıkcası :) :) :)
Gel de bana anlat :) elimde değil. gerçekten de psikolojim ciddi sarsıldı malesef :(

Kızlar benim catlatma iğnesi dahil 12.günüm dün yaptım idrar testi negatif tek çizgi cıktı çok üzüldüm hâlâ adet belirtilerim devam ediyor heralde adet olacağım diye umutsuzluga kapılıyorum napalim hayırlısı olsun olmazsa 3.ve son olarak deneyecegimiź klomen+catlatma iğnesine devam edecegim😥

Merhaba , bende yaklaşık 1 yıldır bebek için uğraşanlardanım. 3 kere klomen+ovitrelle tedavisi gördüm. her seferinde bu sefer kesin oldu diyerek heveslendim ve hayal kırıklığı yaşadım. süreç uzun ve zor. bugün 3.iğnemin 10. günü. idrar testim 9. günde pozitifken 10. günde yani bu sabah negatifi gördüm ve nefes bile alamaz durumdayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
Cnm bende 7 YILLIK EVLIYIM 4aydir uğraşıyoruz bu 2.KLOMEN+OVITRELLE tedavimin 12.günündeyim dün yaptim test tek çizgi üzüldüm tamam bu ayda tutmadi diye üzüldüm bayagi yinede bekliyorum hayırlısı olsun ne diyeyim yoksada 3.klomen+OVITRELLE tedavisini yapacam o da olmazsa doktorum rahim filmi isteyeceğim dedi zor zor her şey çok zor😥

Cnm bende 7 YILLIK EVLIYIM 4aydir uğraşıyoruz bu 2.KLOMEN+OVITRELLE tedavimin 12.günündeyim dün yaptim test tek çizgi üzüldüm tamam bu ayda tutmadi diye üzüldüm bayagi yinede bekliyorum hayırlısı olsun ne diyeyim yoksada 3.klomen+OVITRELLE tedavisini yapacam o da olmazsa doktorum rahim filmi isteyeceğim dedi zor zor her şey çok zor😥
Gerçekten beklemenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. ve ardından gelen sonucun üzeceğini umarım en kısa zamanda isteyen herkese Allah nasip etsin inş...

bende 7 yıllık evliyim bu 3. klomen +ovitrelle . benimde 12. günüm ve bende test yaptım negatif malesef :( ayrıca kasıklarım ve belim aşırı ağrıyor ve adetime 6 gün var :(

Back