- 2 Nisan 2024
- 29
- 2
- 1
- 33
Bu iyi bir şey mi peki kani ne zamn verecksiniz ben önceden test yapmalimiyimBenim bugun tamamen negatife dönmüş dün silikti bugün tek cizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyi bir şey mi peki kani ne zamn verecksiniz ben önceden test yapmalimiyimBenim bugun tamamen negatife dönmüş dün silikti bugün tek cizgi
Canim benimBu iyi bir şey mi peki kani ne zamn verecksiniz ben önceden test yapmalimiyim
Normalde cogu kisinin gebelik olduysa siliklesip sonra koyulasmis ama benim cok cok silikti dun bugun hic cikmadiBu iyi bir şey mi peki kani ne zamn verecksiniz ben önceden test yapmalimiyim
Yuksek ihtimalle sizinde igne etkisi gecmistir benden bir gun olmussunuz cunkuBu iyi bir şey mi peki kani ne zamn verecksiniz ben önceden test yapmalimiyim
Bugün bir gebelik testi yapayım ben benim adetim çok dengesiz 3-4 ayda bir oluyo emin olamam adet günümü beklersem ins iyi sonuçlar olurYuksek ihtimalle sizinde igne etkisi gecmistir benden bir gun olmussunuz cunku
İgne vuruldugumuz icin igneyi takip 10-14 gun icinde adet beklenir catlamadan 14 gun sonra muhtemelen duzensizlik yasamazsiniz bu ay. Hayirli haberler insallahBugün bir gebelik testi yapayım ben benim adetim çok dengesiz 3-4 ayda bir oluyo emin olamam adet günümü beklersem ins iyi sonuçlar olur
Çok teşekkür ederim hala bu konularda tam bilgi sahibi değilim yolun başındayım dahaİgne vuruldugumuz icin igneyi takip 10-14 gun icinde adet beklenir catlamadan 14 gun sonra muhtemelen duzensizlik yasamazsiniz bu ay. Hayirli haberler insallah
Olsun burda yardimlasa yardimlasa ogreniyoruz hepimizÇok teşekkür ederim hala bu konularda tam bilgi sahibi değilim yolun başındayım daha
Daha yeni yaptım testi tek çizgi cumaya kadar döner mi yoksa böyle devam eder miOlsun burda yardimlasa yardimlasa ogreniyoruz hepimiz![]()
merhaba canımOlsun burda yardimlasa yardimlasa ogreniyoruz hepimiz![]()
Kisisen kisiye farkli etkiler olabiliyor bende cok uyku ve bas agrisi bide kasik agrisi yapti 10. Gun gecti kasik agrilarim yumurtlama oldugu icin kasik agrisi oluyor.merhaba canım
bende 25 haziran da catlama iğnesi oldum yani bugün 8. günüm. bugün çok midem bulanıyor başım dönüyor, kasıklarım ağrıyor. Sende böyle olmuşmuydun iğne etkisi geçmişmidir acaba
İnan bende bilmiyorum benimde ayni tek cizgi donenler olmus. Ama genelde siliklesip tam silinmeden koyulasmaya baslamisDaha yeni yaptım testi tek çizgi cumaya kadar döner mi yoksa böyle devam eder mi
Daha erken gecmemistir suan. İgnede hcg hormonu oldugu icin hem testler pozitif cikiyor hem de vucutta hamilelik belirtileri oluyor.merhaba canım
bende 25 haziran da catlama iğnesi oldum yani bugün 8. günüm. bugün çok midem bulanıyor başım dönüyor, kasıklarım ağrıyor. Sende böyle olmuşmuydun iğne etkisi geçmişmidir acaba
İgneyle birlikte 14. Gunum evdeki testim negatifmerhaba canım
varmıydı hiç belirtilerin ben cok fenayım ya mide bulantısı kasık agrısıİgneyle birlikte 14. Gunum evdeki testim negatif
Kasik agrisi vardivarmıydı hiç belirtilerin ben cok fenayım ya mide bulantısı kasık agrısı
Benim de kasıklarımda ağrı oldu. Adet sancısı gibi ama hafif düzeyde. Göğüslerimde aşırı şişlik var çok rahatsız ediyor.Ben de ayın 20 de yaptırdım bugün dokuzuncu günü son 4 gündür kasıklarımda inanılmaz bı ağrı var sizde de böyle oldu mu