Merhaba canım hamilesin tebrik ederimmm hemen kan ver iğneden olamazkızlar merhaba ben bu ayın 17.sinde çatlatma iğnesi vuruldum ve testim 12. gün 13. gün hayalet çizgi şeklinde çıktı size fotoğrafları atıyorum acaba gebelik var mıdır yoksa ilaç etkisi midir
Benimde böyle 2 haftalıkmışımkızlar merhaba ben bu ayın 17.sinde çatlatma iğnesi vuruldum ve testim 12. gün 13. gün hayalet çizgi şeklinde çıktı size fotoğrafları atıyorum acaba gebelik var mıdır yoksa ilaç etkisi midir
sen ne zaman öğrendin senin testinde mi bu şekilde çıktı sende çatlatma iğnesi vuruldun muBenimde böyle 2 haftalıkmışım
hayırlı olsun umarım sağ sağlim kucağına alırsınBenimde böyle 2 haftalıkmışım
Canım benimkide aynı çıktı bende 2 haftalıkken öğrendim catlatma iğnesi vurulmadım geri çekilmeyle sürpriz hamile kaldımsen ne zaman öğrendin senin testinde mi bu şekilde çıktı sende çatlatma iğnesi vuruldun mu
kızlar merhaba ben bu ayın 17.sinde çatlatma iğnesi vuruldum ve testim 12. gün 13. gün hayalet çizgi şeklinde çıktı size fotoğrafları atıyorum acaba gebelik var mıdır yoksa ilaç etkisi midir
Son adetinin ilk gününden hesaplamalısın, 2 haftalık olmuyor hamileliğinCanım benimkide aynı çıktı bende 2 haftalıkken öğrendim catlatma iğnesi vurulmadım geri çekilmeyle sürpriz hamile kaldım
Bende 17 haziran çatlatma yapıldım dün bugun test yaptım aynı gun yapmışız iğneyiinşallah pozıtıfdır
Senin gebelik testlerin nasıl çıktı fotoğraf paylaşır mısınBende 17 haziran çatlatma yapıldım dün bugun test yaptım aynı gun yapmışız iğneyiinşallah pozıtıfdır
Senin gebelik testlerin nasıl çıktı fotoğraf paylaşır mısın
Bende umarım artık piskolojim bozuldu hergun test yapmaktan cok yıpratıcıUmarım hamileyizdir çok istiyorum bir hevesle bekliyorum onu
Merhaba bende ayin 21 inde oldum igne ne durumdasinizBen de ayın 20 de yaptırdım bugün dokuzuncu günü son 4 gündür kasıklarımda inanılmaz bı ağrı var sizde de böyle oldu mu
Cumayı bekliyorum kan vericem ama ara ara kasıklarım ağrıyo bakalimMerhaba bende ayin 21 inde oldum igne ne durumdasiniz
Benim bugun tamamen negatife dönmüş dün silikti bugün tek cizgiCumayı bekliyorum kan vericem ama ara ara kasıklarım ağrıyo bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?