ÇATLATMA İĞNESİ 12.GÜN

Benimfe aynıydı ama adet agrimda kasık ağrım olmaz di genelde ben ordan anlamstm
Benim bu kadar ağrım olmazdı normalde bu kez çok farklı bir ağrı hissediyorum afedersiniz aşırı derecede gazim var idrarim kopkoyu. Tam bir paronayak oldum. Bir kaç gündür sürekli test yapıyorm sürekli silik pozitif çıkıyor

Yaaa gözünüz aydın . İlk denemeniz miydi sıkıntıniz neydi
Bir buçuk yıldır evliyim 3. Ayimda hamile kaldım 3 aylıkkken karnimda kalbi durdu sonra olmadı 11 ay boyunca ve hiç korunmdm gittim doktora polkistik var dedi yumurtan buyumuyo ve catlamyo dedi letu verdi 7 gün kullandım ve 17 mm olmuştu yumurtam sonra çatlatma iğnesi 5 Ekim'de vurdurmustum

Benimde şiddetli gazim vardı bence hamilsin

Bende pcos aynı şekilde. Aslında şunu da merak ediyorum ben hiç hir zaman duzenli veya kendiliğinden adet olamıyorum. Mutlaka söktürücü kullanıyorum. Hamile değilsem bu ineden dolayı adet olabilir miyim bari yoksa olayım da umutlanmayayim

Benimde öyleydi ilaç kullanarak oluyodum kürtaj oldum günü güne saati saatine adetim düzeldi ama hamile kalmadm ilkinde hiç adet olmdm mesela evlnir evlenmez doktora gideyim dedim adet olmuyorum dedi sen kisirsin ilaç vericem adet ol ikinci günü gel dedi dünyam başıma yıkıldı resmen ilacı 20 gün kullandım ve adet olmadım başka doktorasını gittim bir buçuk aylık hamilesin dedi hocam ilaç kullndm dedi evet belli dedi karnının içi kan dolu gebeliği sonlandırmak zorundayız dedi yok dedim asla zaten kendiliğinden gitti diyeceğim şu ki niye anlatti acaba diyosun Rabbimden umut kesilmez bekarken bütün doktorlar bana kisirsin diyodu ama ben umudumu kaybetmdm hiç inandm inşallah bunu sağ salim alırım kucağıma insallah

Amin inşallah darısı başıma ve tüm isteyenlere.. inşallah ine sayesinde adet olurum bari yoksa daha fazla umutlanmam

Ayn tatlım değerlerinden belli olur zaten basda az gider birden firlarsa anlarsin zaten 2 gün de bir düzenli kan ver doktora da hemen git progestana falan baslarlaruc dor

Ayn tatlım değerlerinden belli olur zaten basda az gider birden firlarsa anlarsin zaten 2 gün de bir düzenli kan ver doktora da hemen git progestana falan baslarlar
Üç dört gün daha takip edeyim de bakalım inşallah tutmuştur hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…