- 8 Ekim 2024
- 53
- 5
- 24
Amin inşallahÜç dört gün daha takip edeyim de bakalım inşallah tutmuştur hayırlısı ile
Ne durumdasınız acabaKızlar merhaba, bugün çatlatma iğnesi günü hariç 12.gün kaset test yaptım fakat değişik birşey oldu hayalet çizgi var fotoğraftaki gibi
9.gün beta testim 4.70
10.gün 3.20
Aşırı mide bulantım ve uyku halim var adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi anlayamıyorum adetime 4 gün kaldı acaba test için erken mi bekliyim mi?
Çatlatma iğnenin 12.gününde adet olan var mı kızlar?? Ben iğneden sonra geç olduğum oldu ama asla erken olmadım. Bir iki damla geldi. Devamı yok.
Çatlatma iğnenin 12.gününde adet olan var mı kızlar?? Ben iğneden sonra geç olduğum oldu ama asla erken olmadım. Bir iki damla geldi. Devamı yo
Benimde çok sancım var. Adet mi gebelik mi çözemedim. Yaptığım testlerde pozitif çıkıyor çözemedim bugün 12. günüm.Çatlatma iğnenin 12.gününde adet olan var mı kızlar?? Ben iğneden sonra geç olduğum oldu ama asla erken olmadım. Bir iki damla geldi. Devamı yok.
Gebeliktir canım inşallah.Benimde çok sancım var. Adet mi gebelik mi çözemedim. Yaptığım testlerde pozitif çıkıyor çözemedim bugün 12. günüm.
Canım 13. Günüm bugün beta 35 çıktı ama çok tedirginim sağ tarafımda yanma batma bir dolgunluktan dolayı, geçen sene oradan dış gebelik geçirdim dua edin bana nolur rabbim sağlıcakla tüm isteyenlere versinCanım benim belimde ağrım çok tü ve halada devam ediyo 14. Gün kasigima girdi ağrı ve halende devam ediyo böbreklerime kadar yasyrm ağrıyı inan 4 gün önce gittim 5 haftalık olmus 2 hafta sonra gel dedi ve şuan zaman gecmiyo ama ağrılarım çok fazla dediğim gibi yine herşey kanda belli olur aslında sen vücudunu anlarsın adet ağrısı ve ya gebelik ağrısı cozecegini düşünüyorum göğüs uçlarını elle bak ağrı varmı yada şişme
Ya hayırlı olsun cnm benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım 13. Günüm bugün beta 35 çıktı ama çok tedirginim sağ tarafımda yanma batma bir dolgunluktan dolayı, geçen sene oradan dış gebelik geçirdim dua edin bana nolur rabbim sağlıcakla tüm isteyenlere versin
Test verdinmi cnm ne çıktıBenimde çok sancım var. Adet mi gebelik mi çözemedim. Yaptığım testlerde pozitif çıkıyor çözemedim bugün 12. günüm.
63.67 çıktıTest verdinmi cnm ne çıktı
12. Günü akşam verdim 63.67 çıktı bu sabah yani 13. Günü erken gebelik yaptım silik pozitif. Var mı yok mu çözemiyorum ine etkisi mi diye düşünmekten yoruldumTest verdinmi cnm ne çıktı
Hamilesin cnm 8in üstü çıktımı hamilesin iğnenin etkisi değil sevin63.67 çıktı
Hamilesin cnm 8in üstü çıktımı hamilesin iğnenin etkisi değil sevinyüksek de çıkmış hatta benim 11.gun 26 ydi
Kaç defa dedim sana hamileyim kız 2 gün önce demiştimŞu an hamile misinz
Kafam allak bullakKaç defa dedim sana hamileyim kız 2 gün önce demiştim
Sen kafana neyi sokarsan o olur cnm artık ne diyimKafam allak bullakkusura bakmayın. Hâlâ tereddüt ediyorum ya yoksa ya inedense yedim bitirdim kendimi