Kanda kaç çıkmıştı bhcg?Dedim ya benmde öyleydi kanda bile negatif çıktı 13.gün
9. Günde kaç çıkmıştı benim bugün 9.gün0m bhcg 3.4Tabiki var canım inşallah yükselir sağlıkla gebe kalırsın ben 9.günde negatif gördüm bıdaha yükselmemişti
Var :) Tekrar bıktırdınız mı.11. Gün kanda 10.1 çıktı, yükselme ihtimali var mı sizce?
Benimde 11. Gün 26 çıktı ama 2 günde ver yinede 14.cu gün tam net11. Gün kanda 10.1 çıktı, yükselme ihtimali var mı sizce?
Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12. Günü silikte olsa pozitif açıkcası bu kez düzenli olarak test yapıp takip etmedim 5. Ve 9. Günü test yapmışım o yüzden negatife döndü mü dönmedi mi bilmiyorum. Sizce hala ilacın etkisi miBenimde 11. Gün 26 çıktı ama 2 günde ver yinede 14.cu gün tam net
Bende 9. Günde kan verdim negatif çıkmıştı bugün 14. Gün hâlâ adet olamadım ama akıntı var ara ara kasık ağrısı adet olacakmışımm gibi pazartesi tekrar kan verecem sizde belirtiler var mıydıSanırım fazla idrardan öyle olmuş.
Benm 13.negatif 16.gün pozitife dönmüştü. Bekle istersen
Kan ver cnm net onda belli olur iğnenin etkisi gitmiştir ben 11.günü öğrenmiştimMerhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12. Günü silikte olsa pozitif açıkcası bu kez düzenli olarak test yapıp takip etmedim 5. Ve 9. Günü test yapmışım o yüzden negatife döndü mü dönmedi mi bilmiyorum. Sizce hala ilacın etkisi mi
Yarın vereceğim inşallah sağ taraftaydı yumurta böyle sağ tarafta gerilme yanma batma gibi şeyler hissediyorum rahim de ortada değil de tam sağımda, sende de böyle belirtiler oldu mu döllenme çoktan Rahime inmez mi 12. GünKan ver cnm net onda belli olur iğnenin etkisi gitmiştir ben 11.günü öğrenmiştim
Bu da sabah yaptığım erken gebelik testiBenim 11. Günüm. İne dahil edilirse 12. Günüm iki gündür test yapıyorm merakima yenilip sürekli pozitif çıkıyorine etkisi midir acaba
Akıntı ve kasık ağrısı bende de oluyordu onun dışında hiç belirtim yoktuBende 9. Günde kan verdim negatif çıkmıştı bugün 14. Gün hâlâ adet olamadım ama akıntı var ara ara kasık ağrısı adet olacakmışımm gibi pazartesi tekrar kan verecem sizde belirtiler var mıydı
İlk öğrendiğimde 14.5 ondan iki gün önce 2.4tüKanda kaç çıkmıştı bhcg?
Kanda zaten negatif ve sonrasında pozitif görmüştüm. Ama kimyasal oldu maalesefSiz kan testi yaptınız mı 13. Gün ben 14. Gğn yaptım negatif 17. Gün hala regl olmadım
Canım benim belimde ağrım çok tü ve halada devam ediyo 14. Gün kasigima girdi ağrı ve halende devam ediyo böbreklerime kadar yasyrm ağrıyı inan 4 gün önce gittim 5 haftalık olmus 2 hafta sonra gel dedi ve şuan zaman gecmiyo ama ağrılarım çok fazla dediğim gibi yine herşey kanda belli olur aslında sen vücudunu anlarsın adet ağrısı ve ya gebelik ağrısı cozecegini düşünüyorum göğüs uçlarını elle bak ağrı varmı yada şişmeYarın vereceğim inşallah sağ taraftaydı yumurta böyle sağ tarafta gerilme yanma batma gibi şeyler hissediyorum rahim de ortada değil de tam sağımda, sende de böyle belirtiler oldu mu döllenme çoktan Rahime inmez mi 12. Gün
Benim 11. Günüm. İne dahil edilirse 12. Günüm iki gündür test yapıyorm merakima yenilip sürekli pozitif çıkıyorine etkisi midir acaba
Sonucunz ne oldu acaba ? Bir de bugün başlayan bel ve kasık ağrılarım başladı. Adetim geliyor mu acabaBenim de 11 . Gün böyleydi
Hamileyim cnmSonucunz ne oldu acaba ? Bir de bugün başlayan bel ve kasık ağrılarım başladı. Adetim geliyor mu acaba
Benimfe aynıydı ama adet agrimda kasık ağrım olmaz di genelde ben ordan anlamstmSonucunz ne oldu acaba ? Bir de bugün başlayan bel ve kasık ağrılarım başladı. Adetim geliyor mu acaba