- 21 Ağustos 2024
- 510
- 126
Halk sağlığından baksan. Barkod verdiler mi sana.Verdim aile hekiminde de diyolarki pazartesi gel al acaba e nabiza dusermi gün içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halk sağlığından baksan. Barkod verdiler mi sana.Verdim aile hekiminde de diyolarki pazartesi gel al acaba e nabiza dusermi gün içinde
Yok vermedilerHalk sağlığından baksan. Barkod verdiler mi sana.
O zaman ara ara e nabıza bak pazartesinden önce düşebilir. Ben sürekli halksağlığından bakıyorum sağlık ocağında verince o yüzden e nabızdan hiç takip etmedim ne kdar sürede düşer bilmiyorumYok vermediler
70 çıktıO zaman ara ara e nabıza bak pazartesinden önce düşebilir. Ben sürekli halksağlığından bakıyorum sağlık ocağında verince o yüzden e nabızdan hiç takip etmedim ne kdar sürede düşer bilmiyorum
Ne güzel canm inşallah sağlıkla artar70 çıktı
Amin amin inşallah 26 2 gün sonra 70 iyi demiNe güzel canm inşallah sağlıkla artar
Gayet iyi canm stres yapma biliyorum takip en zoruAmin amin inşallah 26 2 gün sonra 70 iyi demi
Tamam cnm çok teşekkür edrimGayet iyi canm stres yapma biliyorum takip en zoru
Belirtileriniz nelerdi ? Kaçıncı günü çıktı sonucunuz . Hayırlı uğurlu olsun kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTamam cnm çok teşekkür edrim
Merhaba siz test yaptınız mı sizin kaçıncı günBelirtileriniz nelerdi ? Kaçıncı günü çıktı sonucunuz . Hayırlı uğurlu olsun kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben 11. Gün yaptım 26 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 70 çıktı sonra 290 bide az önce verdim 811 çıktı cnm 1500 olsun doktora gidicemBelirtileriniz nelerdi ? Kaçıncı günü çıktı sonucunuz . Hayırlı uğurlu olsun kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim bugün iğne yaptığım günle 19 oldu ilsikden de 18Merhaba siz test yaptınız mı sizin kaçıncı gün
Belirti neydi ?Benim bugün iğne yaptığım günle 19 oldu ilsikden de 18
Kasik ağrısı bel ağrısı çok var halen daha var bacaklarım çekiliyorduBelirti neydi ?
Siz kan testi yaptınız mı 13. Gün ben 14. Gğn yaptım negatif 17. Gün hala regl olmadımSanırım fazla idrardan öyle olmuş.
Benm 13.negatif 16.gün pozitife dönmüştü. Bekle istersen