- Konu Sahibi ugurbocegi72
Hastaliginiz gecti miYok yapmadım korkuyorum biraz onu yapmaya zaten ilk kanda çıkıyor. Randevumu perşembeden yarına aldırdım öğleden sonra öğreneceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaliginiz gecti miYok yapmadım korkuyorum biraz onu yapmaya zaten ilk kanda çıkıyor. Randevumu perşembeden yarına aldırdım öğleden sonra öğreneceğim
Bugün günüm ama takvimden 2-4 gün kadar geç olurum yani geçmemiştir, iğneden sonra nasıl oluyor bilmiyorum aynı mıHastaliginiz gecti mi
Az önce yaptım. Biraz sonra tekrar kana gidicem. Öğleden sonra çıkar sonucumBenimde igneyle ilgili bilgim yok idrar da yapsaniz varsa koyulasma olmustur aslinda
Gittiniz miacabaAz önce yaptım. Biraz sonra tekrar kana gidicem. Öğleden sonra çıkar sonucum
Evet sonucum 14,74 çıktıııGittiniz miacaba
Insallah guzelce katlanir degerinizEvet sonucum 14,74 çıktııı
Aminnn allah isteyen herkese nasip etsin inşallah cuma tekrar kan vericemInsallah guzelce katlanir degeriniz
Doktor uygun görürse yaptırıyor ben 20 temmuzda 470 liraya aldım ama tabi doktorun muayenesi de extra olabilirÇatlama iğnesi ne kadar acaba özelde yapacağım da fiyatını merak ediyorum
Yardımcı olur musunuzAminnn allah isteyen herkese nasip etsin inşallah cuma tekrar kan vericem
Doktorum uygun gördü açıkçası da hani çok pahalı bi şey mi diye merak ettim hazırlıklı gitmek istedimDoktor uygun görürse yaptırıyor ben 20 temmuzda 470 liraya aldım ama tabi doktorun muayenesi de extra olabilir
Anladım hayırlısı olsun ama siz sorunca internetten baktım 615 yazıyordu artmış da olabilir fiyatıDoktorum uygun gördü açıkçası da hani çok pahalı bi şey mi diye merak ettim hazırlıklı gitmek istedim
Evet çok teşekkür ediyorumAnladım hayırlısı olsun ama siz sorunca internetten baktım 615 yazıyordu artmış da olabilir fiyatı
Valla ben nisan ayında hsg çektirdim anestezisiz 3500 tl ödedimEvet çok teşekkür ediyorum
Hsg de çok pahalıymış şimdi baktım 2500 falan diyorlar
Anladım hayırlısı olsun ama siz sorunca internetten baktım 615 yazıyordu artmış da olabilir fiyatı
Ciddi misiniz devlette yapılıyor muValla ben nisan ayında hsg çektirdim anestezisiz 3500 tl ödedim
Bilmiyorum sadece canım çok acımıştıCiddi misiniz devlette yapılıyor mu