- 27 Temmuz 2023
- 111
- 22
- 27
- Konu Sahibi ugurbocegi72
YaBilmiyorum sadece canım çok acımıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaBilmiyorum sadece canım çok acımıştı
Çok geçmiş olsun peki her seferinde mi yapılıyor iğne yaptırmam gerekiyorsa mesela bi dajaBilmiyorum sadece canım çok acımıştı
Hayır canım olur mu öyle şey hsg çekildikten sonra zaten o ay korunmanız gerekiyor çocuk olursa etkilenir diye tüplerde tıkanıklık yapışıklık var mı diye bakılıyor zatenYa çok geçmiş olsun her seferinde yaptırıyor muyuz acaba çatlatmada
Hayır canım olur mu öyle şey hsg çekildikten sonra zaten o ay korunmanız gerekiyor çocuk olursa etkilenir diye tüplerde tıkanıklık yapışıklık var mı diye bakılıyor zaten
Özelden konusalım istersen canımİğneyi ne zaman vericek ki o zaman korunmam gerekiyorsa zaten hamile kalamıyorum pckos dan ötürü
Tekrar kan verdiniz mi acabaAminnn allah isteyen herkese nasip etsin inşallah cuma tekrar kan vericem
Evet 22 çıktı değerim yükseliyorTekrar kan verdiniz mi acaba
Doktorumla telefonlaştım artık kan verme 10 gün sonra gel bana dediMasallah tekrar vericek misiniz yoksa kese icin mi gidiceksiniz
Amin canım inşallah sağlıkla yükselsin değerlerMasallah canim benim Rabbim sag salim kucaginza almayi nasip etsin
Az önce yaptım. Biraz sonra tekrar kana gidicem. Öğleden sonra çıkar sonu
10 yada 11. Gündü test yaptim aynı sizin resimdeki gibi çıktı sonucum. Bugün iğne gününü saymazsam 12. Günüm kan verdim maalesef negatif. Siz kaçıncı gününüzde bu testi yaptınız ?Az önce yaptım. Biraz sonra tekrar kana gidicem. Öğleden sonra çıkar sonucum
15 falandı sanırım tam net hatırlayamadım şimdi. Kimyasal gebelik geçirdim10 yada 11. Gündü test yaptim aynı sizin resimdeki gibi çıktı sonucum. Bugün iğne gününü saymazsam 12. Günüm kan verdim maalesef negatif. Siz kaçıncı gününüzde bu testi yaptınız ?
Kan testi değeriniz yüksek çıktı mı ? Yada testte çok net ikinci çizgi bellimiydi15 falandı sanırım tam net hatırlayamadım şimdi. Kimyasal gebelik geçirdim
3.37 14 ve 22 oldu en yüksek sonra düşüşe geçti 22yken yaptığım testKan testi değeriniz yüksek çıktı mı ? Yada testte çok net ikinci çizgi bellimiydi
İlk gebelik testini kaçıncı gün yaptınız ? Ve kanı kacinci gününüzde verdiniz ?3.37 14 ve 22 oldu en yüksek sonra düşüşe geçti 22yken yaptığım test
Ben iğne olduğum günü saymazsam 10. Gün erken gebelik testinde silik çok hafif çizgi gördüm 12. Gün kanda değer 1 çıktı. (Normalde hep 2 çıkardı) bugün yine iğne gününü saymazsam 14. Günüm kan vermedim tekrardan adet olurmuyum diye bekledim olmadım da. Testte yapmadım henüz doktorum bir kaç gün sonra tekrarla negatifse adetini bekle dedi ama çok kafam karışık.3.37 14 ve 22 oldu en yüksek sonra düşüşe geçti 22yken yaptığım test
11 temmuzda iğne oldum 24 temmuzda 3.37ydi 26 temmuzda silik çizgi(iğnenin 15.günü), kanda 14 olduğunu öğrendim 17. Günüde 22ydi değerİlk gebelik testini kaçıncı gün yaptınız ? Ve kanı kacinci gününüzde verdiniz ?
Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşaallah11 temmuzda iğne oldum 24 temmuzda 3.37ydi 26 temmuzda silik çizgi(iğnenin 15.günü), kanda 14 olduğunu öğrendim 17. Günüde 22ydi değer
10. Gün çok erken zaten kan ve idrar için. 15. Gün bakarsan kesin sonuç alırsın. Benim 13. Gün 3.37 15. Gün 14 e yükselmiştiBen iğne olduğum günü saymazsam 10. Gün erken gebelik testinde silik çok hafif çizgi gördüm 12. Gün kanda değer 1 çıktı. (Normalde hep 2 çıkardı) bugün yine iğne gününü saymazsam 14. Günüm kan vermedim tekrardan adet olurmuyum diye bekledim olmadım da. Testte yapmadım henüz doktorum bir kaç gün sonra tekrarla negatifse adetini bekle dedi ama çok kafam karışık.