- Konu Sahibi ugurbocegi72
Bende şişlik olmadı sanırım yada ben fark ermedimBirde karnımda aşırı bi şişkinlik var göbeğimi içime bile çekemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şişlik olmadı sanırım yada ben fark ermedimBirde karnımda aşırı bi şişkinlik var göbeğimi içime bile çekemiyorum
Akıntı yada gaz vs.oldu mu sizdeBende şişlik olmadı sanırım yada ben fark ermedim
Akıntım var ama gaz yokAkıntı yada gaz vs.oldu mu sizde
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah yazarsanız çok sevinirimAkıntım var ama gaz yok
Tam net olarak bi bilgim yok canım ama 7si diyorsun 10. Gün oluyor pazartesi. Bence cuma gitIgne vuruldugum gün ve ertesi gün bende de kasık ağrısı biraz daha fazla olmuştu ama dayanamayacak kadar değildi. Beklemek zor ama acaba pazartesi kan versem mi direk
Bu ay için bende çok ümitliyim sağda 18 solda 19 mm yumurtam oluştu. Bi önceki ay sabah akşam içmiştim klomeni doktorum ilacın dozu yetersiz geldi yumurtan oluşmamış bi sonraki ay günde 3 kere dedi o şekilde 2 yumurtam oldu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten. Sizde bana haber edin hayırlı haberlerinizi bekliycemHakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah yazarsanız çok sevinirim
İnşallah kendimi tutabilirsemTam net olarak bi bilgim yok canım ama 7si diyorsun 10. Gün oluyor pazartesi. Bence cuma git
Benim sağda tek yumurta 22 mm olmuştu hemen vurulduk iğneyi daha fazla büyümesin diye bende diğer tedavilerden farklı hissediyorum ama bakalımBu ay için bende çok ümitliyim sağda 18 solda 19 mm yumurtam oluştu. Bi önceki ay sabah akşam içmiştim klomeni doktorum ilacın dozu yetersiz geldi yumurtan oluşmamış bi sonraki ay günde 3 kere dedi o şekilde 2 yumurtam oldu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten. Sizde bana haber edin hayırlı haberlerinizi bekliycem
Beklemek gerçekten çok zor , benim doktorum 13-14-15-17 ilişki dedi. Senin doktorun ne dedi tam olarak. Normalde ben spermin döllenebilmesi için gün aşırı ilişki diye biliyordum bir gün ilişki diğer gün boş. Garip geldi doktorumun söylediği 3 gün arka arkayaBenim sağda tek yumurta 22 mm olmuştu hemen vurulduk iğneyi daha fazla büyümesin diye bende diğer tedavilerden farklı hissediyorum ama bakalım
Bizim sperm de sıkıntı o yüzden her gün olmadı. İğneden 2 gün önce oldu. Birde iğneden 1 gün sonra oldu başka da olmadıBeklemek gerçekten çok zor , benim doktorum 13-14-15-17 ilişki dedi. Senin doktorun ne dedi tam olarak. Normalde ben spermin döllenebilmesi için gün aşırı ilişki diye biliyordum bir gün ilişki diğer gün boş. Garip geldi doktorumun söylediği 3 gün arka arkaya
Benimse bu sabah sağ kasığımda Ağrı var. Sizin kaçıncı gün oldu benim daha çok yeni 4. Gün bu kadar ağrı normal mi acaba ya dünden beriMidemde tuhaf birsey hissediyorum. Bulantı ve ağrı arası birşey tuhaf bir his
İğne gününü de sayıyor muyuz ben 7 temmuzda iğne vuruldum. İğne gününü saymazsak 7 gün olmuş. Ağrı oluyor ya bazen psikolojik de oluyor. Belirti arıyoruz kendimizdeBenimse bu sabah sağ kasığımda Ağrı var. Sizin kaçıncı gün oldu benim daha çok yeni 4. Gün bu kadar ağrı normal mi acaba ya dünden beri
Ben kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum çok belirgin olmadıktan sonra ağrı hissetmemeye çalışıyorum bu kez böyle deneyeyim dedim önceki tedavilerde çok kafama takıp cok belirti arardımBenimse bu sabah sağ kasığımda Ağrı var. Sizin kaçıncı gün oldu benim daha çok yeni 4. Gün bu kadar ağrı normal mi acaba ya dünden beri
Öyle mi başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum da aklım hep orda 1 yıldır çok uğraştım çünkü ister istemez engel olamıyorum hep aklımdaBen kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum çok belirgin olmadıktan sonra ağrı hissetmemeye çalışıyorum bu kez böyle deneyeyim dedim önceki tedavilerde çok kafama takıp cok belirti arardım
Evet haklısınız bende 2 senedir uğraşıyorum ilk senemle 2.senem arasında fark var zaman geçtikçe daha umursamaz oluyorsunuz Allah aratmasın tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahÖyle mi başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum da aklım hep orda 1 yıldır çok uğraştım çünkü ister istemez engel olamıyorum hep aklımda
Ben 2 senede 2 tüp bebek denedim bu 2. Catlatma ignesi tedavim 2 kez farklı hocalarla bitkisel tedavi denedim çok zor bir süreç ranbim hepimizin yardımcısı olsunÖyle mi başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum da aklım hep orda 1 yıldır çok uğraştım çünkü ister istemez engel olamıyorum hep aklımda
Amin inşallah bu ay alırız güzel haberleriiiBen 2 senede 2 tüp bebek denedim bu 2. Catlatma ignesi tedavim 2 kez farklı hocalarla bitkisel tedavi denedim çok zor bir süreç ranbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah ben pazartesi kan vericem salı çıkar sonuçAmin inşallah bu ay alırız güzel haberleriii
2 yıldır doktorunuz aşılama önermedi mi peki 2 yıl çok uzun bir süre. Benimdr doktorum buda olmazsa hsg filmi daha sonrası aşılama dediİğne gününü de sayıyor muyuz ben 7 temmuzda iğne vuruldum. İğne gününü saymazsak 7 gün olmuş. Ağrı oluyor ya bazen psikolojik de oluyor. Belirti arıyoruz kendimizde