Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah İnşallah çok istiyorum 3 kere gebelik geçirdim beklemek çok zorrrr12. Gün olmuş iğnenin etkisi geçmiştir çok yüksek ihtimalle gibi geldi. Yine de 2 günde 1 takip etmeye devam edinsağlıkla gelsin inş
![]()
Düşük mü oldu canım 3’ü de? İnş bu defa seninledirİnşallah İnşallah çok istiyorum 3 kere gebelik geçirdim beklemek çok zorrrr![]()
İlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldumDüşük mü oldu canım 3’ü de? İnş bu defa seninledir![]()
Benim de doğuştan sağ tüp yok canım benzer durumdayız. Ama bence iğnenin etkisi geçmiştir 12. günüm diyorsun iyi düşün iyi olsun bence varİlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum![]()
İnşallah canım İnşallahBenim de doğuştan sağ tüp yok canım benzer durumdayız. Ama bence iğnenin etkisi geçmiştir 12. günüm diyorsun iyi düşün iyi olsun bence var![]()
İnşallah vardır canımçok sevindim canım sağlıklı gelsin inşallah bebiş olsunBenimde aşılamamın 6.günü beklemedeyim hayırlısı artık
Amin inşallah canım sağ salimGerçekten zor ama Allaha güvencemiz tam sağlıklı kolay hayırlı bebişlerimiz olacak tez zamanda![]()