• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 12. Gün beta değeriiii

Baharhido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
8
1
1
27
Kızlar merhaba çatlatma iğnesi 12. Gün oldu erken gebelik testleri yapıyordum silik çizgiler çıkıyordu bugün kan verdim beta 59.80 çıktı sizde iğnenin etkisi mi hamileyim???

12. Gün olmuş iğnenin etkisi geçmiştir çok yüksek ihtimalle gibi geldi. Yine de 2 günde 1 takip etmeye devam edin 🌸 sağlıkla gelsin inş🐣

Düşük mü oldu canım 3’ü de? İnş bu defa seninledir🌸
İlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum 😔😔

İlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum 😔😔
Benim de doğuştan sağ tüp yok canım benzer durumdayız. Ama bence iğnenin etkisi geçmiştir 12. günüm diyorsun iyi düşün iyi olsun bence var 🐣

çok sevindim canım sağlıklı gelsin inşallah bebiş olsun 🥰 Benimde aşılamamın 6.günü beklemedeyim hayırlısı artık. bi önceki aşılamalarımda 10 günün de ya da 12 gününde adet görmüştüm ben

Gerçekten zor ama Allaha güvencemiz tam sağlıklı kolay hayırlı bebişlerimiz olacak tez zamanda 😇

Back
X