- 18 Mart 2025
- 12
- 4
- 1
- 31
abdurrahman akçay batıkent ümit
Gözde hastanesine ismail beye gittim. Öncesinde 2 defa sokede esat çalık var ona gittim esatta sonuç alamadım ismail beyi önerdiler bakalım bekliyorum şuandaHangi doktora gittin canım ben de kuşadasındayı
Bugun refEvet İsmail beye daha önce normal kontrol için gitmiştim iyidir gerçekten ama çocuk isteği için aydında Leylant hanıma gidiyorum ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ben de
Evet İsmail beye daha önce normal kontrol için gitmiştim iyidir gerçekten ama çocuk isteği için aydında Leylant hanıma gidiyorum ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ben de
varmı kuzum resim belli olmuyor
Bilemiyorum yine çok hafif görünüyor. Predictor yaptım bu sabah. Eğer akşama kadar regl olmazsam kan vermeye gideceğimvarmı kuzum resim belli olmuyor
Bilemiyorum yine çok hafif görünüyor.
kız git ver senin adına ben meraktan oldum ama hamilesin bu marka testte çıktı iseBilemiyorum yine çok hafif görünüyor. Predictor yaptım bu sabah. Eğer akşama kadar regl olmazsam kan vermeye gideceğim
Hahaha ablacım yaa haber vericem merak etmekız git ver senin adına ben meraktan oldum ama hamilesin bu marka testte çıktı ise
insallahHahaha ablacım yaa haber vericem merak etmeşimdi işten cikcam 1 saate vermiş olurum 10a kadar yazarım buraya haberi insallah tutmuştur
Malesef 0.0 çıktıinsallah
ama yaa kız testlerde hep pozitifti nasıl olur 0.0 ilk kez dıydumMalesef 0.0 çıktı
Genelde böyle çıkıyordu zaten. Bilmiyorum testler sorunlu sanırım çok üzgünüm yine olmadı. Uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum. Sonrası aşılama zatenama yaa kız testlerde hep pozitifti nasıl olur 0.0 ilk kez dıydum
Merhaba çatlama dan 7. Günü idrar testi yaptım negatif erken mi yaptım acabaUmudunu kesme yavrum tipe göre olmuyor benimde sağ tüp yok ama yumurta sağda çatladı doktor sağ tarafta gebelik oluşup sol tüp onu tutabilir dedi önemli olan yumurtanın çatlaması
Merhaba çatlama dan 7.gun idrar testi yaptım negatif erken mi yaptım acabavarmı kuzum resim belli olmuyor
baya erken en az 14 gün önce yapılması lazım yukarlarda yazdım ama sana da yazayım herkeze göre değişiyor ama en en en erken 12 gün geçmesi lazım bende mart 1 de iğne oldum 12 gün test verdim 2 çıktı negatif 14 gün pozitif 12 günde öğrenen de var nadir de olsa ama en az 14 gün beklemek en garantısı sakın gideyim kan vereyim diye düşünme şimdi gidip kan verirsen hamile çıkarsın yapılan iğne de beta hcg var ve vücuddan atılması 10 günü buluyor bir hafta daha bekle 14 gün olsun kesin sonuç alırsınMerhaba çatlama dan 7.gun idrar testi yaptım negatif erken mi yaptım acaba
O zmana ben baya erken yapmışım testi teşekkür ederim biraz daha bekliyimbaya erken en az 14 gün önce yapılması lazım yukarlarda yazdım ama sana da yazayım herkeze göre değişiyor ama en en en erken 12 gün geçmesi lazım bende mart 1 de iğne oldum 12 gün test verdim 2 çıktı negatif 14 gün pozitif 12 günde öğrenen de var nadir de olsa ama en az 14 gün beklemek en garantısı sakın gideyim kan vereyim diye düşünme şimdi gidip kan verirsen hamile çıkarsın yapılan iğne de beta hcg var ve vücuddan atılması 10 günü buluyor bir hafta daha bekle 14 gün olsun kesin sonuç alırsın
olabilir kuzum burda bi arkadaş vardı artımed le kaç tane test yaptı pozitif çıktı prodüktör marka ile test yaptı pozitif dün kan verdi 0.0 çıktı gebelik testinde surelab marka var kaset testini kullanıyorum kaset testi erken gebelik kalitesi testinde hiç yanıltmadı en güzeli kan ver yarınKızlar merhaba adetime iki gün kaldı aşılama olalı 12 gün oldu testlerim bu şekilde çıktı markası Freely olduğu için olumsuz yorumlar gördüm yalancı pozitif çıkabilirmis sizce hepsi yanlış olabilir mi 12 ncı günde pozitif çıkmaya başladı
eskişehir de yaşıyorsun sende galiba doktor çok bilgili biri ve de ilgili ama bırazcık sınırlıÇok teşekkür ederim. Ben tıpa gidiyorum 9 aydır gidip geliyoruz femarayı yeni verdiler en azından ona da gidip görüşeyim .
kuzum bu kaçıncı denemen birde bu ilaç ve iğne döneminde folik asit kullanıyormuşun folik asit çok önemliGenelde böyle çıkıyordu zaten. Bilmiyorum testler sorunlu sanırım çok üzgünüm yine olmadı. Uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum. Sonrası aşılama zaten
yani artımed olsa kesin yanlıştır dıyecem ama freeley o kadar da kötü değil belki doğrudur sonuçta bu testlerin doğru yada yanlış sonuç verdiği çok oluyor pozitif gözüküyorsa test ver kan testi için rahat etsinKızlar merhaba adetime iki gün kaldı aşılama olalı 12 gün oldu testlerim bu şekilde çıktı markası Freely olduğu için olumsuz yorumlar gördüm yalancı pozitif çıkabilirmis sizce hepsi yanlış olabilir mi 12 ncı günde pozitif çıkmaya başladıa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?