Çatlatma iğnesi 12. Gün beta değeriiii

Baharhido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
38
13
3
27
Kızlar merhaba çatlatma iğnesi 12. Gün oldu erken gebelik testleri yapıyordum silik çizgiler çıkıyordu bugün kan verdim beta 59.80 çıktı sizde iğnenin etkisi mi hamileyim???

12. Gün olmuş iğnenin etkisi geçmiştir çok yüksek ihtimalle gibi geldi. Yine de 2 günde 1 takip etmeye devam edin 🌸 sağlıkla gelsin inş🐣

Düşük mü oldu canım 3’ü de? İnş bu defa seninledir🌸
İlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum 😔😔

İlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum 😔😔
Benim de doğuştan sağ tüp yok canım benzer durumdayız. Ama bence iğnenin etkisi geçmiştir 12. günüm diyorsun iyi düşün iyi olsun bence var 🐣

çok sevindim canım sağlıklı gelsin inşallah bebiş olsun 🥰 Benimde aşılamamın 6.günü beklemedeyim hayırlısı artık. bi önceki aşılamalarımda 10 günün de ya da 12 gününde adet görmüştüm ben

Gerçekten zor ama Allaha güvencemiz tam sağlıklı kolay hayırlı bebişlerimiz olacak tez zamanda 😇

Kızlar merhaba çatlatma iğnesi 12. Gün oldu erken gebelik testleri yapıyordum silik çizgiler çıkıyordu bugün kan verdim beta 59.80 çıktı sizde iğnenin etkisi mi hamileyim???
Merhaba kızlar bugün benim iğne yaptığım günü saymazsak 11. Günüm dün erken gebelik testi yaptım çok silik gölge gibi görünüyor doktorum yarın kan ver dedi heyecanlıyım çoook

Merhaba kızlar bugün benim iğne yaptığım günü saymazsak 11. Günüm dün erken gebelik testi yaptım çok silik gölge gibi görünüyor doktorum yarın kan ver dedi heyecanlıyım çoook
erken davranmayın kızlar ben de 28 şubatta iğne oldum 12 martta merakına yenilip kan verdim 2.20 çıktı üzüldüm ama içim rahat etmedi 14 şubatta kan verdim 8 çıktı dün verdim 24 çıktı bende beklemedeyim

erken davranmayın kızlar ben de 28 şubatta iğne oldum 12 martta merakına yenilip kan verdim 2.20 çıktı üzüldüm ama içim rahat etmedi 14 şubatta kan verdim 8 çıktı dün verdim 24 çıktı bende beklemedeyim
yani 15 gün oldun iğneden sonra

Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün sabah yaptığım test böyle yalancı pozitif göstermiyordur demi iğnenin etkisiyle

Eklentiler

• IMG_6006.webp
    IMG_6006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_6007.webp
    IMG_6007.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 217
Benim iğneden sonra 9. Gün yani dün 2,26 çıktı kan 8. Gün 3,76
Düşüyo galiba
Yükselme ihtimali var mı sizce

Back
X