Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah İnşallah çok istiyorum 3 kere gebelik geçirdim beklemek çok zorrrr12. Gün olmuş iğnenin etkisi geçmiştir çok yüksek ihtimalle gibi geldi. Yine de 2 günde 1 takip etmeye devam edinsağlıkla gelsin inş
![]()
Düşük mü oldu canım 3’ü de? İnş bu defa seninledirİnşallah İnşallah çok istiyorum 3 kere gebelik geçirdim beklemek çok zorrrr![]()
İlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldumDüşük mü oldu canım 3’ü de? İnş bu defa seninledir![]()
Benim de doğuştan sağ tüp yok canım benzer durumdayız. Ama bence iğnenin etkisi geçmiştir 12. günüm diyorsun iyi düşün iyi olsun bence varİlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum![]()
İnşallah canım İnşallahBenim de doğuştan sağ tüp yok canım benzer durumdayız. Ama bence iğnenin etkisi geçmiştir 12. günüm diyorsun iyi düşün iyi olsun bence var![]()
İnşallah vardır canımçok sevindim canım sağlıklı gelsin inşallah bebiş olsunBenimde aşılamamın 6.günü beklemedeyim hayırlısı artık
Amin inşallah canım sağ salimGerçekten zor ama Allaha güvencemiz tam sağlıklı kolay hayırlı bebişlerimiz olacak tez zamanda![]()
Merhaba kızlar bugün benim iğne yaptığım günü saymazsak 11. Günüm dün erken gebelik testi yaptım çok silik gölge gibi görünüyor doktorum yarın kan ver dedi heyecanlıyım çoookKızlar merhaba çatlatma iğnesi 12. Gün oldu erken gebelik testleri yapıyordum silik çizgiler çıkıyordu bugün kan verdim beta 59.80 çıktı sizde iğnenin etkisi mi hamileyim???
erken davranmayın kızlar ben de 28 şubatta iğne oldum 12 martta merakına yenilip kan verdim 2.20 çıktı üzüldüm ama içim rahat etmedi 14 şubatta kan verdim 8 çıktı dün verdim 24 çıktı bende beklemedeyimMerhaba kızlar bugün benim iğne yaptığım günü saymazsak 11. Günüm dün erken gebelik testi yaptım çok silik gölge gibi görünüyor doktorum yarın kan ver dedi heyecanlıyım çoook
yani 15 gün oldun iğneden sonraerken davranmayın kızlar ben de 28 şubatta iğne oldum 12 martta merakına yenilip kan verdim 2.20 çıktı üzüldüm ama içim rahat etmedi 14 şubatta kan verdim 8 çıktı dün verdim 24 çıktı bende beklemedeyim
Canım.inan ki hiç belli olmuyor ben 59.80 di sonra 126 oldu bugün kan verdim 59 a düşmüş şuan kontrole gidiyorumBenim iğneden sonra 9. Gün yani dün 2,26 çıktı kan 8. Gün 3,76
Düşüyo galiba
Yükselme ihtimali var mı sizce
İğnenin kaçıncı günüCanım.inan ki hiç belli olmuyor ben 59.80 di sonra 126 oldu bugün kan verdim 59 a düşmüş şuan kontrole gidiyorum
Ben 12. Günde 59.80 gördüm 13. Gün 105 14.gün 125 ama şuan 59 düşmüş tekrar zaten 5 in üstünde olması lazım değerinİğnenin kaçıncı günü
Ben hiç öyle yüksek değer görmedim daha 3,76 birgün sonra 2,26
Benim ozaman hiç şansım yokBen 12. Günde 59.80 gördüm 13. Gün 105 14.gün 125 ama şuan 59 düşmüş tekrar zaten 5 in üstünde olması lazım değerin