- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
-
- Konu Sahibi BitterNutella
Canım bende 15. Günde yaptığım da test aynı senin gibi çok zor görülen ikinci çizgi çıktı. Ancak ertesi gün kan verdiğimde negatif sonuç aldım. Bekle 15,16 günden sonra kan ver direk test yapma bence gerçekten çok kafa karıştırıyor, bende iğne olalı 26 gün oldu ama ne adet oldum nede hamilekimsenin fikri yok mu yahepimiz dertliyiz gerçi bea neyse muzurluğa vuralım işi
Aaa ben ilk iğnede 11.günde negatife döndü 15.gün regl oldum bekle madem sökülürsün ya da yumurtan geç döllenmiştir belki olabilirCanım bende 15. Günde yaptığım da test aynı senin gibi çok zor görülen ikinci çizgi çıktı. Ancak ertesi gün kan verdiğimde negatif sonuç aldım. Bekle 15,16 günden sonra kan ver direk test yapma bence gerçekten çok kafa karıştırıyor, bende iğne olalı 26 gün oldu ama ne adet oldum nede hamile
Bakalım bekliyorum öyle. Ama dün de yaptım erken gebelik testi hiç bişey çıkmadı. Belki kist oluşmuştur bilemiyorum. Bidahaki hafta tatile gidicem iki hafta olmayacağım artık ordan geldikten sonra devam edeceğim ederim tedaviyeAaa ben ilk iğnede 11.günde negatife döndü 15.gün regl oldum bekle madem sökülürsün ya da yumurtan geç döllenmiştir belki olabilir
E çizgi var kan verdiniz miKızlar bugün 13.gün sabah ilk idrarla yaptım hayalet bi çizgi vardı negatif diye düşündüm kuruma çizgisi olduğunu düşünerek 1 saat sonra su damlattım gidecek mi diye daha da koyulaştı sizce pozitif mi yarın 14.gün ve 4-5 gündür kasık ağrılarım oluyor zaman zaman sizce umutlanmalımıyım ya
Selammm test yaptınmı tekrarVermedim kan bugün 14.gün bitti iki defa test yaptım görseldeki sabah ilk idrarla yaptığım test varla yok arasıydı ikinci çizgi ama akşam yaptığımda hiç bişi çıkmadı muhtemelen 15.-16.(yarın ya da sonraki gün) günler regl olcam diye bekliyorum çünkü kasıklarımda çok ağrıyor
6 yumurtam büyümüştü klomenle muhtemelen hiç biri tutmadı
Selam canım naptın sonuç ne test yaptın mı , ben iki çatlatma iğnesi tedavisinde de 14.gün silik çizgi görüp 15.gün regl olmuştum da merak ettimBende 25 temmuzda catlatma iğnesi bugun 12.gun. 1 agustosta transfer oldum. Testlerimi gönderiyim bi bakar mısınız kıxlar hamilelik var mıdır
Negatif canim catlatma ignesi yuzunden bu umitlendim sevindim ama malesefSelam canım naptın sonuç ne test yaptın mı , ben iki çatlatma iğnesi tedavisinde de 14.gün silik çizgi görüp 15.gün regl olmuştum da merak ettim
Negatif canim catlatma ignesi yuzunden bu umitlendim sevindim ama malesef
Bunu ben yeni öğrendim bende alıp kullanıcam ymurta çoğalsın ve kalitesi artsın diyeBen bu ay MFK eş paketine başladım eşimde içiyor bende bakalım eylül ayında neler olacak benim hiç umudum yok ama tüp bebek öncesi her yolu deniyoruz işte