- 7 Kasım 2024
- 126
- 46
- 29
- Konu Sahibi Spontane28
Umudunu kaybetme olacak inşallahUmarım benimde döner pozitife çokk teşekkür ederimm 1 sene oldu sanki hiç olmayacak gibi geliyor artık :/ ilk kez böyle bi çizgi görünce çok umutlanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu kaybetme olacak inşallahUmarım benimde döner pozitife çokk teşekkür ederimm 1 sene oldu sanki hiç olmayacak gibi geliyor artık :/ ilk kez böyle bi çizgi görünce çok umutlanmıştım
Testte ki hafif silik çizgi igne etkisi olabilir daha çok erken test için.. benm de göğsümde şişlik ve hassasiyet oldu birde adet olacakmışım gibi sancı vardı onun dışında hiçbir belirtim olmadıVücudunuzda olan değişikler regl belirtisimiydi. Benim göğüslerim çok şişti sonra sertliği gitti. 10. gün çatlatma iğnemde testlerde hafif silik çizgi var. Göğüslerimden dolayı hasta olacağımı düşünüyorum. Erken mi umutsuzluğa kapıldım sizce
Merhaba öncelikle tebrik ederim bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun. Bugün iğneden sonraki 10. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali var mı sizceMerhaba hanımlar bugün çatlatma ignemin 11. Günü be kaset test yaptım negatif çıktı acaba pozitife dönme ihtimali var mı.. yardım edecek kimse var mı
Kesinlikle var umudunu kaybetme igne gününü saymadan 16. Gün test yap kesin sonuç alıyorsun..Çok teşekkür ederim bu duyguyu tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın inşallahMerhaba öncelikle tebrik ederim bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun. Bugün iğneden sonraki 10. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali var mı sizce
Aminnn inşallahKesinlikle var umudunu kaybetme igne gününü saymadan 16. Gün test yap kesin sonuç alıyorsun..Çok teşekkür ederim bu duyguyu tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın inşallah
14. Gün pozitife döndü çok şükür
Vücudunuzda olan değişikler regl belirtisimiydi. Benim göğüslerim çok şişti sonra sertliği gitti. 10. gün çatlatma iğnemde testlerde hafif silik çizgi var. Göğüslerimden dolayı hasta olacağımı düşünüyorum. Erken mi umutsuzluğa kapıldım sizce
Eki Görüntüle 3512358Kesinlikle var umudunu kaybetme igne gününü saymadan 16. Gün test yap kesin sonuç alıyorsun..Çok teşekkür ederim bu duyguyu tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın inşallah
Merhaba benimde bu sekılde 12.gün anlamadım yardımcı olurmusunuz gogus ağrım ve adet olacakmışım gıbı his var Amh dusuktu ve Enfeksıyon vardı bu şekilde olan varmı Allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsın
Merhaba ALLAH razı olsun.. resim açılmıyor denedim birkaç defa göremedimMerhaba benimde bu sekılde 12.gün anlamadım yardımcı olurmusunuz Allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsın
Şimdi gördüm resmini.. sanırım testin bozuk canım birkez daha tekrarlaMerhaba benimde bu sekılde 12.gün anlamadım yardımcı olurmusunuz gogus ağrım ve adet olacakmışım gıbı his var Amh dusuktu ve Enfeksıyon vardı bu şekilde olan varmı Allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsın
Ya bozuk yada idrarı çok damlatmışsın onun için kesin birşey diyemedim
Tamam teşekkürler 15.günde yapıcam sizde adet olacakmış gibi hısler oldu muŞimdi gördüm resmini.. sanırım testin bozuk canım birkez daha tekrarla
Aynen kaç kere adet oldum sanıp tuvalete gittim gece yarısı adet sancısıyla uyandım göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardıTamam teşekkürler 15.günde yapıcam sizde adet olacakmış gibi hısler oldu mu
Amin inşallahAmh düşük ve Enfeksıyon vardı 0,50 allahım yardımcı olsun hepımıze
Merhaba canım bir sorum olacaktı ben ilk kez bu ay tedaviye başladım letu kullandım ve geçtiğimiz Salı günü çatlatma iğnesi yaptırdım merak edip düne kadar gebelik testi yaptım amacım iğne etkisi nezaman geçecek onu takip etmekti düne kadar hep çok çok silikte olsa çizgi vardı ama bugün iğnenin 4.günü ve test negatif bu kadar erken iğne etkisi gidiyor mu ??yani nurdan okuduklarım hep 11.12.güne kadar iğne etkisi var diyorlar benim beden böyle oldu iğne mi etki etmedi acabaAminnn inşallah
Merhaba bende ilk kez bu ay klomen kullandım. Merak edip 2.- 8. Ve 10. Günlerde test yaptım 10. Günde testim negatif çıktı diğer günlerde silik çizgi vardı. Etki etmediğini zannetmiyorum her bünye farklı vücudunuzdan etkisi daha çabuk atılmış olabilir. Ben mesela hiç su içmiyorum diyebilirim bol su içmek iğnenin etkisinin çabuk geçmesini sağlıyormuşMerhaba canım bir sorum olacaktı ben ilk kez bu ay tedaviye başladım letu kullandım ve geçtiğimiz Salı günü çatlatma iğnesi yaptırdım merak edip düne kadar gebelik testi yaptım amacım iğne etkisi nezaman geçecek onu takip etmekti düne kadar hep çok çok silikte olsa çizgi vardı ama bugün iğnenin 4.günü ve test negatif bu kadar erken iğne etkisi gidiyor mu ??yani nurdan okuduklarım hep 11.12.güne kadar iğne etkisi var diyorlar benim beden böyle oldu iğne mi etki etmedi acaba
Canım bende su içmeyen biriyim nasıl çabuk attı anlamadım az önce yine yaptım negatif anlam veremedim ama sıfır belirti Salı yaptrdım iğneyi sadece cuma günü çok kasık ağrım oldu ve akıntım çoktu bence o gün catladı diye mi öyle olduMerhaba bende ilk kez bu ay klomen kullandım. Merak edip 2.- 8. Ve 10. Günlerde test yaptım 10. Günde testim negatif çıktı diğer günlerde silik çizgi vardı. Etki etmediğini zannetmiyorum her bünye farklı vücudunuzdan etkisi daha çabuk atılmış olabilir. Ben mesela hiç su içmiyorum diyebilirim bol su içmek iğnenin etkisinin çabuk geçmesini sağlıyormuş
Bende hiç çatlama belirtisi olmadı sıfır akıntı sıfır ağrı 8. Günden sonra kasık ve bel ağrım başladı hatta yumurtam çatlamadı mı acaba diye düşündüm. Deli olmazsak iyi ya ne zor işler. Bat ne zaman sizin benim 4 AralıkCanım bende su içmeyen biriyim nasıl çabuk attı anlamadım az önce yine yaptım negatif anlam veremedim ama sıfır belirti Salı yaptrdım iğneyi sadece cuma günü çok kasık ağrım oldu ve akıntım çoktu bence o gün catladı diye mi öyle oldu
Canım hazır sen sormuşken bat önemli mi bu durumda nebilim iğneden sonra zaten en geç 14. Yada 15.gün adet olunmaz mı ?? Çünkü benim adetler düzensiz yani bat om şu zaman diyemem birde sence az mı değerlendirmişim Salı çarşamba perşembe ve cuma değerlendirdim o kadarBende hiç çatlama belirtisi olmadı sıfır akıntı sıfır ağrı 8. Günden sonra kasık ve bel ağrım başladı hatta yumurtam çatlamadı mı acaba diye düşündüm. Deli olmazsak iyi ya ne zor işler. Bat ne zaman sizin benim 4 Aralık