Çatlatma ignesi 11 günü yardım kızlarrrr

mehadess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
10
0
28
Merhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)

Eklentiler

• IMG_1127.jpeg
    IMG_1127.jpeg
    184,4 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
Ben iğneyle hamileyken hatıra kalması için kaset test yapmıştım çıkmamıştı en iyisi erken gebelik testi 2 kere yapmak ve kan vermek kan doğru olandır

Sizin deneyiminiz nelerdir ne zaman ogrendiniz gebeliginizi bugun 12 gün erken genelikk testi yapsammi tekrar ignenin etkisindenmi çift cıkıyor acaba

Ben iğneyle hamileyken hatıra kalması için kaset test yapmıştım çıkmamıştı en iyisi erken gebelik testi 2 kere yapmak ve kan vermek kan doğru olandır

Bence iğne etkisi geçmiştir bugün erken gebelik testi yapabilirsiniz
Sizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyim

Biri erken biri kaset test testler zaten kafayı yemiş durumda kasette negatif olan erkende çıkabiliyor size tavsiyem bu marka erken gebelik testiniz varsa sabahları bir kaç gün bakın koyuluga

Sizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyim
Aslında kişiden kişiye değişiyor kimisinde 10. Gün kimisinde 12. Gün ya da 14. Gün geçiyor sıvı alımına da bağlı sanırım kan testini doktorlar 14. Gün önerir kesin geçmiş olur o zaman ama bence evde pozitif görmeden kan testi vermeye gerek yok

Alttaki bugun yaptim hayalet cizgiyi bnmi görebiliyorum sadece 3 gün var 15 güne cok zor beklemek

Eklentiler

• IMG_1141.jpeg
    IMG_1141.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 17
X