- 8 Eylül 2022
- 167
- 40
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
Perşembe kan verdim 16. Günüydü iğnenin.beta 54.33 çıktı pazartesi tekrarlayacagizCanım kan verdin mi acaba durumun ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe kan verdim 16. Günüydü iğnenin.beta 54.33 çıktı pazartesi tekrarlayacagizCanım kan verdin mi acaba durumun ne?
Kızlar bütün topikleri geziyorum çildircam cok sabırsız oldum bugün test yaptım7 ci gün negatife dönmüş durumda çool erken değilmi herkes 15 gün etkisi kalır diyor ama benimki bitmiş heralde etkisi sonradan bir silik varla yok arası bişey çıktı benim moralim bi bozul bi bozul hiç sormayın .. yarın sizce tekrarlasam bişey çıkarmı?
Canım yurt dışındayım randevu istedim asla vermediler öyle kan veremiyosunda burda tedavi gördüğüm yer ya testin pozitif olucak yada adetin geçsin öyle al randevu dedi insani sinir hastası ediyolarBoşver iğne etkisine takılma ben hiç yapmadım bile iğneden sonra benimki 10. Gün negatifti 16 gün kan verdim sen de o şekilde yaparsın yıpratma kendini
Yaa kıyamam neyse gerilme o zaman catlatma ignesiyle 15. Günü test yaparsın sende ona göre devam edersin testlereCanım yurt dışındayım randevu istedim asla vermediler öyle kan veremiyosunda burda tedavi gördüğüm yer ya testin pozitif olucak yada adetin geçsin öyle al randevu dedi insani sinir hastası ediyolar
Ayyyyy canım çok sevindim maşallah inşallah sağlıkla ilerlerPerşembe kan verdim 16. Günüydü iğnenin.beta 54.33 çıktı pazartesi tekrarlayacagiz
Merhaba ayın kaçında iğneni olmuştun? Ben 22 sinde iğneyi vurdum 10 gün bende test yaptım negatifti şimdide korkıyorum test yapmaya regl ayın 9 undaBoşver iğne etkisine takılma ben hiç yapmadım bile iğneden sonra benimki 10. Gün negatifti 16 gün kan verdim sen de o şekilde yaparsın yıpratma kendini
Yaa inşallah bende korkuyorum çokAyyyyy canım çok sevindim maşallah inşallah sağlıkla ilerler
Canım benim bugun iğnenin 13.günü aşılamanın 11 adetime 4 gün var ama testim negatif çıktı bende mi kan versem 15.gündePerşembe kan verdim 16. Günüydü iğnenin.beta 54.33 çıktı pazartesi tekrarlayacagiz
Korkma içini ferah tut bak ne güzel pozitif çıkmış olumlu düşün pazartesi mutlaka tekrar kan ver artışını takip etYaa inşallah bende korkuyorum çok
mecburen beklicem canım başka yapabilceğim bişey yok zaten cok var daha walla beklemek çok kötü..Yaa kıyamam neyse gerilme o zaman catlatma ignesiyle 15. Günü test yaparsın sende ona göre devam edersin testlere
Ben 16 Ocakta oldum iğnemi bunun üstüne 2 Şubat'ta kan verdim. 10. Gün negatifti 16. Gün kanda 54 çıktıMerhaba ayın kaçında iğneni olmuştun? Ben 22 sinde iğneyi vurdum 10 gün bende test yaptım negatifti şimdide korkıyorum test yapmaya regl ayın 9 unda
Yani bence ver ya çünkü iğne regl erkene çekiyor o yüzden diyorlar 14. Günden sonraki kan verilmeli diye ben teste güvenmiyorum olsada hangi ara testte çıkacak dedim sonuçta önce kanda yükseliyor bence 15 16. Günün de kan verCanım benim bugun iğnenin 13.günü aşılamanın 11 adetime 4 gün var ama testim negatif çıktı bende mi kan versem 15.günde
Sabret canımmecburen beklicem canım başka yapabilceğim bişey yok zaten cok var daha walla beklemek çok kötü..
Tamam ozaman bende ne olur ne olmaz pazartesi kan vereceğim inşallahYani bence ver ya çünkü iğne regl erkene çekiyor o yüzden diyorlar 14. Günden sonraki kan verilmeli diye ben teste güvenmiyorum olsada hangi ara testte çıkacak dedim sonuçta önce kanda yükseliyor bence 15 16. Günün de kan ver
Allah herkesin Gönlüne göre versin inşallah..Sabret canım
Öyle yap canım hayırlısı olsun inşallahTamam ozaman bende ne olur ne olmaz pazartesi kan vereceğim inşallah
Aramızda 6 gün var ozaman biraz daha beklemeliyim zaten bekleyene kadar regl olursam olmadığı belli olucak 4. Denemem benimBen 16 Ocakta oldum iğnemi bunun üstüne 2 Şubat'ta kan verdim. 10. Gün negatifti 16. Gün kanda 54 çıktı
Aminn canımAllah herkesin Gönlüne göre versin inşallah..
Umutsuz olayın nasip inşallah en kısa zamanda olurAramızda 6 gün var ozaman biraz daha beklemeliyim zaten bekleyene kadar regl olursam olmadığı belli olucak 4. Denemem benim
Selam canım bizim mi aramızda 6 gün var? Bu arada hayırlısı olsun 4.cü denemen miş daha tecrübelisin bu konudaAminn canım
Umutsuz olayın nasip inşallah en kısa zamanda olur