• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Günü silik çizgi🙏🏻🙏🏻😍😍

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
Kızlar acil bakar mısınız az önce test yaptım böyle çıktı bir haftadır göğsümde sızlama vardı bugün akşam duş alırken dokunamadım bile çok acıyor ve sağ kaşıkta batmalar var karnın alt kısmında doluluk çatlatma iğnemin 10. Günü etkisi kalır mı bugüne kadar

Eklentiler

• 4C772CEF-53F1-49E9-A8EF-0659D65D0F97.jpeg
    4C772CEF-53F1-49E9-A8EF-0659D65D0F97.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 262
Kızlar acil bakar mısınız az önce test yaptım böyle çıktı bir haftadır göğsümde sızlama vardı bugün akşam duş alırken dokunamadım bile çok acıyor ve sağ kaşıkta batmalar var karnın alt kısmında doluluk çatlatma iğnemin 10. Günü etkisi kalır mı bugüne kadar
Hamile misiniz

İnşallah vardır canım bende dün oldum iğne tek yumurtam varmış kan testi yaptı ve ovitrelle verdi inşallah seninkinde benimkide tutar canım hayırlısı çok meraklardayım

Sana birşey sorabilirmiyim iğneyi adetin bittikten kaç gün sonra oldun

Canim benim 12.gun dahi silikti (gebelik yok)buraya atmistm ama isallah vardr rabbim gonlune gore versin

Back