Cnmm cok sevindimmm ben de bekliyorum hala belirtin varmıydı göğsüm felan agrımıo hiç 5 günüm kaldı senin nasıldıPozitif canım 6 haftalık olduk bugün sen naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnmm cok sevindimmm ben de bekliyorum hala belirtin varmıydı göğsüm felan agrımıo hiç 5 günüm kaldı senin nasıldıPozitif canım 6 haftalık olduk bugün sen naptın
Canm 16 Şubat'ta olmuştum iğneyi bugün test yaptım bu şekilde çıktıCanm benm gazım çok birde kasık ağrım böbreklerin sancı verdi bana ve iştahım açıldı ama yedikçe zayifliyorum sanki bilmiyorum içimden bı ses yap dedi kendi doktorumda etkisi gitmiştir dedi acildeki tüm doktorlarda sadece kan testini tekrarlamami istediler birde benm igneden önce bı yumurtam catlamisti 2 gün önce belki o tutmuştur die ümit ediyorum çok belli çıktı iğne etkisi olsaydı silik çıkardı die düşünüyorum
Bende regl olunca arıcam doktorumu. Benıde haberdar edın lutfen bırbırımıze yardımcınolalım gercekten zorlu bir süreç benım için. Allah yardımcımız olsunMerhabalar ben de 15.günde negatif gördüm iki gün sonra regl oldum. Doktorumu aradım bu sabah yarın muayeneye gideceğim kist oluştu mu diye bakacak yine klomen kullanıcam
Kuzum kan ver seninde var büyük bı ihtimalle ben bugünde kanı tekrarladım 85 çıktı yani yükseldi hayırlısıyla 2 gün sonra tekrar yapcamCanm 16 Şubat'ta olmuştum iğneyi bugün test yaptım bu şekilde çıktı
Hemen çıktı mı cnm 2. Çizgi benim ki hemen 2 dk içinde çıktı16 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım bu şekilde sizce hamile miyim kızlar
Bugün 14.gününüz galiba hamilesiniz maşallah inşallah kan testindede bi sıkıntınız çıkmaz değeriniz sağlıcakla yükselir benimde bugün iğnede 5.günümCanm 16 Şubat'ta olmuştum iğneyi bugün test yaptım bu şekilde çıktı
Evet canm çıktı sonradan hatta biraz daha koyulasti fotoğraf çektikten sonraHemen çıktı mı cnm 2. Çizgi benim ki hemen 2 dk içinde çıktı
Amin inşallah isteyen herkese nasip eder daha emin değilim ama 3-4 gün sonra testi tekrarlayacagimBugün 14.gününüz galiba hamilesiniz maşallah inşallah kan testindede bi sıkıntınız çıkmaz değeriniz sağlıcakla yükselir benimde bugün iğnede 5.günüm
Evet canm durdukça kuruduğu için çok net duruyor ama c çizgisine göre yinede silik çünkü daha çok yeniler kız hemen kan testi ver acile haberdar et ve en güzel haberleri al inşallah benimde değerlerim yükselir ins bak bende böle çıkmıştı atmıştım size dün 58 çıktı bugünde 85 yani yarın da yükselir ins 2 gün sonra ben tekrar yapcam ay kuzularimiz ins bizimledirEvet canm çıktı sonradan hatta biraz daha koyulasti fotoğraf çektikten sonra
İğnenin etkisi bile olsa bu kadar koyu çift çizgi çıkmaz çok silik çıkar , klomen mi kullandınız sizdeAmin inşallah isteyen herkese nasip eder daha emin değilim ama 3-4 gün sonra testi tekrarlayacagim
İnşallah canm vardır da sağ salim alırız kucağımızaEvet canm durdukça kuruduğu için çok net duruyor ama c çizgisine göre yinede silik çünkü daha çok yeniler kız hemen kan testi ver acile haberdar et ve en güzel haberleri al inşallah benimde değerlerim yükselir ins bak bende böle çıkmıştı atmıştım size dün 58 çıktı bugünde 85 yani yarın da yükselir ins 2 gün sonra ben tekrar yapcam ay kuzularimiz ins bizimledir
Evet klomen ve çatlatma iğnesi oldumİğnenin etkisi bile olsa bu kadar koyu çift çizgi çıkmaz çok silik çıkar , klomen mi kullandınız sizde
Amin amin kuzumİnşallah canm vardır da sağ salim alırız kucağımıza
İğneyi vurunduğunuz günü değerlendirdinizmi acaba veya hergünmü ilişki oldu , kusura bakmayın bende bu ay heyecanlı oldugum için soruyorum , birde yumurtalıklarınız kaç mm di iğne yapıldığındaEvet klomen ve çatlatma iğnesi oldum
Pazartesi 19 mm di yumurta salı sabah iğne oldu Çarşamba akşam 8 gibi degerlendirdik birde cuma değerlendirdikİğneyi vurunduğunuz günü değerlendirdinizmi acaba veya hergünmü ilişki oldu , kusura bakmayın bende bu ay heyecanlı oldugum için soruyorum , birde yumurtalıklarınız kaç mm di iğne yapıldığında
Ayy sizde benim gibisiniiiiz benimde 20 21mmlik yumurta oluşmuş perşembe sabahı iğne oldum 36 saat sonra cuma akşamı ilişki oldu inşallah bu ay benimde tutmuştur bende femara kullandımPazartesi 19 mm di yumurta salı sabah iğne oldu Çarşamba akşam 8 gibi degerlendirdik birde cuma değerlendirdik
Canm bende yardımcı olmak isterim 3. Gün adet 5 gün klomen kullandım 4 yumurtam vardı 2 su 18.mm diğeri 21 diğeri 14 du sonra estrofem verdi doktor adet 11. Günü kullandım ve kullanmadan önce rahim kalinligim 8 di sonra ayın 16 Şubat'ta yani adet 15. Günü bana 3 yumurtan gözüküyor diğeri çatlamış olmalı dedi o gün öğlen 12 de iğne vuruldum ve 36 saat 17 Şubat'ta saat 7 gibi ilişki oldu geri gece yarısı iğnenin 43 saatinde oldu ve sonra iğnenin 11. Gününe kadar gün aşırı değerlendirdim dün 13 günümde test yaptım çıktı 2 tane hani sonra kan verdim hemen 58 çıktı doktor yalancı gebelik olmamsi için artması lazım 2 gün sonra test yaptırın diyorlar ama ben bu sabah yani iğnenin 14. Günü yaptım sabah 85 çıktı bu sefer beta değerim yükseldi adet 3 gün kaldı ins o günde değerim yükselir umarım yardımcı olmusumdur ve birde mutlaka namaz ve dua en önemli etken çünkü biz cabalayip sadece tevekkül etmemiz lazım rabbim en iyisini bilir cnm hayırlısı ile herkese sana da nasip eder benimde değerlerini yükselir inşallah aminİğneyi vurunduğunuz günü değerlendirdinizmi acaba veya hergünmü ilişki oldu , kusura bakmayın bende bu ay heyecanlı oldugum için soruyorum , birde yumurtalıklarınız kaç mm di iğne yapıldığında
Canm şuan ağrım sizin varmı hiç testi yaptıktan sonra felan ?Pazartesi 19 mm di yumurta salı sabah iğne oldu Çarşamba akşam 8 gibi degerlendirdik birde cuma değerlendirdik
Ayyy kuzum benim ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam 15 saat içinde bile değerin yükselmiş maşallah bence tutmuşşşşş inşallah yarında kan verdiğinde değerin yükselmiş olur Ben geçen ay femara kullandığımda yine aynı şekilde 18-19-20 mmlerdeydi doktor bana estrofem verdi gebelik olursa tutunsun diye bu ay doktorum bana progestan verdi benim 2 tane kimyasal düşüğüm olduğu içinde coraspin verdi kan sulandırıcı ve b12 vitaminine başladı doktorum , ve ayrıyetten doktorum bana iğneyle birlikte 10.gün kan ver eğerki 5 üstü değer çıkarsa hemen kan sulandırıcı iğnelerine başlayacaz dedi ben pazar günü test yapcam yani eğerki çıkmazsa üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum yada çıkarsada sevinebilirmiyim bilmiyorum Valla benim durumlar iyice karışık kuzum ben herşeyi allaha havale ettim Tevekkülümü ediyorum ona sığınıyorum inşallah okuduğum kuranlar ettiğim dualar hürmetine bana bu evladımı bağışlarCanm bende yardımcı olmak isterim 3. Gün adet 5 gün klomen kullandım 4 yumurtam vardı 2 su 18.mm diğeri 21 diğeri 14 du sonra estrofem verdi doktor adet 11. Günü kullandım ve kullanmadan önce rahim kalinligim 8 di sonra ayın 16 Şubat'ta yani adet 15. Günü bana 3 yumurtan gözüküyor diğeri çatlamış olmalı dedi o gün öğlen 12 de iğne vuruldum ve 36 saat 17 Şubat'ta saat 7 gibi ilişki oldu geri gece yarısı iğnenin 43 saatinde oldu ve sonra iğnenin 11. Gününe kadar gün aşırı değerlendirdim dün 13 günümde test yaptım çıktı 2 tane hani sonra kan verdim hemen 58 çıktı doktor yalancı gebelik olmamsi için artması lazım 2 gün sonra test yaptırın diyorlar ama ben bu sabah yani iğnenin 14. Günü yaptım sabah 85 çıktı bu sefer beta değerim yükseldi adet 3 gün kaldı ins o günde değerim yükselir umarım yardımcı olmusumdur ve birde mutlaka namaz ve dua en önemli etken çünkü biz cabalayip sadece tevekkül etmemiz lazım rabbim en iyisini bilir cnm hayırlısı ile herkese sana da nasip eder benimde değerlerini yükselir inşallah amin