Aynen sancı giriyor hafiften bugün yarın olurum. tek endişem umarım yine kist olmamıştırYok canim yaramadi , negatif benim de. Regl olmayi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sancı giriyor hafiften bugün yarın olurum. tek endişem umarım yine kist olmamıştırYok canim yaramadi , negatif benim de. Regl olmayi bekliyorum.
Benimde ayni sekilde 15.gunum bugun olacagimi hissediyorum ara ara giren agrilardan ama dedigin gibi insallah kist falan olusmamistir. Senin kacinci gun?Aynen sancı giriyor hafiften bugün yarın olurum. tek endişem umarım yine kist olmamıştır
İğne gününü de sayarsam bugün 16.gün.Benimde ayni sekilde 15.gunum bugun olacagimi hissediyorum ara ara giren agrilardan ama dedigin gibi insallah kist falan olusmamistir. Senin kacinci gun?
Ayni gun olmusuz :)İğne gününü de sayarsam bugün 16.gün.
25 ocakta olmuştum iğneyi
Ne tesadüf umarım hakkımızda hayırlısı olur..Ayni gun olmusuz :)
Amin insallah bu ay tekrar deneyecek misiniz klomen + catlatma ignesini?Ne tesadüf umarım hakkımızda hayırlısı olur..
Evet şimdi zaten yalancı pozitif çıkacaktır en iyisini 14. Günü beklemekBende 6 şubatta iğne oldum bugün 9. Günüm iğneden ertesi gün duphaston kullanmayada başladım benim ilk günler şiddtli kasık ağrısı bel ağrısı vardı sonra karnım şişti göğüslerim zaten el değmiyck kadar fena birde sürekli wc deyim şuan 2 gecedirde uyku problemi yaşıyorum test yapmak istiyorum ama sanırım erken
bende oldum 6 subatta ama korkuyorum test yapmayaBende 6 şubatta iğne oldum bugün 9. Günüm iğneden ertesi gün duphaston kullanmayada başladım benim ilk günler şiddtli kasık ağrısı bel ağrısı vardı sonra karnım şişti göğüslerim zaten el değmiyck kadar fena birde sürekli wc deyim şuan 2 gecedirde uyku problemi yaşıyorum test yapmak istiyorum ama sanırım erken
Ben dayanamayıp bu sabah yaptım iğne olalı 11. Gün negatif adetime 4 gün var daha umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum ama hiç adet belirtimde yok benim duphastonda kullandım ben bugün bitti ilaç bakalım ne olacakbende oldum 6 subatta ama korkuyorum test yapmaya
Bekliyeyim bakalımEvet şimdi zaten yalancı pozitif çıkacaktır en iyisini 14. Günü beklemek
benımde 11. gün iğne olalı bugun yaşınız kaç acaba benım 36Ben dayanamayıp bu sabah yaptım iğne olalı 11. Gün negatif adetime 4 gün var daha umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum ama hiç adet belirtimde yok benim duphastonda kullandım ben bugün bitti ilaç bakalım ne olacak
silik cçzgidemi çıkmadı sizde sadece tek çizgimibenımde 11. gün iğne olalı bugun yaşınız kaç acaba benım 36
Üzülme canım, inşallah Rabbim sana da bizlere de hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir. Çatlatma iğnesi neden yapılıyor canım,yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi?6 şubatta oldum iğneyi harfıye ilişki yaşadık okudum okudumm sizi yapsam mı yapmasammı test direndim kendımle savastım işten gelirken ayaklarım bnı eczaneyr götürdü aldım yaptım negatifbiliyordum zaten içime doğmadı hiç silik çizgi bile yok net bir çizgive 36 yaşındayım ağlamak istiyorum ama allhım hayırlısını bilir korkuyorum ağlamıyırum
Merhaba kasık ağrısı karında şişkinlik ağız tadı bozulması olmadı mı?Herkese merhaba,
Oncelikle beni catlatma ignesi konularina yazdigim mesajlardan taniyor olabilirsiniz, yeni konu acma sebebim gruplari surekli mesgul etmek istememem ve belki daha cok kisiye ulasabilirim dusuncesi bu ay ilk kez klomen+catlatma ignesi tedavisine basladim 25 ocakta igne oldum, 12 gun sonra yani 6 subatta test yapabilecegimi soyledi doktorum. Igneden sonra hic belirtim olmadi hala da yok acikcasi. 8.gun itibariyle cok erken oldugunu bilerek sadece gidisati gormek amaciyla test yapmaya basladim. 8.gun silik bir pozitif gordum, ignenin etkisi yalanci pozitif oldugunu biliyorum zaten bekledigim bir durumdu. 9.gun negatif diyebilecegim bir testti yani beynimi cok zorlarsam cizgi gorebilecegim testlerden. Bugun 10.gunum ve gercekten tertemiz bir negatif var. Acikcasi bu kadar erken negatif gormeyi beklemiyordum. Saniyorum ki ignenin etkisi gecti artik. Bu sekilde yasayip ilerleyen gunlerde pozitif goren var mi aranizda?
Merhaba, hayir hic olmamisti. Sadece bir kac kez ates basmasi durumu yasamistim o da ignenin cokca gorulen bir yan etkisiymis zaten ki zaten negatif sonuclandi benim. Ama belirtisi olmadan da hamile oldugunu ogrenenler varmis.Merhaba kasık ağrısı karında şişkinlik ağız tadı bozulması olmadı mı?
Bende klomen çatlatma iğnesi oldum bazı belirtiler var iğneden kaynaklı ozaman heveslenmeyim. İnş rızanıza kavuşursunuzMerhaba, hayir hic olmamisti. Sadece bir kac kez ates basmasi durumu yasamistim o da ignenin cokca gorulen bir yan etkisiymis zaten ki zaten negatif sonuclandi benim. Ama belirtisi olmadan da hamile oldugunu ogrenenler varmis.
Amin insallah, siz de hayirlisiyla pozitif gorursunuz insallah 12.gun ve 14.gun test yapmaniz en dogrusu olacaktir, belirtileriniz de igneden kaynakli olabilir dediginiz gibi cok heveslenince hayal kirikligina ugrayabiliyor insan maalesef.Bende klomen çatlatma iğnesi oldum bazı belirtiler var iğneden kaynaklı ozaman heveslenmeyim. İnş rızanıza kavuşursunuz
27benımde 11. gün iğne olalı bugun yaşınız kaç acaba benım 36