Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Ayyy kuzum benim ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam 15 saat içinde bile değerin yükselmiş maşallah bence tutmuşşşşş 😍😍🌸🌸🌸🌸 inşallah yarında kan verdiğinde değerin yükselmiş olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Ben geçen ay femara kullandığımda yine aynı şekilde 18-19-20 mmlerdeydi doktor bana estrofem verdi gebelik olursa tutunsun diye bu ay doktorum bana progestan verdi benim 2 tane kimyasal düşüğüm olduğu içinde coraspin verdi kan sulandırıcı ve b12 vitaminine başladı doktorum , ve ayrıyetten doktorum bana iğneyle birlikte 10.gün kan ver eğerki 5 üstü değer çıkarsa hemen kan sulandırıcı iğnelerine başlayacaz dedi ben pazar günü test yapcam yani eğerki çıkmazsa üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum yada çıkarsada sevinebilirmiyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Valla benim durumlar iyice karışık kuzum ben herşeyi allaha havale ettim 🤲🏻 Tevekkülümü ediyorum ona sığınıyorum inşallah okuduğum kuranlar ettiğim dualar hürmetine bana bu evladımı bağışlar ❤️
Canm sizin için hayırlı zaman ne zamansa Allah o zman nasip eder inşallah olmuyorsa da üzülme zamanı değildir ♥️

Ayyy kuzum benim ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam 15 saat içinde bile değerin yükselmiş maşallah bence tutmuşşşşş 😍😍🌸🌸🌸🌸 inşallah yarında kan verdiğinde değerin yükselmiş olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Ben geçen ay femara kullandığımda yine aynı şekilde 18-19-20 mmlerdeydi doktor bana estrofem verdi gebelik olursa tutunsun diye bu ay doktorum bana progestan verdi benim 2 tane kimyasal düşüğüm olduğu içinde coraspin verdi kan sulandırıcı ve b12 vitaminine başladı doktorum , ve ayrıyetten doktorum bana iğneyle birlikte 10.gün kan ver eğerki 5 üstü değer çıkarsa hemen kan sulandırıcı iğnelerine başlayacaz dedi ben pazar günü test yapcam yani eğerki çıkmazsa üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum yada çıkarsada sevinebilirmiyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Valla benim durumlar iyice karışık kuzum ben herşeyi allaha havale ettim 🤲🏻 Tevekkülümü ediyorum ona sığınıyorum inşallah okuduğum kuranlar ettiğim dualar hürmetine bana bu evladımı bağışlar ❤️
Hayırlısıyla yüzünü güldürsün sağ salim sana bı Saliha Salih evlatlar nasip etsin rabbim cnm hayırlısıyla ins kuzum tutmuştur bu sefer 2 gün bekliycem öle kan veririm benm sağ kasığımda batma ve gazım oldu dünden beri ondan önce hiç belirti yok gibiydi ben çok dinlemedim kendimi iyikide öle yapmışım cnm 💓

Ben geçen de yazmıştım benim sağ kasığımda çok ağır birşey yapınca batma oldu geçenler de bı ara akıntım arttı şuan normale döndü gibi bide bir sabah aşırı gaz problemi yaşamıştım
Benim gibi bende gece gaz problemim oldu ve kasığımda ağrı oldu şimdi biraz biraz var hadi hayırlısı hakkımızda kuzum

Hayırlısıyla yüzünü güldürsün sağ salim sana bı Saliha Salih evlatlar nasip etsin rabbim cnm hayırlısıyla ins kuzum tutmuştur bu sefer 2 gün bekliycem öle kan veririm benm sağ kasığımda batma ve gazım oldu dünden beri ondan önce hiç belirti yok gibiydi ben çok dinlemedim kendimi iyikide öle yapmışım cnm 💓
En iyisi bende çok dinlemedim ama kasıkta batma falan olunca iğne etkisi mi diye merak da ediyordum açıkçası

Bende regl olunca arıcam doktorumu. Benıde haberdar edın lutfen bırbırımıze yardımcınolalım gercekten zorlu bir süreç benım için. Allah yardımcımız olsun
Tabiki canım çok stres yapmak da engel olabilen sebeplerden diye duydum akışına bırakmak lazım inş hayırlısıyla süreç olumlu tamamlanır 😊

Kaçıncı kullanışınız ve doktorunuz çatlatma iğnesi sonrası önerdiği ilişki saatleri neler oldu ve özel olacak ama ne sıklıkta ilişki yaşadınız, ilişki sonrası uzandınız
Kasım ayında başka doktorla devam ediyordum o bana bir ay femara kullandirdi ama iğne falan yapmadı Aralık'ta ilacın etkisi devam eder diye o ay kullandırmadı sonra o ay yumurta gelişmedi ben sonra doktor değiştirdim bu doktor da klomen kullandirdi ve sonra çatlatma iğnesi yaptı çatlatma iğnesi salı yapıldı doktor Çarşamba Perşembe cuma ilişki önerdi ben ise 36 saat sonrası olacak şekilde Çarşamba akşamı ilişki oldu Perşembe olmadı cuma tekrar oldu ilişki sonrası 10 dk falan uzanmışımdır

Kasım ayında başka doktorla devam ediyordum o bana bir ay femara kullandirdi ama iğne falan yapmadı Aralık'ta ilacın etkisi devam eder diye o ay kullandırmadı sonra o ay yumurta gelişmedi ben sonra doktor değiştirdim bu doktor da klomen kullandirdi ve sonra çatlatma iğnesi yaptı çatlatma iğnesi salı yapıldı doktor Çarşamba Perşembe cuma ilişki önerdi ben ise 36 saat sonrası olacak şekilde Çarşamba akşamı ilişki oldu Perşembe olmadı cuma tekrar oldu ilişki sonrası 10 dk falan uzanmışımdır
Cecabın için çok teşekkür ederim ☺️ hayırlı olsun bebişiniz şimdiden

Canım naptın bugün tekrar test yaptın mı ?

Yok canm kasık ağrılarım var adet günüm yarın o yüzden yarın tekrarlayacagim
Canm bende oleydim kasıklarım agrimistir bugün yine testi tekrarladım 13 ve 14 üncü gunlerdeki daha net çıktı ve anında netleşti kuzum o yüzden sende yap kan testi derim

Yok canm kasık ağrılarım var adet günüm yarın o yüzden yarın tekrarlayacagim
15. Gün iğnenin bu test ilk 5 dk içinde böle çıktı 15 dk baya net gözüktü canım iğne etkisi artık hayatta kalmaz ben de cuma günü doktoruma gidicem sende hamilesin öle hissediyorum benimde kasik ağrım hafif var bugün

Eklentiler

• IMG-20210302-WA0000.jpeg
    IMG-20210302-WA0000.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 85
X