Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovu testi ile hamile kaldım bu ay ve dediğim gibi sprem öyle bizim sandğmz gibi bişey değil 5 günde sprem kalitesi bozulmaz. Düşen bebeklerde genetik bir bozukluk vardır muhakkak
Bende ovu testiyle kaldım kopkoyu olduğu günü ve bi sonraki günü değerlendirdik yani çatladıgı günü öncesinde eşim yoktu beş gün olmamıştı sende saglıkla alırsın inşallah canm kucağına benim oğlum doğdu üç aylık oldu bile çok şükür bin şükür rabbime

Yok canım ya korkma onunla bir alakası yok bunun. Onun yaşamak için nasibi yokmuş. Ovu testiyle ilgili çok video izledim. Bir gün arayla önerenler ovu testi yapmadan 1 ay boyunca deneyenler için. Ama sen ovu testi yapmışsın ve koyu kırmızıyı görmüşsün bu gün ve sonraki 2 gün çok öenmli 5 gün üstüste ilişki sprem kalitesini etkilemez merak etme canım
içime su serptin inşallah canım ya
yumurtan baya inatcı gergin yapmakta spermi kalitesizletiriyo çatlayıncada değerlendircen üç gece daha üst üste olmuş olacak içinden ne geliyorsa onu yap
öncekinde hemen çatladı bu baya inatçı galiba :) ama ağrım baya baya hafifledi sanırım çatladı yumurtacık :rapci:
Ben ovu testi ile hamile kaldım bu ay ve dediğim gibi sprem öyle bizim sandğmz gibi bişey değil 5 günde sprem kalitesi bozulmaz. Düşen bebeklerde genetik bir bozukluk vardır muhakkak
araştırılmadı bende sadece patolojiye gitti oda temiz dendi ama bence o bişey ifade etmiyo. ben biraz kaderci olduğum için vardır rabbimin bi bildiği dedim geri çekildim

Bende ovu testiyle kaldım kopkoyu olduğu günü ve bi sonraki günü değerlendirdik yani çatladıgı günü öncesinde eşim yoktu beş gün olmamıştı sende saglıkla alırsın inşallah canm kucağına benim oğlum doğdu üç aylık oldu bile çok şükür bin şükür rabbime
Ayyy ne güzel rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah ben ağladım kalbinin durduğunu öğrenince ama nasip işte hep hayırlısını istedin rabbimden demek benimde hakkımda hayırlısı buymuş

Maşallah canım:) aynen benim de dediğim gibi ovu testinin amacı zaten ara vermeden o kırmızı günleri değerlendirme siz de başarmışsınız zaten tebrikler :))

Allah anali babali buyutsun

Gecen sefer de 6 ci gunumden basladim, cunki okumustum burda bi kac kiside 7 ci gunde catlamiw o yuzden ne olur ne olmaz erken yapmaya basladim. Kurtajdan dolayi degismis ola bilir evet, ya da ben gecen defa hamilelikten onceki aylarda femara catlatma ignesi yaptirmistim kac defa o yuzden erken yumurtlamis da ola bilirim. Bakalim ne zaman catliycak bu defa. Senin kacinci gunun canim?
benim bugün 13.günü dün epey kızarıktı bugün akşam nolacak bakalım;)
sende ovu testiyle mi takip ediyorsun?

var bitane sukur 8 yasinda. 4 senedir olmuyo. son 3 senesi rahatsizligla gecti. 2 kez histerekobi oldum. parca alindi rahmimi temizledi dr polip vardi. vs. ...
rahatsizligim vardi iste teshis bu sene basinda konuldu 6 ay tedavi gordum kanamalarim durmuyodu hic progesteronum calismiyomus. teshis endemetrium hiperplazi polipoid fragramlari polipler vs... simdi sonuclarim temiz cikti
bekliyorum iste belki hamile kalirim diye.
Allah bağışlasın canım.. geçmişler olsun ayrıca.. temizlenmişsin şükür... inşallah hayırlı zamanda gelsinler miniklerimiz;)

Kaç gün de 1 adet oluyorsun cnm benimde 13. Gün çatladı
28-29 günde canım... programla uyumlu mu onu da kontrol edicem.. kürtajdan sonra benim de biraz kaydı gibi..
prg 16sı gösteriyordu satı 19unda oldum ama ben zaten yum.gününü 2 gün önce hissettim.. biliyordum geç geleceğini..
şimdi yum gününü 4.ü gösteriyor bakalım ağrım da o günden önce mi olacak..

28-29 günde canım... programla uyumlu mu onu da kontrol edicem.. kürtajdan sonra benim de biraz kaydı gibi..
prg 16sı gösteriyordu satı 19unda oldum ama ben zaten yum.gününü 2 gün önce hissettim.. biliyordum geç geleceğini..
şimdi yum gününü 4.ü gösteriyor bakalım ağrım da o günden önce mi olacak..

Bende 32 Gün de 1 oluyorum program 6 sinda çatlama gosteriyo bi hafta önce oldu bakalım hayirlisi haberlesiriz cnm adet gününe kadar :)

Bende 32 Gün de 1 oluyorum program 6 sinda çatlama gosteriyo bi hafta önce oldu bakalım hayirlisi haberlesiriz cnm adet gününe kadar :)
aynen haberleşiriz burdan:) değerlendirebilmek önemli o kırmızı günleri... bat 18 ekim gösteriyor şimdi 29 gün sayalım 15 mi oluyor 16 mı oluyor çatlama günü.. eğer öyle olursa 4ü yum günü olursa 18 ekimde gelmesi gerekir değil mi:) ayy çok karışıkk önceden bilmiyordum hiçbişey ohh kafa rahattı yaaa:)

Eklentiler

• IMG_20181001_105906_935.jpg
    IMG_20181001_105906_935.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 61
Back