Kirmiziyken yapiyorsun degerlendiriyorsun yani ... yaa ben mi yanlis biliyorum..İşte 8de yapim de inşallah çatlamıştır çatlamışsa değerlendiririm çatlamamışsa es geçecem herif perişan oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirmiziyken yapiyorsun degerlendiriyorsun yani ... yaa ben mi yanlis biliyorum..İşte 8de yapim de inşallah çatlamıştır çatlamışsa değerlendiririm çatlamamışsa es geçecem herif perişan oldu![]()
Kırmızıyken ve silikken. bende dün değerlendirdim bugün silik çıksaydı bugünde değerlendirip sonra gün aşırı deneyecektim ama bugün pozitif çıkınca işler karıştıKirmiziyken yapiyorsun degerlendiriyorsun yani ... yaa ben mi yanlis biliyorum..
canim catlamis bugun ve yarin onemliBiliyoz da noluyo terzi kendi söküğünü dikemezmişbenim 2 gündür koyu ilk defa başıma geldi resmen haşat olduk değerlendirmekten
Emin misiniz? Gebelik testine benziyorAllah mı söylettiovulasyon testi bu gebelik değil
oyle hemen silik cikmiyo yavas yavas siliniyo alttaki silik usttekine gore. e usttekinide dun yapmissin catlamisssssdKırmızıyken ve silikken. bende dün değerlendirdim bugün silik çıksaydı bugünde değerlendirip sonra gün aşırı deneyecektim ama bugün pozitif çıkınca işler karıştı
ovulasyon testi:))Emin misiniz? Gebelik testine benziyor![]()
kirmizi olunca catliyacak demek ve kirmizi siliklesmeye baslayinca catladi demekKirmiziyken yapiyorsun degerlendiriyorsun yani ... yaa ben mi yanlis biliyorum..
Tamam cnm çok teşekkür ederim sabah 10 da iliskimiz olmustu aksam da olsun mu bilemedim olsun demi:))24 veya 36 saat sonra çatlayabilir yarın sabah tekrarlayın silikleşirse çatlamıştır ama bugünü yarını ve sonraki günü değerlendirin
Peki kirmizidan onceki siliklik ? hic tek cizgi de gormedim hep hafif silik.. daha yum.gunune gelmedim tabi de hic cift kipkirmizi gorcekmisim gibi gelmiyor hayirlisi bakalim:)kirmizi olunca catliyacak demek ve kirmizi siliklesmeye baslayinca catladi demek
zaten birden kipkirmizi olmuyo.Peki kirmizidan onceki siliklik ? hic tek cizgi de gormedim hep hafif silik.. daha yum.gunune gelmedim tabi de hic cift kipkirmizi gorcekmisim gibi gelmiyor hayirlisi bakalim:)
hııı o zaman dün değerlendirdik iyi o zaman rahatladım şimdi yapmim mi 8de test az kaldı yaoyle hemen silik cikmiyo yavas yavas siliniyo alttaki silik usttekine gore. e usttekinide dun yapmissin catlamisssssd
bu sabah olmuşsa akşam yapmayın yarın sabah yapın canımTamam cnm çok teşekkür ederim sabah 10 da iliskimiz olmustu aksam da olsun mu bilemedim olsun demi:))
Bakalim.ne kadar kizaracak..:)zaten birden kipkirmizi olmuyo.
kirmizi olacak seninkide .
kipkirmizi olduktan sonra siliklesmeye baslayinca catliyo demek
keşkeee olsa canım ama lh yazıyor yanında bakEmin misiniz? Gebelik testine benziyor![]()
bugun yapmissin biliyosun catlamaya basladi . az kaldiysa yarin yap. dunu degerlendirse bugunu yada yarinida degerlendir. ki 2 gunde 1 diyolar ama bilemem sen bilirsinhııı o zaman dün değerlendirdik iyi o zaman rahatladım şimdi yapmim mi 8de test az kaldı ya
ikiside kirmizi olunca catladi catliycak demekBakalim.ne kadar kizaracak..:)
Ondan sonra da devam mi calismaya?![]()
aynen 2günde bir iyiymiş sperm kalitesi için bugünü es geçim yarın akşam değerlendirrim canımb
bugun yapmissin biliyosun catlamaya basladi . az kaldiysa yarin yap. dunu degerlendirse bugunu yada yarinida degerlendir. ki 2 gunde 1 diyolar ama bilemem sen bilirsin
sonrada siliklesecek ya t yazan ozamanda catladi demek.Bakalim.ne kadar kizaracak..:)
sonrada siliklesecek ya t yazan ozamanda catladi demek.
yani calis ozaman:)
t yazisi kipkirmizi olup tamamen siliklesene kadar devam etmelisin. en sonunda tamamen siliklesecekBakalim.ne kadar kizaracak..:)
Sende durum ne canim?t yazisi kipkirmizi olup tamamen siliklesene kadar devam etmelisin. en sonunda tamamen siliklesecek