Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Beni biliyorsunuz agustosda kurtaj olmustum. Gecen hamileliyimde de ovulyasyon testiyle kalmistim ve 11 ci gunumde catlamisti. Bu aydan yine basladim ovulyasyon testine ve bu gun 10 cu gunum cok cok silik cikiyor. Degise biliyormu yumurtlama her ay? Adetin 6 ci gununde basladim yapmaya ayni her gun.

Selam kizlar. Beni biliyorsunuz agustosda kurtaj olmustum. Gecen hamileliyimde de ovulyasyon testiyle kalmistim ve 11 ci gunumde catlamisti. Bu aydan yine basladim ovulyasyon testine ve bu gun 10 cu gunum cok cok silik cikiyor. Degise biliyormu yumurtlama her ay? Adetin 6 ci gununde basladim yapmaya ayni her gun.
benim değişmedi canım bi farkla 2 gün üst üste koyu oldu normalde hemen koyudan ssonra silikleşirdi

Erken yapmaya baslamisin sanki leylacim.. valla bende bu ay denedim. Cok bilgim yok.. ama yum.gunu genelde ayni oluyor.. kurtajdan dolayi dongun degismis olabilir.

Ya evet sorma.. o yorgunluk mahvediyor insani.. macunlar kurler deniyormusun.. yedir adama sende ye : D
hayatta yemez zorla ballı süt içiriyodum ben sadece 1 hafta bal tarçın çörek otu denedim bıraktım hemen

Yani cocuk var mi yok mu vs vs.:)
Okurum sikinti yok anlatirsan ayrica.
var bitane sukur 8 yasinda. 4 senedir olmuyo. son 3 senesi rahatsizligla gecti. 2 kez histerekobi oldum. parca alindi rahmimi temizledi dr polip vardi. vs. ...
rahatsizligim vardi iste teshis bu sene basinda konuldu 6 ay tedavi gordum kanamalarim durmuyodu hic progesteronum calismiyomus. teshis endemetrium hiperplazi polipoid fragramlari polipler vs... simdi sonuclarim temiz cikti
bekliyorum iste belki hamile kalirim diye.

Erken yapmaya baslamisin sanki leylacim.. valla bende bu ay denedim. Cok bilgim yok.. ama yum.gunu genelde ayni oluyor.. kurtajdan dolayi dongun degismis olabilir.
Gecen sefer de 6 ci gunumden basladim, cunki okumustum burda bi kac kiside 7 ci gunde catlamiw o yuzden ne olur ne olmaz erken yapmaya basladim. Kurtajdan dolayi degismis ola bilir evet, ya da ben gecen defa hamilelikten onceki aylarda femara catlatma ignesi yaptirmistim kac defa o yuzden erken yumurtlamis da ola bilirim. Bakalim ne zaman catliycak bu defa. Senin kacinci gunun canim?

Aynen oyle saglik en onemlisi
5. Testimi yaptim bugun digerlerine gore hemen belirdi epeyce belirgin tam kirmizi da degil? Napsak ki :)
Her gun degerlendirin derim ben. Ben kizardigi gunden itibaren her gun degerlendirmistim canim, ne olur olmaz siz de bos durmayin))

Back