Yas gencse her gun yapin...:)aynen 2günde bir iyiymiş sperm kalitesi için bugünü es geçim yarın akşam değerlendirrim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas gencse her gun yapin...:)aynen 2günde bir iyiymiş sperm kalitesi için bugünü es geçim yarın akşam değerlendirrim canım
esim 26 ben 24Yas gencse her gun yapin...:)
Tamam sikinti yok gencsiniz.. ustteki dedigim bizim icin gecerliesim 26 ben 24
benim değişmedi canım bi farkla 2 gün üst üste koyu oldu normalde hemen koyudan ssonra silikleşirdiSelam kizlar. Beni biliyorsunuz agustosda kurtaj olmustum. Gecen hamileliyimde de ovulyasyon testiyle kalmistim ve 11 ci gunumde catlamisti. Bu aydan yine basladim ovulyasyon testine ve bu gun 10 cu gunum cok cok silik cikiyor. Degise biliyormu yumurtlama her ay? Adetin 6 ci gununde basladim yapmaya ayni her gun.
hahaha genciz de ikimizde çalışan insanız totomuzu devrilip yatıyoz tabi fırsat olmuyo bu aralarTamam sikinti yok gencsiniz.. ustteki dedigim bizim icin gecerli![]()
Erken yapmaya baslamisin sanki leylacim.. valla bende bu ay denedim. Cok bilgim yok.. ama yum.gunu genelde ayni oluyor.. kurtajdan dolayi dongun degismis olabilir.Selam kizlar. Beni biliyorsunuz agustosda kurtaj olmustum. Gecen hamileliyimde de ovulyasyon testiyle kalmistim ve 11 ci gunumde catlamisti. Bu aydan yine basladim ovulyasyon testine ve bu gun 10 cu gunum cok cok silik cikiyor. Degise biliyormu yumurtlama her ay? Adetin 6 ci gununde basladim yapmaya ayni her gun.
durum derken??Sende durum ne canim?
Ya evet sorma.. o yorgunluk mahvediyor insani.. macunlar kurler deniyormusun.. yedir adama sende yehahaha genciz de ikimizde çalışan insanız totomuzu devrilip yatıyoz tabi fırsat olmuyo bu aralar![]()
hayatta yemez zorla ballı süt içiriyodum ben sadece 1 hafta bal tarçın çörek otu denedim bıraktım hemenYa evet sorma.. o yorgunluk mahvediyor insani.. macunlar kurler deniyormusun.. yedir adama sende ye : D
Yani cocuk var mi yok mu vs vs.:)durum derken??
benim durum karisik bosver canim uzunn hikaye
Ya zaten kendine bakmasi lazim beyfendinin :)hayatta yemez zorla ballı süt içiriyodum ben sadece 1 hafta bal tarçın çörek otu denedim bıraktım hemen
tek çocuk için değil valla insanın önce sağlığı için bakması lazımYa zaten kendine bakmasi lazim beyfendinin :)
Aynen oyle saglik en onemlisitek çocuk için değil valla insanın önce sağlığı için bakması lazım
at bakayımAynen oyle saglik en onemlisi
5. Testimi yaptim bugun digerlerine gore hemen belirdi epeyce belirgin tam kirmizi da degil? Napsak ki :)
var bitane sukur 8 yasinda. 4 senedir olmuyo. son 3 senesi rahatsizligla gecti. 2 kez histerekobi oldum. parca alindi rahmimi temizledi dr polip vardi. vs. ...Yani cocuk var mi yok mu vs vs.:)
Okurum sikinti yok anlatirsan ayrica.
valla arkadasim ben seninkini bugun yaptigini dune gore silik goruyorum. sen bilirsin yanibenim değişmedi canım bi farkla 2 gün üst üste koyu oldu normalde hemen koyudan ssonra silikleşirdi
Gecen sefer de 6 ci gunumden basladim, cunki okumustum burda bi kac kiside 7 ci gunde catlamiw o yuzden ne olur ne olmaz erken yapmaya basladim. Kurtajdan dolayi degismis ola bilir evet, ya da ben gecen defa hamilelikten onceki aylarda femara catlatma ignesi yaptirmistim kac defa o yuzden erken yumurtlamis da ola bilirim. Bakalim ne zaman catliycak bu defa. Senin kacinci gunun canim?Erken yapmaya baslamisin sanki leylacim.. valla bende bu ay denedim. Cok bilgim yok.. ama yum.gunu genelde ayni oluyor.. kurtajdan dolayi dongun degismis olabilir.
Her gun degerlendirin derim ben. Ben kizardigi gunden itibaren her gun degerlendirmistim canim, ne olur olmaz siz de bos durmayin))Aynen oyle saglik en onemlisi
5. Testimi yaptim bugun digerlerine gore hemen belirdi epeyce belirgin tam kirmizi da degil? Napsak ki :)