dedim sana yarina daha silik olur catlamis diye ben ama ...evet sonunda çatladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedim sana yarina daha silik olur catlamis diye ben ama ...evet sonunda çatladı![]()
gozun aydin buarada:)evet sonunda çatladı![]()
dedim sana yarina daha silik olur catlamis diye ben ama ...
ay canım evet ya çook sağol dün değerlendirmeseydim boşa gidecekti çok iyi oldu dün değerlendirmem . artık beklemedeyim 17 gün sonra bakalım ne durumda olacaz :)gozun aydin buarada:)
dinledin yani sözümüü iyi inşallah tutmuşturr kızz:)ay canım evet ya çook sağol dün değerlendirmeseydim boşa gidecekti çok iyi oldu dün değerlendirmem . artık beklemedeyim 17 gün sonra bakalım ne durumda olacaz :)
Evet canim, gecen sefer de ovu testiyle hamile kalmistim, 11 ci gunumde catlamisti, bu gun 11 ci gunum birazdan yapicam yine bakalim.sen degerlendir bu gun de. Insallah tutar.benim bugün 13.günü dün epey kızarıktı bugün akşam nolacak bakalım
sende ovu testiyle mi takip ediyorsun?
10 gun sonra basla gebelik testi yapmayaay canım evet ya çook sağol dün değerlendirmeseydim boşa gidecekti çok iyi oldu dün değerlendirmem . artık beklemedeyim 17 gün sonra bakalım ne durumda olacaz :)
Agrin varsa catlamis demek ki, ben ogle anliyorum agrim olumca catliyor bende 1-2 gun suruyorTmm cnm dün aksam ağrım cok fazlaydi hatta sıcak duş aldim biraz geçsin diye yürürken bile çok aciyordu suan çok az var demekki çatlamaya az kaldı
inşallah tatlım hayırlısıyla pek çalışamıyoruz ama en azından yumurtlayacağımı bilmek güzel:)Evet canim, gecen sefer de ovu testiyle hamile kalmistim, 11 ci gunumde catlamisti, bu gun 11 ci gunum birazdan yapicam yine bakalim.sen degerlendir bu gun de. Insallah tutar.
Evet cnm şuan hala ağrım varAgrin varsa catlamis demek ki, ben ogle anliyorum agrim olumca catliyor bende 1-2 gun suruyor
senle bat da aynı o vakit...:) 18 ekimay canım evet ya çook sağol dün değerlendirmeseydim boşa gidecekti çok iyi oldu dün değerlendirmem . artık beklemedeyim 17 gün sonra bakalım ne durumda olacaz :)
Demek ki devam ediyor, yumurtanin erimesi)) guzelce degerlendirin ))Evet cnm şuan hala ağrım var
he vallaha dün değerlendirdim aşırı sancım vvardı demek çatlamıştı ondan bende değerlendirdim sabah kalktığımda hiç ağrım yoktu inşallah 12den vurmuşumdur çünkü acayip silik bugün :)dinledin yani sözümüü iyi inşallah tutmuşturr kızz:)
haha he benim 8 gün kala çıktığı için artık çarşı yolu ederim eczaneyi10 gun sonra basla gebelik testi yapmaya![]()
Aksam 6 da geliyo eşim hemen gelsin degerlendiricem 4 yasinda oğlum var işte ondan her istedigimizde yapamiozDemek ki devam ediyor, yumurtanin erimesi)) guzelce degerlendirin ))
anaaa saate kadar belli ne zaman çatladığı süper ya koş kız kocanı bul burda ne işin varKızlar benimkide yeni catladi herhalde demi bi bakin hele
Eczaneye boşa gitme cnm n11 de 10 tanesini ben 15 tlye almistim gecen ay kargosuda bedava bosa eczaneye bi sürü para vermehaha he benim 8 gün kala çıktığı için artık çarşı yolu ederim eczaneyi![]()