- 22 Ağustos 2020
- 121
- 40
Bugün regl olmam gerekiyor normalde ama benimde durum şöyle bu ay adetin onuncu gününde gittim doktora bir gelişim var mı baksın diye pcos var bende aynı zamanda, neyse doktor hiçbir gelişim yok yumurtalarda ama nolur ne olmaz gün aşırı ilişkide bulunun belki gelişir dedi. Düşün 10. Günde hiçbir gelişim yoktu ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü adetim en aşağı 30-35 arası olur ve yoğun tek seferlik bir lekelenmeden bir kaç saat sonra başlardı bu ay 28. Günde çok az bir kaç akıntı oldu hiç ağrım olmadı ama başlamadı dün de fındık kadar bir akıntı oldu tahlil verdim 4.59 çıktı eğer yumurtlamam 20 sinden sonra olduysa yerleşme kanaması olabilirYa benim de öyle işte bu 3. Denememiz di normalde 2 ay boyunca saçma sapan belirtilerim oldu psikolojik sonra adet oluyordum. Bu ay sadece kasık batmasıyla hamile kaldım. İnşallah hamilesindir kaç var regline
Zaten hcgn yüksek çıkmış kuzuuuu oluşuyor yani biseyler inşallah Allah korusun kimyasala falan cevirmezse var yaniBugün regl olmam gerekiyor normalde ama benimde durum şöyle bu ay adetin onuncu gününde gittim doktora bir gelişim var mı baksın diye pcos var bende aynı zamanda, neyse doktor hiçbir gelişim yok yumurtalarda ama nolur ne olmaz gün aşırı ilişkide bulunun belki gelişir dedi. Düşün 10. Günde hiçbir gelişim yoktu ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü adetim en aşağı 30-35 arası olur ve yoğun tek seferlik bir lekelenmeden bir kaç saat sonra başlardı bu ay 28. Günde çok az bir kaç akıntı oldu hiç ağrım olmadı ama başlamadı dün de fındık kadar bir akıntı oldu tahlil verdim 4.59 çıktı eğer yumurtlamam 20 sinden sonra olduysa yerleşme kanaması olabilir
Hımm ben 29 günde bir adet oluyorum düzenli olarak. 29 Temmuz benim çatlamam dı muhtemelen o gün hamile kaldım. 5 ağustosta betam 0.1 çıktı 9 ağustosta 41 çıktı. Bence geç döllenme olabilir. Ben internetten test almıştım 20 li falan evde sürekli onla takip ettim her sabah kalktığımda bi tık daha koyu gördüm idrar testinde. Evde takip edebilirsin bence. Ama iyi düşün iyi olsunBugün regl olmam gerekiyor normalde ama benimde durum şöyle bu ay adetin onuncu gününde gittim doktora bir gelişim var mı baksın diye pcos var bende aynı zamanda, neyse doktor hiçbir gelişim yok yumurtalarda ama nolur ne olmaz gün aşırı ilişkide bulunun belki gelişir dedi. Düşün 10. Günde hiçbir gelişim yoktu ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü adetim en aşağı 30-35 arası olur ve yoğun tek seferlik bir lekelenmeden bir kaç saat sonra başlardı bu ay 28. Günde çok az bir kaç akıntı oldu hiç ağrım olmadı ama başlamadı dün de fındık kadar bir akıntı oldu tahlil verdim 4.59 çıktı eğer yumurtlamam 20 sinden sonra olduysa yerleşme kanaması olabilir
İki tane testim var ama sabah ilk idrarla diyorlar ya yapsam çıkar mı acabaHımm ben 29 günde bir adet oluyorum düzenli olarak. 29 Temmuz benim çatlamam dı muhtemelen o gün hamile kaldım. 5 ağustosta betam 0.1 çıktı 9 ağustosta 41 çıktı. Bence geç döllenme olabilir. Ben internetten test almıştım 20 li falan evde sürekli onla takip ettim her sabah kalktığımda bi tık daha koyu gördüm idrar testinde. Evde takip edebilirsin bence. Ama iyi düşün iyi olsun
Ayy inşallah sağlıklıdırZaten hcgn yüksek çıkmış kuzuuuu oluşuyor yani biseyler inşallah Allah korusun kimyasala falan cevirmezse var yani
Ya gebelik iyice belli olduktan sonra her saat çıkıyor ama başındaysan eğer ben sabah yapmanı öneririm en belirgin o zaman çıkıyorİki tane testim var ama sabah ilk idrarla diyorlar ya yapsam çıkar mı acaba
Ya vajinal ultrason acıyor muKızlar benim önden bir tecrübem olduğu için bilgi vereyim size beta en az 1500 olması lazım vajinal ultrasonda görülebilmesi için, 5000 lere geldiğinde de karından ultrasonla görülebiliyor ve göreceğiniz ilk şey kese var mı yok mu bu çok önemli vajinal ultrasonda baktırın doktor bakmak isterse çünkü kese oluşumu yoksa dış gebelikten şüpheleniyorlar inşallah olmazda ama sonuçta tedbir önemli. Kesenizi gördükten bir yada iki hafta sonra da bebeğinizin kalp atışlarını duyacaksınız inşallah
İnşaallah kuzu inşallahAyy inşallah sağlıklıdır
Yok kuzum acımıyor kendini sıkmazsan ordan herşey daha net görülüyor kese görürlerse bir daha zaten karından bakarlar vajinal bir daha gerekmez o yüzden korkmaYa vajinal ultrason acıyor mu
Ayy iyi o zaman korktum bir an içimi rahatlattın teşekkür ederimYok kuzum acımıyor kendini sıkmazsan ordan herşey daha net görülüyor kese görürlerse bir daha zaten karından bakarlar vajinal bir daha gerekmez o yüzden korkma
Rica ederim canım sende gönlünü ferah tutAyy iyi o zaman korktum bir an içimi rahatlattın teşekkür ederim
Bizi haberdar et mutlakaRica ederim canım sende gönlünü ferah tut
Sabırsızlıkla yarını bekliyorumİlk size söyleyecem
Ama senin için daha çok heyecanlıyımİlk size söyleyecem
Yaa sen bana o kadar umut oldun ki anlatamam dünden beri betası düşük olup yükselenlere bakıyorum bir sürü felaket tellallığı böyle pozitif konuşabilecek birilerinin varlığı çok iyi geldi bende gurbetteyim böyle şeyleri konuşabilecegim kimse yokAma senin için daha çok heyecanlıyım
Ama senin cijnİlk size söyleyecem
Kıyamam ya boşver sen kimsenin dediğine bakma herşey güzel olacak inşallah yarın hayırlı güzel haberler alicazYaa sen bana o kadar umut oldun ki anlatamam dünden beri betası düşük olup yükselenlere bakıyorum bir sürü felaket tellallığı böyle pozitif konuşabilecek birilerinin varlığı çok iyi geldi bende gurbetteyim böyle şeyleri konuşabilecegim kimse yok
İnşallah kuzumAma senin cijn
Kıyamam ya boşver sen kimsenin dediğine bakma herşey güzel olacak inşallah yarın hayırlı güzel haberler alicaz
Benim arkadaşım 2000 küsürken karından göründü. Doktorumda aynı şekilde karından bakacağız dedi ben vaginal baktırmam beklerim gerekirseKızlar benim önden bir tecrübem olduğu için bilgi vereyim size beta en az 1500 olması lazım vajinal ultrasonda görülebilmesi için, 5000 lere geldiğinde de karından ultrasonla görülebiliyor ve göreceğiniz ilk şey kese var mı yok mu bu çok önemli vajinal ultrasonda baktırın doktor bakmak isterse çünkü kese oluşumu yoksa dış gebelikten şüpheleniyorlar inşallah olmazda ama sonuçta tedbir önemli. Kesenizi gördükten bir yada iki hafta sonra da bebeğinizin kalp atışlarını duyacaksınız inşallah