Çatlamadan 8 gün sonra Beta HCG 3.56 çıktı yükselir mi?

Çatlamadan 8 gün sonra 0.1 di betam. Gebelik yoktu yani. 12. Gün ise 41 çıktı takip ettik 2 kat artıyor şükür. perşembe günü de inşallah keseyi göreceğiz.
Benmde 7.gün böyle cıktı umudumu kaybetmelimiyim

Eklentiler

• Screenshot_20210816-210420.png
    121,7 KB · Görüntüleme: 674
Korkma benimki de öyle sürekli adet olacakmısim gibi ağrım var kasıklarımda karnında ağrıyor çok normalmiş
Lekelenmede aşırı olmadı dün ve önceki gün peceteye azıcık geldi. Benim biraz da korkmamin sebebi tam bir sene önce dış gebelik geçirdim onda da çok ağrılarım olmuştu ve lekelenmem o yüzden tramva gibi oldu. Ama Allah'ın mucizesine bakın ki tam bir sene sonra aynı tarihte nasip olacak eğer hamileysem

İçini ferah tut her gebelik aynı olacak diye bişey yok ağrı olması çok çok normal böyle bir durumda üstelik lekelenmede öyle sen gönlünü ferah tut inşallah

Senin adet ağrısı gibi ağrıların yada kahverengi akıntın var mıydı hiç canım
Normalde benim şeffaf akıntım çok olurdu adet öncesi tamamen kesildi ilk defa böyle bir şey yaşadım. Şimdi tekrar eski haline döndü. Kahverengi akıntım hiç olmadı. Kasığıma ara sıra giren 3-4 saniyelik batmadan başka hiçbir belirtim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…