- 22 Ağustos 2020
- 121
- 40
Sende akıntı vs. Var mı benim dünde kahverengi bugünde kahveye yakın kremsi bir akıntım oldu. Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ara araİnşallah canım yahaber vericem pozitif olurda dediğin gibi olur inşallah
Kahve akıntım yok şeffaf akıntım var bu gün başladı o daSende akıntı vs. Var mı benim dünde kahverengi bugünde kahveye yakın kremsi bir akıntım oldu. Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ara ara
HamileyiiiimmmmmSende akıntı vs. Var mı benim dünde kahverengi bugünde kahveye yakın kremsi bir akıntım oldu. Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ara ara
Yaaa çok sevindimmmm tebrik ederim darısı başıma inşallahHamileyiiiimmmmm
Benmde 7.gün böyle cıktı umudumu kaybetmelimiyimÇatlamadan 8 gün sonra 0.1 di betam. Gebelik yoktu yani. 12. Gün ise 41 çıktı takip ettik 2 kat artıyor şükür. perşembe günü de inşallah keseyi göreceğiz.
Neden olmasın benim 0.1 di :) inşallah vardırBenmde 7.gün böyle cıktı umudumu kaybetmelimiyim
İnşallahYaaa çok sevindimmmm tebrik ederim darısı başıma inşallah
Hayır tabiki daha çok var umudunu kaybetmeBenmde 7.gün böyle cıktı umudumu kaybetmelimiyim
Sen ne zaman test yapacaksın??Yaaa çok sevindimmmm tebrik ederim darısı başıma inşallah
Dün sabah yaptırmıştım yarın yaptırcam ikinciyi. Benim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama korkuyorumSen ne zaman test yapacaksın??
Senin adet ağrısı gibi ağrıların yada kahverengi akıntın var mıydı hiç canımNeden olmasın benim 0.1 di :) inşallah vardır
Korkma benimki de öyle sürekli adet olacakmısim gibi ağrım var kasıklarımda karnında ağrıyor çok normalmişDün sabah yaptırmıştım yarın yaptırcam ikinciyi. Benim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama korkuyorum
Lekelenmede aşırı olmadı dün ve önceki gün peceteye azıcık geldi. Benim biraz da korkmamin sebebi tam bir sene önce dış gebelik geçirdim onda da çok ağrılarım olmuştu ve lekelenmem o yüzden tramva gibi oldu. Ama Allah'ın mucizesine bakın ki tam bir sene sonra aynı tarihte nasip olacak eğer hamileysemKorkma benimki de öyle sürekli adet olacakmısim gibi ağrım var kasıklarımda karnında ağrıyor çok normalmiş
İçini ferah tut her gebelik aynı olacak diye bişey yok ağrı olması çok çok normal böyle bir durumda üstelik lekelenmede öyle sen gönlünü ferah tut inşallahLekelenmede aşırı olmadı dün ve önceki gün peceteye azıcık geldi. Benim biraz da korkmamin sebebi tam bir sene önce dış gebelik geçirdim onda da çok ağrılarım olmuştu ve lekelenmem o yüzden tramva gibi oldu. Ama Allah'ın mucizesine bakın ki tam bir sene sonra aynı tarihte nasip olacak eğer hamileysem
Tamam canım sağol desteğin için. Sen nasıl hissediyorsun söyledin mi eşineİçini ferah tut her gebelik aynı olacak diye bişey yok ağrı olması çok çok normal böyle bir durumda üstelik lekelenmede öyle sen gönlünü ferah tut inşallah
Ben iyi hissediyorum ağrım var biraz ama şiddetli değil. Söyledim yaa çok sevindi gözleri doldu sürpriz yaptım bir de baya şaşırdıTamam canım sağol desteğin için. Sen nasıl hissediyorsun söyledin mi eşine
Yaaa daim olsun mutluluğunuz inşallah sağlıkla kucağınaBen iyi hissediyorum ağrım var biraz ama şiddetli değil. Söyledim yaa çok sevindi gözleri doldu sürpriz yaptım bir de baya şaşırdı
Amin inşallah hepimizYaaa daim olsun mutluluğunuz inşallah sağlıkla kucağına
26 yaşındayım iki yıllık evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Sen ?Amin inşallah hepimizkaç yaşındasın sen ilk çocuğun mu olacak
Normalde benim şeffaf akıntım çok olurdu adet öncesi tamamen kesildi ilk defa böyle bir şey yaşadım. Şimdi tekrar eski haline döndü. Kahverengi akıntım hiç olmadı. Kasığıma ara sıra giren 3-4 saniyelik batmadan başka hiçbir belirtim yok canımSenin adet ağrısı gibi ağrıların yada kahverengi akıntın var mıydı hiç canım