Neden kötü müBenim arkadaşım 2000 küsürken karından göründü. Doktorumda aynı şekilde karından bakacağız dedi ben vaginal baktırmam beklerim gerekirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kötü müBenim arkadaşım 2000 küsürken karından göründü. Doktorumda aynı şekilde karından bakacağız dedi ben vaginal baktırmam beklerim gerekirse
Ahh canım ben de gurbetteyim boşver sen kötü düşünenleri bence iyi düşün iyi olsun herşey ben öyle düşünüyorumYaa sen bana o kadar umut oldun ki anlatamam dünden beri betası düşük olup yükselenlere bakıyorum bir sürü felaket tellallığı böyle pozitif konuşabilecek birilerinin varlığı çok iyi geldi bende gurbetteyim böyle şeyleri konuşabilecegim kimse yok
İstisnalar olur tabiki benim söylediğim genel geçer doktorların söylediği ama herkesin hamileliği farklı oluyor bu örnek de olduğu gibi. İnşallah sizinkileri hemencecik görürsünüzBenim arkadaşım 2000 küsürken karından göründü. Doktorumda aynı şekilde karından bakacağız dedi ben vaginal baktırmam beklerim gerekirse
İnşallahİstisnalar olur tabiki benim söylediğim genel geçer doktorların söylediği ama herkesin hamileliği farklı oluyor bu örnek de olduğu gibi. İnşallah sizinkileri hemencecik görürsünüz
Hamilelikte kanama vs yada benim gibi kahverengi akıntılari olup değeri normal yükselenlere vajinal bakmıyorlar. Değer 1500 olup karından görülmediginde vajinal bakalım diyorlar ama istemezsen baktirmazsin. Hem beta dengesiz hem kahverengi akıntı kanama vs varsa en iyi vajinal göruruz diye bakıyorlar siz istemesenizde.Neden kötü mü
Heee anladım şimdi. Dur bakalım neler olacak acabaHamilelikte kanama vs yada benim gibi kahverengi akıntılari olup değeri normal yükselenlere vajinal bakmıyorlar. Değer 1500 olup karından görülmediginde vajinal bakalım diyorlar ama istemezsen baktirmazsin. Hem beta dengesiz hem kahverengi akıntı kanama vs varsa en iyi vajinal göruruz diye bakıyorlar siz istemesenizde.
Yanlış yazmışım daha kolay olduğu için değil bizede karından bakmak daha kolay gelir ama size daha net konuşabilmek için olası kötü durumların önüne geçebilmek için vs. Demişti doktorBen hamileysem eğer karından görülmezse vajinal baktırırım çünkü dış gebelik olmadığına emin olmak çok önemli çünkü tehlikeli bir durum Allah korusun. Zaten doktorlar da ona emin olmak için vajinal bakıyorlar. Evli olan kadınlara zaten normalde vajinal bakıyorlar çünkü karındakinden çok daha detaylı ve net görünüyormus ben korktuğumu söylediğim de doktorum bu bize daha kolay olduğu için ama daha detaylı konuşabilmek için bakıyoruz demişti. Yani korkmayın doktorunuz zaten gerek duymazsa bakmaz ama bakarsa bişey olur mu diye düşünüp korkmayın diye söylüyorum.
Bakalım kontrolde ne diycek doktorBen hamileysem eğer karından görülmezse vajinal baktırırım çünkü dış gebelik olmadığına emin olmak çok önemli çünkü tehlikeli bir durum Allah korusun. Zaten doktorlar da ona emin olmak için vajinal bakıyorlar. Evli olan kadınlara zaten normalde vajinal bakıyorlar çünkü karındakinden çok daha detaylı ve net görünüyormus ben korktuğumu söylediğim de doktorum bu bize daha kolay olduğu için ama daha detaylı konuşabilmek için bakıyoruz demişti. Yani korkmayın doktorunuz zaten gerek duymazsa bakmaz ama bakarsa bişey olur mu diye düşünüp korkmayın diye söylüyorum.
Doğru söylüyorsun canım bende doktor araştıracagim hadi bakalım yarın seninkide belli olsun birlikte arastiririzDoktor çok önemli negatif konuşan doktor olursa ikinci bir doktora şans verin ve hep moralinizi yüksek tutun. Şu an içiniz de büyümeye çalışan minik bir canlı var kötü hikaye dinlemeyin ona tutunun endişelendiğinizde karnınızı oksayin konuşun onunla size daha iyi hissettirir. Duymayacak hissetmeyecek kadar küçük olsada sizinle olduğu gerçeğini değiştirmez
Doğru söylüyorsun canım bende doktor araştıracagim hadi bakalım yarın seninkide belli olsun birlikte arastiririz
İnşallah dualarimdasinAllah'ımmmm inşallah
Evde one step isminde bir test vardı dayanamadım yaptım biraz önce ama negatif çıktı ama su ve çay da içmiştim şimdi niye yaptım canımı sıktım diye kızıyorum kendimeİnşallah dualarimdasin
Ben daha hiç kaset test bile yapmadım ben hiç güvenmiyorum canını sıkmaaaEvde one step isminde bir test vardı dayanamadım yaptım biraz önce ama negatif çıktı ama su ve çay da içmiştim şimdi niye yaptım canımı sıktım diye kızıyorum kendime
Ben hala saklarm ilk hamilelik testimi :)Ben daha hiç kaset test bile yapmadım ben hiç güvenmiyorum canını sıkmaaa
Ben hala saklarm ilk hamilelik testimi :)
Bende pozitif çıkarsa sevinirim zaman geçmek bilmiyor diye yaptım iki tane test vardı zaten evde ama negatif çıkınca üzüldüm. Çok kaliteli bir test değil bide. Ya zaman geçmiyor sende öyle misin gerçi şu an biraz rahatlamışsındırBen daha hiç kaset test bile yapmadım ben hiç güvenmiyorum canını sıkmaaa
Zaman geçmiyor tabi bilmezmiyimm saatleri sayıyor insanBende pozitif çıkarsa sevinirim zaman geçmek bilmiyor diye yaptım iki tane test vardı zaten evde ama negatif çıkınca üzüldüm. Çok kaliteli bir test değil bide. Ya zaman geçmiyor sende öyle misin gerçi şu an biraz rahatlamışsındır
Güvenme sen o testlereBende pozitif çıkarsa sevinirim zaman geçmek bilmiyor diye yaptım iki tane test vardı zaten evde ama negatif çıkınca üzüldüm. Çok kaliteli bir test değil bide. Ya zaman geçmiyor sende öyle misin gerçi şu an biraz rahatlamışsındır