Senin kaç haftalık canimNormalde benim şeffaf akıntım çok olurdu adet öncesi tamamen kesildi ilk defa böyle bir şey yaşadım. Şimdi tekrar eski haline döndü. Kahverengi akıntım hiç olmadı. Kasığıma ara sıra giren 3-4 saniyelik batmadan başka hiçbir belirtim yok canım
Bende de o şeffaf akıntılar gitti. Arada bir o kadar ağrı giriyor ki adet ağrısı gibi ama bir iki dk sürüyor devamlı değilNormalde benim şeffaf akıntım çok olurdu adet öncesi tamamen kesildi ilk defa böyle bir şey yaşadım. Şimdi tekrar eski haline döndü. Kahverengi akıntım hiç olmadı. Kasığıma ara sıra giren 3-4 saniyelik batmadan başka hiçbir belirtim yok canım
Betaya ve programa göre 4+5 görünüyor perşembe günü ultrasonda görülecek inşallah. Ben adetime 5 kala öğrendim biraz erkendi.Senin kaç haftalık canim
Ya benim de öyle işte bu 3. Denememiz di normalde 2 ay boyunca saçma sapan belirtilerim oldu psikolojik sonra adet oluyordum. Bu ay sadece kasık batmasıyla hamile kaldım. İnşallah hamilesindir kaç var reglineBende de o şeffaf akıntılar gitti. Arada bir o kadar ağrı giriyor ki adet ağrısı gibi ama bir iki dk sürüyor devamlı değilbenim daha belli bile değil hamile olup olmadığım
Bende 24 yasindayim bir buçuk yıldır evliyim26 yaşındayım iki yıllık evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Sen ?
Ben adetime 10 gün kala öğrendim hatta 11 gün kala ben erken yumurtlama gördüm bu ay bat 27sinde benim ama yumurtlama erken olduğu için regl öne gelirmiydi bilmiyorumBetaya ve programa göre 4+5 görünüyor perşembe günü ultrasonda görülecek inşallah. Ben adetime 5 kala öğrendim biraz erkendi.
Yumurtlama günü çok önemli tabi erken veya geç döllenme için. Senin ne kadarlık peki? Amin inşallah senin deBen adetime 10 gün kala öğrendim hatta 11 gün kala ben erken yumurtlama gördüm bu ay bat 27sinde benim ama yumurtlama erken olduğu için regl öne gelirmiydi bilmiyorumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anlattığın şeylerin aynısı bende de oldu benimde normalde şeffaf akıntım çok olurdu yumurtlamadan sonra tamamen kesildi dün yavaş yavaş şeffaf akıntı geri geldiNormalde benim şeffaf akıntım çok olurdu adet öncesi tamamen kesildi ilk defa böyle bir şey yaşadım. Şimdi tekrar eski haline döndü. Kahverengi akıntım hiç olmadı. Kasığıma ara sıra giren 3-4 saniyelik batmadan başka hiçbir belirtim yok canım
Bir de söylemeyi unuttum en büyük şüphelendiğim belirti sık tuvalete gidiyorum gece uykum ağırdır gece bile kalkıp tuvalete gidiyorumAnlattığın şeylerin aynısı bende de oldu benimde normalde şeffaf akıntım çok olurdu yumurtlamadan sonra tamamen kesildi dün yavaş yavaş şeffaf akıntı geri geldi
Bata göre hesaplarsam daha 3 hafta 4 günlük yarın yine kan vericem artışa bakicaz inşallah sağlıklıdır HCG üç binlere çıkınca doktora gidicem o zaman gerçek haftasını öğrenirim herhalde bu işler nasıl oluyor gerçekten hiç bilmiyorumYumurtlama günü çok önemli tabi erken veya geç döllenme için. Senin ne kadarlık peki? Amin inşallah senin de
Benimde idrarim aşırı koyu olmuştu benim net şüphelendigim belirtim Çatlamadan sonra olan ve hala devam eden kasik ve karın ağrımBir de söylemeyi unuttum en büyük şüphelendiğim belirti sık tuvalete gidiyorum gece uykum ağırdır gece bile kalkıp tuvalete gidiyorum
Ben de öyle sanıyordum ama benim perşembe tahmini hesaplara göre 2000 bin üstüne çıkıyor doktor gel görürüz dedi artık neyi görecek ben de bilmiyorumBata göre hesaplarsam daha 3 hafta 4 günlük yarın yine kan vericem artışa bakicaz inşallah sağlıklıdır HCG üç binlere çıkınca doktora gidicem o zaman gerçek haftasını öğrenirim herhalde bu işler nasıl oluyor gerçekten hiç bilmiyorum
Evet ne kadar su içersen iç koyu oluyor idrar demek ki bunlar klasik belirtilerBenimde idrarim aşırı koyu olmuştu benim net şüphelendigim belirtim Çatlamadan sonra olan ve hala devam eden kasik ve karın ağrım
Evet hemen hemen bir hafta var aralarında sağlıkla gelsinler inşallahBen de öyle sanıyordum ama benim perşembe tahmini hesaplara göre 2000 bin üstüne çıkıyor doktor gel görürüz dedi artık neyi görecek ben de bilmiyorumhemen hemen aynı zamanda o zaman bizim
Ay valla aynen öyle o kadar karpuz yemiştim su içmiştim koşarak gittim Koop koyu sanki saatlerdir tutmusumEvet ne kadar su içersen iç koyu oluyor idrar demek ki bunlar klasik belirtiler
İstanbul da yaşıyorum anadoluda taşınalı 1 yıl oldu burda doğru düzgün tanıdığım kimse yok akıl alabileceğim vs eşimin iş arkadaşlarından anca. Pendik bölge hastanesine gittim doktor iyiydi ama operatör dü. Uzman olsa daha iyi olurdu ı yüzden araştıracağım biraz daha. Sen nerde yaşıyorsunEvet hemen hemen bir hafta var aralarında sağlıkla gelsinler inşallahvalla bende bilmiyorum kese ne zaman görülür HCG o zaman kaç olur bebek ne zaman görünür hiç bir bilgim yok araştırdım ama herkes farklı bir sey diyor hiç anlamadım birde şey doktor ve hastane seçimi ? Sen nerde yaşıyorsun
AA bende İstanbul anadoludayim bende araştırma yapicam ama benimde öyle çevremde soracağım çok kişi yok ya fikir alışverişi yapalım bende bir senedir bu tarafta oturuyorum daha önce avrupadaydimİstanbul da yaşıyorum anadoluda taşınalı 1 yıl oldu burda doğru düzgün tanıdığım kimse yok akıl alabileceğim vs eşimin iş arkadaşlarından anca. Pendik bölge hastanesine gittim doktor iyiydi ama operatör dü. Uzman olsa daha iyi olurdu ı yüzden araştıracağım biraz daha. Sen nerde yaşıyorsun
Pendik'te mi oturuyorsunkonum olarak yakınsak eğer evet kesinlikle fikir alışverişi yapalım
Hayır Sultanbeyli dePendik'te mi oturuyorsun