- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Başladı sanrım yavrum ama devamı gelmiyor şimdilikA
Adet olmadın mi canım benmi yanlış anladım
Sağol canım benim inşallah hayırlısıylaAynen kuzum ama olmayın da sizin güzel haberleriniz bana umut olsun
İnşallah kuzum inşallahSağol canım benim inşallah hayırlısıyla
Hadi hayırlısı belki yerleşme kanamasidir ay inşallah burda güzel heberler veririz birbirimize ne zaman başladı ne kadar sürdü normal kan gibimiydiBaşladı sanrım yavrum ama devamı gelmiyor şimdilik
Kahverengi şimdi pembe damla şeklinde bakalım kısmet kuzum yaklaşık 30 dk falan oluyor bakalım devamı gelecek miHadi hayırlısı belki yerleşme kanamasidir ay inşallah burda güzel heberler veririz birbirimize ne zaman başladı ne kadar sürdü normal kan gibimiydi
Hayırlısı olsun inşallah bi gelişme olursa haber edersin canimKahverengi şimdi pembe damla şeklinde bakalım kısmet kuzum yaklaşık 30 dk falan oluyor bakalım devamı gelecek mi
Yazarım mutlaka kuzumHayırlısı olsun inşallah bi gelişme olursa haber edersin canim
Her şeyin hayırlısı canım inşallah bu ay olur moralini bozma benimkide geldi gelcek sanci varMaalesef kızlar benim gelen adet yerleşme değil hayırlsı artıkNasip değilmiş bu ay
Gelmez inşallah balım yaHer şeyin hayırlısı canım inşallah bu ay olur moralini bozma benimkide geldi gelcek sanci var
Hayırlısı olsun kısmet önümüzdeki ayaMaalesef kızlar benim gelen adet yerleşme değil hayırlsı artıkNasip değilmiş bu ay
Aynen tatlım aynen öyle Rabbim çok büyükHayırlısı olsun kısmet önümüzdeki aya
Ben henüz olmadım ya covidim ya onun etkisi midir bilemedim gerçi onların verdiği ilaçları içmedimAynen tatlım aynen öyle Rabbim çok büyükSiz ne yaptınız
Ben 13.günü yapmıştım silik çizgi vardı 15.gün adet olmuştumMerhaba kelebis, bugun benim 12ci gunum sabah test yaptim neqatif desem deyil pozitif desem o hic deyil. Ignenin etkisi geciyomu 12ci gune?
Bide ben 2tane igne oldumya biriyle catlamadi bitane daha oldum ama daha pozitif cikardi oyle olsaydi. Testin beyaz yeri belirginlesti sadece pembeli bisey goremedim neyaptiysam)Ben 13.günü yapmıştım silik çizgi vardı 15.gün adet olmuştum
Bekleyin adetiniz geçsin veya kan verin idrar testleri insanı deli etmekten başka bir şey degil ben artık idrar testlerine de inanmıyorum 3ay önce 2 çizgi görmüştüm doktor a gittim kist ten gecikme olmuş siz kan verin istersenizBide ben 2tane igne oldumya biriyle catlamadi bitane daha oldum ama daha pozitif cikardi oyle olsaydi. Testin beyaz yeri belirginlesti sadece pembeli bisey goremedim neyaptiysam)