- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
İgne olayindan pek anlamiom ama kuzum insaallah vardir rabbim yüzünü güldürsünÇatlama iğnesinin dün gece 12. Gününe girdi saat 00:00 dan sonra yaptığım test kuru olan şimdi ise tekrarlarım ve aynı test samimi bir tık koyu çıkmış yoksa iğne etkisi mi hala kızlar bana bir yorum yapın lütfen ben dün gece yaptığım testi kurudukça gördüm ama bu sefer hemen belirdi
Cancağzım yine mi o güzel ellerinle yorulmadan yorumlar yaptın çok sağol Balım yaptıracağım farz oldu artıkBence sen kan ver. Bunlar adamı delirtir.
Çok teşekkür ediyorum doktora kalsa 15-16 gün kanda bakılmalı işte sabırsızlıkÇatlatma iğnesi sebebiyle benim böyle pozitif çıkmıştı. 14.gün negatif oldu. Ama belli olmaz. Bir iki gün daha bekleyin. Bir de ilk günü saymayın
Hadi beni de etiketle kan verince. Pozitifse sevinelim inşallah. Olur da negatifse. Hep berebar 14.Günden önce test yapmak isteyenlere engel olmaya çalışırız.Cancağzım yine mi o güzel ellerinle yorulmadan yorumlar yaptın çok sağol Balım yaptıracağım farz oldu artık
Kuzum Söz seni etiketleyip haber vericem ama inşallah vardır da umut oluruz bizden sonrakilereHadi beni de etiketle kan verince. Pozitifse sevinelim inşallah. Olur da negatifse. Hep berebar 14.Günden önce test yapmak isteyenlere engel olmaya çalışırız.
Koyulaşma aklımı karıştırdı canım aynı marka test deneyip görmek istedim inşallahBence var inşallah vardıryarına bi kan ver kesinleşsin
Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin inşallahKoyulaşma aklımı karıştırdı canım aynı marka test deneyip görmek istedim inşallah
Amin kuzum cümlemizin inşallahRabbim gönlünden geçeni kabul etsin inşallah
Hadi inşallah kanda da pozitif alırsın...güZel haberler alırız sendenKoyulaşma aklımı karıştırdı canım aynı marka test deneyip görmek istedim inşallah
Canım yeni olduğu için yanlış saatte yapmışsın benim iğnenin 14. Günü sabah aç karnına yaptım silikti ama belliydi akşam yaptım böyleydi akşam saatinde çıkmadı çok inşallah vardır tabi hamileyim ince pembe çizgi mi tam anlayamadımKoyulaşma aklımı karıştırdı canım aynı marka test deneyip görmek istedim inşallah
İnşallah güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ediyorum canım çok sağolHadi inşallah kanda da pozitif alırsın...güZel haberler alırız senden
Kuzum ikisinde ilk idrar diil belli olan sonra yaptığım bakalım artık hayırlısı inşallah canımCanım yeni olduğu için yanlış saatte yapmışsın benim iğnenin 14. Günü sabah aç karnına yaptım silikti ama belliydi akşam yaptım böyleydi akşam saatinde çıkmadı çok inşallah vardır tabi hamileyim ince pembe çizgi mi tam anlayamadım
Evet çok yeni olduğu için ilk idrar daha önemlı ama olabilir iğnenin etkisi çok su içmişsen geçmiştır zaten inşallah hamilesindir canım benimKuzum ikisinde ilk idrar diil belli olan sonra yaptığım bakalım artık hayırlısı inşallah canım