- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
İyi yapmışsın içmemekle çok geçmiş olsun canım düzelirsin merak etme bende atlattım ve ilaçları içtiğim halde adetimde değişiklik olmadı covidle alakalı değildir ama stres yaptıysan ondan olabilir inşallah ikiside değildir de hamilesindirBen henüz olmadım ya covidim ya onun etkisi midir bilemedim gerçi onların verdiği ilaçları içmedim
Bebeğim benim testte göründü 12 gün ve bazı bünyelerde maalesef çıkıyor testte ve ben bundan sonraki tedavimde mutlaka iğneden sonra silikleşme olmaksızın 12-13-14-15-16 güne gelirsem inanacağım gebelik olduğuna genelde eğer gebelik var ise testlerin pozitifliği belirttiğim günlerde devam etmekteMerhaba kelebis, bugun benim 12ci gunum sabah test yaptim neqatif desem deyil pozitif desem o hic deyil. Ignenin etkisi geciyomu 12ci gune?
Kanda 12.gun negatif çıkmıştı yükselmez diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım bekliyorumİyi yapmışsın içmemekle çok geçmiş olsun canım düzelirsin merak etme bende atlattım ve ilaçları içtiğim halde adetimde değişiklik olmadı covidle alakalı değildir ama stres yaptıysan ondan olabilir inşallah ikiside değildir de hamilesindir
Hayırlısı kuzum Rabbim çok büyükKanda 12.gun negatif çıkmıştı yükselmez diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım bekliyorum
Hadi inşallah balım ya inşallah gelmiştirde yavrun günümüze neşe katsınHayırlı günler hanımlar benimde 17 günüm yani asıl adet günüm şimdilik bişey yok bakalım hayırlısı
Test yapmayı düşünüyor musun canım varsa elinde bir denemekte fayda varHayırlı günler hanımlar benimde 17 günüm yani asıl adet günüm şimdilik bişey yok bakalım hayırlısı
Yok canım t3stim yok eğer olmasam yarin alır pazar günü yaparım bakalım hayırlısı daha bugün adet günüm belki akşama kadar olurum daTest yapmayı düşünüyor musun canım varsa elinde bir denemekte fayda var
Inşallah canım ya valla çok istiyoruz 5 yaşında kızım var çok şükür ama insan ikinciyi de isteyince ilki gibi oluyor onuda 5 yıl beklemistikHadi inşallah balım ya inşallah gelmiştirde yavrun günümüze neşe katsın
Evet burda dune gordum baya gun gun koyulasan idrar testi ve kan testinde cikmamis. Burdaki hastanede yokmus kan tahlili bekliyim biraz adetim gecerse diyer hastaneler biraz uzak oraya giderimBekleyin adetiniz geçsin veya kan verin idrar testleri insanı deli etmekten başka bir şey degil ben artık idrar testlerine de inanmıyorum 3ay önce 2 çizgi görmüştüm doktor a gittim kist ten gecikme olmuş siz kan verin isterseniz
Bak benim teste pozitifde deyil neqatifde bekleyimmi adet tarihini yoksa yapayimmi yine testBebeğim benim testte göründü 12 gün ve bazı bünyelerde maalesef çıkıyor testte ve ben bundan sonraki tedavimde mutlaka iğneden sonra silikleşme olmaksızın 12-13-14-15-16 güne gelirsem inanacağım gebelik olduğuna genelde eğer gebelik var ise testlerin pozitifliği belirttiğim günlerde devam etmekte
Resimde goruyodum ben buraya ekleyince gozukmedi sankiBak benim teste pozitifde deyil neqatifde bekleyimmi adet tarihini yoksa yapayimmi yine test
Canım bekle bir iki gün sonra tekrarlaBak benim teste pozitifde deyil neqatifde bekleyimmi adet tarihini yoksa yapayimmi yine test
Bekliyelim bakalim kafayi yedim aetik arkdaslarimada yedirttim biri ruyasinda diyer bir arkadasimin kinasina yemek yaptigimi gormus diyoki o kiz evlenince her halde senin cocugun olucakCanım bekle bir iki gün sonra tekrarla
Allah bağışlasın bir evladın var şükür kuzum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bekletmesin çok inşallah tez zamanda banada benim gibi bekleyen herkese bir melek verir RabbimInşallah canım ya valla çok istiyoruz 5 yaşında kızım var çok şükür ama insan ikinciyi de isteyince ilki gibi oluyor onuda 5 yıl beklemistik
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallahBekliyelim bakalim kafayi yedim aetik arkdaslarimada yedirttim biri ruyasinda diyer bir arkadasimin kinasina yemek yaptigimi gormus diyoki o kiz evlenince her halde senin cocugun olucak
Amin canım amin her dua ederken önce isteyen herkese banada hayırlısıyla nasip et diyorum RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın olanlarida bağışlasın ne yoklukla nede varlığıyla imtihan etmesin kimseyi bende 5 yıl kızımdan önce 4 yıldır da bekliyorum yani hep bekledim hep bekledim evlendiğimden beri bekliyorum demeki nasip değilmiş herşeyde bir hayırAllah bağışlasın bir evladın var şükür kuzum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bekletmesin çok inşallah tez zamanda banada benim gibi bekleyen herkese bir melek verir Rabbim
Amin kuzum Rabbim kabul etsin dualarımızıAmin canım amin her dua ederken önce isteyen herkese banada hayırlısıyla nasip et diyorum RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın olanlarida bağışlasın ne yoklukla nede varlığıyla imtihan etmesin kimseyi bende 5 yıl kızımdan önce 4 yıldır da bekliyorum yani hep bekledim hep bekledim evlendiğimden beri bekliyorum demeki nasip değilmiş herşeyde bir hayır
Canım benimde 12.günüm bugün bendede hayali bi çizgi çıktı emin olamadım. Ben 6-8-9-10. Günlerde test yaptım 9. Günden sonra silik çıktı hep bugün erken gebelik testinde hafif hayali zor görünen bi çizgi vardı. Bakalım yarın tekrar yapcm bi tık koyulaşck mıMerhaba kelebis, bugun benim 12ci gunum sabah test yaptim neqatif desem deyil pozitif desem o hic deyil. Ignenin etkisi geciyomu 12ci gune?