• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Blc sevval123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
242
30
28
24
Merhaba arkadaşlar ben 18 ocak akşam 9 da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum doktorum 12. Ve 36 ıncı saate ilişki önerdi ve yaptık sonra 1 hafta ilişki olmadi vurulduğum günden beri sol kasık ağrısı çekiyordum iki gündür çok şiddetliydi bacağımı bile kasıyordu diyebilirim halada batma var eğer iğne vurulduğum günü sayarsan bugün 13.gündü erken gebelik testi ve kaset test yaptim birisinde çok silik gölde vardı belki kuruma çizgisi bilmiyorum ikisi de negatifti pozitife döner mi acaba aramızda böyle bir durum yaşayan oldu mu Bir de iğne vurulduğumuz günden mi sayacağız yoksa 36 saatten sonrasını mı biraz uzun oldu ama k.b yın lütfen

Canım ben 13. Güne kadar yaptığım her idrar testinde pozitif gördüm ama 13. Gün kan testi verdiğimde negatifti, idrar testi net sonuç olmamakla beraber kan versen daha net olur 🙏🏼

Bir de iğneyi vurduktan sonraki güne 1 diyip saymalısın. Benim bugün 5. Günüm iğnenin etkisi geçiyor yavaş yavaş ilk günler test daha belirgindi dün gece iyice silikleşmişti. Git bir kan testi ver varsa çıkar canım

Merhaba test yaptınız mı. Bende 20sinde iğneyi vuruldum. Erken gebelik yaptım negatif çıktı inşallah pozitife döner

Bence yap bakalım varsa çıkabilir
Vallahi dün yaptım 14. Gündü negatif çıktı adet belirtim de yok normalde adetime 5-6 gün varken göğüs hassasiyet olurdu olmadı daha yeni de söylediğim gibi bir arkadaş okudum 12 13 14 gün test yapmış negatif görüp 17 günde pozitifi görmüş İnşallah benim de öyle olur

Karanlıkta baktığım zaman görünüyor çok az bir şekilde iki gün daha bekleyip tekrarlayayım dedim ama

Eklentiler

• IMG_20250201_155231.jpg
    IMG_20250201_155231.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_20250201_155218.jpg
    IMG_20250201_155218.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 200
  • IMG_20250201_155329.jpg
    IMG_20250201_155329.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 199
Vallahi dün yaptım 14. Gündü negatif çıktı adet belirtim de yok normalde adetime 5-6 gün varken göğüs hassasiyet olurdu olmadı daha yeni de söylediğim gibi bir arkadaş okudum 12 13 14 gün test yapmış negatif görüp 17 günde pozitifi görmüş İnşallah benim de öyle olur
Şu msj umut olsun bana aşılamadan sonra 13. Gun degerım 2.0 çıkdı inşallah pozıtıfe doner 🤲🏻dua edin banada

İyi akşamlar kızlar bende 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.günüm negatif çıktı idrar testim en son 12.gün kan vermiştim o da negatif çıkmıştı pozitife döner umarım hepimizin benim çok gaz sancım oluyor gazım oluyor afedersiniz başkada ner bir belirtim yok

Karanlıkta baktığım zaman görünüyor çok az bir şekilde iki gün daha bekleyip tekrarlayayım dedim ama

İyi akşamlar kızlar bende 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.günüm negatif çıktı idrar testim en son 12.gün kan vermiştim o da negatif çıkmıştı pozitife döner umarım hepimizin benim çok gaz sancım oluyor gazım oluyor afedersiniz başkada ner bir belirtim yok
Aaa aynı anda vurulmusuz 15. Günümüz bugün benimde aynı 14.gun negatif çıktı inlsh olur 17. Gün çıkıyormuş kiminde kuzum benim varya benimde tek belirti kasigima giren ağrı var

Benimde 11günüm dua edin kızlar 3gün önce test yaptım negatifti gögüsüm çok ağrıyor ve gaz bendede çok var iğneden beri geçmedi çok heyecanlı bir bekleyiş kendimi hamile gibi görüyorum sanki ama umudumda yok çok kötü durumdayım 😏😏😏

Merhaba hamile olanınız var mı belirtileriniz nasıldı benimde bugün 11. Günüm göğüs hassasiyeti var arada da sırt ağrısı oluyo adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı gelip gidiyo ne zaman yapmalıyım test tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Back