• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Blc sevval123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
64
6
16
24
Merhaba arkadaşlar ben 18 ocak akşam 9 da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum doktorum 12. Ve 36 ıncı saate ilişki önerdi ve yaptık sonra 1 hafta ilişki olmadi vurulduğum günden beri sol kasık ağrısı çekiyordum iki gündür çok şiddetliydi bacağımı bile kasıyordu diyebilirim halada batma var eğer iğne vurulduğum günü sayarsan bugün 13.gündü erken gebelik testi ve kaset test yaptim birisinde çok silik gölde vardı belki kuruma çizgisi bilmiyorum ikisi de negatifti pozitife döner mi acaba aramızda böyle bir durum yaşayan oldu mu Bir de iğne vurulduğumuz günden mi sayacağız yoksa 36 saatten sonrasını mı biraz uzun oldu ama k.b yın lütfen

Canım ben 13. Güne kadar yaptığım her idrar testinde pozitif gördüm ama 13. Gün kan testi verdiğimde negatifti, idrar testi net sonuç olmamakla beraber kan versen daha net olur 🙏🏼

Bir de iğneyi vurduktan sonraki güne 1 diyip saymalısın. Benim bugün 5. Günüm iğnenin etkisi geçiyor yavaş yavaş ilk günler test daha belirgindi dün gece iyice silikleşmişti. Git bir kan testi ver varsa çıkar canım

Back