• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet genelde iğneden sonra ki 14 günde adet olunuyormuş tutmadığında benim de 2 ay iğne vurulduğumda öyle denk gelmişti 14. Günde adet oldum ama tabi kişiden kişide değişiyor olabilir daha sonrada olabilir
İğneden sonra tam 14 üncü gün hasta oldum arkadaşlar(bugün) normal adetime daha bir hafta var ama bu döngü diğer ay nasıl oluyor benim aklım çok karıştı:( salı randevu alıp hemen doktora gidicem ama ikinci kez iğneyi denesem mi denemesem mi karar veremiyorum. Yine üzülmek istemiyorum

İğneden sonra tam 14 üncü gün hasta oldum arkadaşlar(bugün) normal adetime daha bir hafta var ama bu döngü diğer ay nasıl oluyor benim aklım çok karıştı:KK43: salı randevu alıp hemen doktora gidicem ama ikinci kez iğneyi denesem mi denemesem mi karar veremiyorum. Yine üzülmek istemiyorum
Normal bişey canım dediğim gibi benimde öyle olmuştu iğneden sonra 14gün olması normal demekki yumurtan çatlamış endişe edilecek bişey yok sonraki adetinde yine bu tarihe göre olacak tekrar iğne istiyorsan tekrar doktora gidebilirsin

Bende 16gün oldum acaba geçmi çatladı yumurta onu düşündm aşılamada 14gün olmuştum şimdi yine adet beşnci gnü femara başlıcam inş sağlılla gelir bebeğim arrık
Inşallah gelir canm bende şimdi doktora gidiyorum bakalım egee yumurtam çatlamamışsa çatlatma iğnesi verecek doktor normal de yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlıyor ama doktor klomen kullan 5 gün sonra gel dedi bakalım inşallah kendiliğinden catlamistir

Inşallah gelir canm bende şimdi doktora gidiyorum bakalım egee yumurtam çatlamamışsa çatlatma iğnesi verecek doktor normal de yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlıyor ama doktor klomen kullan 5 gün sonra gel dedi bakalım inşallah kendiliğinden catlamistir
İnşllah canım rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine evlat nasip etsin

Hayırlı kandiller arkadaşlar... ben iğnemi vurdulalı 10.güne girdim ama hiç bi belirtim yok..
Çok mu erken yoksa ya :( sizin belirtiler var mı??

Hanımlar ben araniza yeni katıldım. O yüzden öncelikle merhaba
Ben henüz 7 aylık evliyim ilk 4 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım eşim korunmaya devam etti. Şimdi sorum şöyle olacak ilk korunmasız ilişkimiz bu ayın 13 unde oldu yumurtlama dönemim bu ayın 24 ü bi sonra ki adet tarihim de temmuz 8 diye tahmin ediyorum çünkü kızlığımdan beri hep düzensiz adetlerim yarın kan testi yaptırıcam aşırı baş dönmesi, duygusallık, yorgunluk yaşıyorum çok tecrübesizim çekiniyorum kimseye bişey de soramıyorum acaba hamile olma şansım var mı evde yaptığım testler hep negatif uzun oldu hakkınızı helal edin nolur bana bi yol gösterin anne olmak istiyorum

Ben henüz 7 aylık evliyim ilk 4 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım eşim korunmaya devam etti. Şimdi sorum şöyle olacak ilk korunmasız ilişkimiz bu ayın 13 unde oldu yumurtlama dönemim bu ayın 24 ü bi sonra ki adet tarihim de temmuz 8 diye tahmin ediyorum çünkü kızlığımdan beri hep düzensiz adetlerim yarın kan testi yaptırıcam aşırı baş dönmesi, duygusallık, yorgunluk yaşıyorum çok tecrübesizim çekiniyorum kimseye bişey de soramıyorum acaba hamile olma şansım var mı evde yaptığım testler hep negatif uzun oldu hakkınızı helal edin nolur bana bi yol gösterin anne olmak istiyorum
İnşallah hamilesindir ama benim bildiğim doğum kontrol hapı bırakınca hemen hamile kalınmiyo. Zaten prospektustede yaza bu.

Yanlış anlamışım olabilir hamilelik adetin geçtiyse test yap canim

Yumurtlama dönemine girmeden hamilelik oluyo mu yani ?

Canım senin yumurtlama dönemin o takvimler e göre falan değil en iyi takibi jinekolog yapar o yüzden olabilir... yumurtlama dönemine girmeden çocuk olmaz yumurta büyüyecek çatlayacak spermin buluşacak sonra dollenecek vsvs önemli olan şu senin yumurtanın çatlayıp yolculuğa çıktığında spermle buluştu mu buluştu ise hamilesin ... yumurta takvimi programlarına güvenme ovulasyon testi al hamilelik istiyorsan.

Canım senin yumurtlama dönemin o takvimler e göre falan değil en iyi takibi jinekolog yapar o yüzden olabilir... yumurtlama dönemine girmeden çocuk olmaz yumurta büyüyecek çatlayacak spermin buluşacak sonra dollenecek vsvs önemli olan şu senin yumurtanın çatlayıp yolculuğa çıktığında spermle buluştu mu buluştu ise hamilesin ... yumurta takvimi programlarına güvenme ovulasyon testi al hamilelik istiyorsan.

Cahillik başa bela :halay: 0 bilgiyle yola çıkınca böyle oluyo demek ki allah razı olsun bende o takvimlerin arasında kayboluyorum her gün bakmaktan bi hal oldum :KK43:

Back