• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yardım edin banaa.. çatlatma ignemi yapalı 8 gün oldu şimdi iftar testi yaptim bir ceftain markasının erken gebelik testini aldim 1 hafta önceden gösterebiliyor. Bir tanede normal 5 tlye satılanlar dan aldim ikisini de yaptim normal test negatif çıktı. Ama hassas olan erken gebelik testi silik çıktı çok silik çıktı merak ediyorum sizce hamilemiyim daha çok erken diye mi çok silik çıktı meraklandim

Kızlar yardım edin banaa.. çatlatma ignemi yapalı 8 gün oldu şimdi iftar testi yaptim bir ceftain markasının erken gebelik testini aldim 1 hafta önceden gösterebiliyor. Bir tanede normal 5 tlye satılanlar dan aldim ikisini de yaptim normal test negatif çıktı. Ama hassas olan erken gebelik testi silik çıktı çok silik çıktı merak ediyorum sizce hamilemiyim daha çok erken diye mi çok silik çıktı meraklandim
Canım en erken 12.gun yapılıyor diye biliyorum catlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkmış olabilir ben 13.gun ve 14.gun yaptim yine çift çizgiydi ama suan bugun 16.gunum adet oldum :)

Yine çatlama iğnesi ve yine bekliorum allahım ne zor beklemek rabbim sabır versin tüm isteyenlerin gönlüne göre verdin evladını kiminin bebeği olur kıymet bilmez kimide senelerce uğrasırır durur
Canim sabirli ol elbet sejinde kismetinde vardir.sadece zamani degildir.insAllah zamani simdi gelmisdir dua et bol bol hayirlisi olsun

Kizlar dilke tespihi nasil yapiliyor ne gun baslaniypr bilen varsa aciklayabilirmi dunya dua uzerine kurulu bide onu deniyeyim hamile kalamiyorum ben ya

Ha canım dilke yazınca bende merak ettim..
Ama dilek tesbihinide ilk defa duydum..
Kaç yıllık evlisin canım??
Tatlim ikinci evliligim ilk evliligim 13 yil surdu 11 yasinda kizim var 6 yil sonra oldu simdi yeniden evlendim 1 yil oldu her test yapildi sorun yok esimin ilk evliligi yeniden dugun falan oldu esimde 30 yasinda ben 5 ay buyukum esimden calisiyoruz ama tik yok yani ne olcak bilmiyorum esim ve kizim cok istiyor o yuzden 11 yil sonra yeniden anne olmaya calisiyorum

Tatlim ikinci evliligim ilk evliligim 13 yil surdu 11 yasinda kizim var 6 yil sonra oldu simdi yeniden evlendim 1 yil oldu her test yapildi sorun yok esimin ilk evliligi yeniden dugun falan oldu esimde 30 yasinda ben 5 ay buyukum esimden calisiyoruz ama tik yok yani ne olcak bilmiyorum esim ve kizim cok istiyor o yuzden 11 yil sonra yeniden anne olmaya calisiyorum
Anladım canım insallah olur..
Bende 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmuyor.. dr kanalların dar dedi laparoskopi yapalım dedi ama köylerde ebeler kanalları açıyormuş diye duydum çarşamba günü gittik kanalların dar değil sadece göbek ve rahim kayması var dedi yerine getirdim dedi..
Bakalım bu ay hamile kalırım inşallah..

Anladım canım insallah olur..
Bende 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmuyor.. dr kanalların dar dedi laparoskopi yapalım dedi ama köylerde ebeler kanalları açıyormuş diye duydum çarşamba günü gittik kanalların dar değil sadece göbek ve rahim kayması var dedi yerine getirdim dedi..
Bakalım bu ay hamile kalırım inşallah..
Ayyyy insallah canim hamile kalirsin bu ay artik kendimden cok sizlere seviniyorum biliyorum sira banada gelicek insallah

Back