• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim bana qene klomen verdi igneye devam sordum sogan suyu icsem etkilermi dye uygula hic bi sikinti yok dedi bn klomenle sogan kurunude yapcam bakalim belki ikisi birden fayda eder
iyi canım teşekkürler bilgi verdigin icin bende yarin bir gideyim bakalım ne olacak farkli bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalim bu ne uygulayacak

aynen canım inşallah hayırlı haberler alırız ikimizde çifte bayram olur. adetimde 24 ünde beklicez bakalım. ama ağrılarım çok fazla benim inş. tutunur bebişlerimiz.
İnşallah canım ya benimde normalde 22 si ama iğneden 14 gün sonra adet olunabiliyormuş bakalım o arada belli olcak haftaya anlarız çok istiyorum ya bu ay ben klomende kullandım sen kullanmışmıydın

Selam.lutfen banada yardim edermisiniz test yapdim boyle oldu sizce hamilemiyim kafayi yiycem artik konu acamadigim icin buraya yazfim.boyle test cikan varsa lutfen yardim etsin

Eklentiler

• 20170616_141248.jpg
    20170616_141248.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 20170616_141211.jpg
    20170616_141211.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah canım ya benimde normalde 22 si ama iğneden 14 gün sonra adet olunabiliyormuş bakalım o arada belli olcak haftaya anlarız çok istiyorum ya bu ay ben klomende kullandım sen kullanmışmıydın
14 gün sonra adet olmazsak hamile kalma oranımız yüksek mi ki canım. çünkü onu hiç duymamıştım bilgin varsa yazarmısın canım.

ben 3 ay klomen +inofolic+ ovitrelle kullandım ama sonuç yine hüsran pko var bende bu ay soğan kürü ve süt maydonoz buharını denemeyi düşünüyorum tedaviye başlarsam onları yapmamın etkisi olabilir
Ben şuan yapıyorum oda çok zor tansiyonum düşüyor yapamıyorum bende 1 ay klomen kullandım tutmadi işte şimdi tekrar kullandım pazartesi kontrolüm var inş hepimiz hamiş kaliriz

inşallah canım kaç gün kullandın peki hangi kürü yaptın
Bugün başladım ben tarifi bir ebeden aldim 3 kilo süt 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı nane ve 3 tane büyük taş ilk taşı içine atıyorsun beraber kayniyorlarocaktan alıp buharı vajinanadeğecek şekilde oturuyorsun dikkat et yakma kendini 20 dk sonra ikinci taşı ısıtıpiçine atıyorsun tekrar buhar ciksin diye 20 dk sonra son taşı işitip atıyorsun içine oturuyorsun toplamda 60 dk üstüne bir çarşafta at soğuk almaman gerekiyor bacaklarım ağrırsa çarşafı sar kendine otur dinlen tekrar buhara otur 3 gün üst üste yapıp 3 gün ilişkiye gireceksin bende şimdi adetimin 9 günüdür soğan kurudeyapıp 15 icecem bir dahaki ay incir yapicam inşallah faydasını goruruzbenim de esimindesıkıntısı yok ama tutmuyor kurban olduğum rabbim hepimize versin

Bugün başladım ben tarifi bir ebeden aldim 3 kilo süt 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı nane ve 3 tane büyük taş ilk taşı içine atıyorsun beraber kayniyorlarocaktan alıp buharı vajinanadeğecek şekilde oturuyorsun dikkat et yakma kendini 20 dk sonra ikinci taşı ısıtıpiçine atıyorsun tekrar buhar ciksin diye 20 dk sonra son taşı işitip atıyorsun içine oturuyorsun toplamda 60 dk üstüne bir çarşafta at soğuk almaman gerekiyor bacaklarım ağrırsa çarşafı sar kendine otur dinlen tekrar buhara otur 3 gün üst üste yapıp 3 gün ilişkiye gireceksin bende şimdi adetimin 9 günüdür soğan kurudeyapıp 15 icecem bir dahaki ay incir yapicam inşallah faydasını goruruzbenim de esimindesıkıntısı yok ama tutmuyor kurban olduğum rabbim hepimize versin
canim 3kilo sütü bir gunde mi yapiyorsun peki bu tas olayini anlamadim bir türlü ya isitip tekrar buharina otursak olmaz mi

canim 3kilo sütü bir gunde mi yapiyorsun peki bu tas olayini anlamadim bir türlü ya isitip tekrar buharina otursak olmaz mi
Evet bir günde 3 kilo süt kaynatiyosun. Canim o sırada çok terledigin için soğuk alırsın birinin sana yardımcı olamasi lazım zaten sen oturacaksın 20 dk sonra biri taşı işitip getirecek içine atacak tekrar kaynayacak sonra oturacaksın hemen

Evet bir günde 3 kilo süt kaynatiyosun. Canim o sırada çok terledigin için soğuk alırsın birinin sana yardımcı olamasi lazım zaten sen oturacaksın 20 dk sonra biri taşı işitip getirecek içine atacak tekrar kaynayacak sonra oturacaksın hemen
anladim canim ne zaman yapılması gerekiyormus bu canim

14 gün sonra adet olmazsak hamile kalma oranımız yüksek mi ki canım. çünkü onu hiç duymamıştım bilgin varsa yazarmısın canım.
Evet genelde iğneden sonra ki 14 günde adet olunuyormuş tutmadığında benim de 2 ay iğne vurulduğumda öyle denk gelmişti 14. Günde adet oldum ama tabi kişiden kişide değişiyor olabilir daha sonrada olabilir

Maydonoz süt buhrı tüplerde tıkanıklık yada ilthap varsa söküo die biliorum inş en kısa Zamanda gelir bebeğin

Back