• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk klomen srophen aşılama oldum yok bu kez femaraya başladım bu femerayla üçüncü deneme nasip haccan bir meyve geldi ark getirdi yedim üç ay önce nasip artık

Amin inşallah canım..
Belirtilerin vardı ne kadar süredir olmuyor bu arada?
Canım arada griyorum onyuzden cvp biraz gec yazıyorum 11sene oldu ilk bir yıl bekledık sonra araştırma hastanesi özel hastane hiç bişeyin yok dedi eşimle gittik hiç bişey yok dedi fakat pko varmış şimdi mecbur özel kiliniğe gidiorum çünkü en iyi ilgilenen onlar sanırım inanılmaz para döktük doktora ve artık zorlanıorum acıkcası muane ücreti ilaçlar bu ay da tutmazsa göbekten iğneye baslıcaz bugün kan verdim saglık ocagına yarın cıkar herelde dua et olurmu rabbim sanada kim istiyosa biran önce gelsin inşallah allahım yardım etsin

Amin inşallah canım..
Belirtilerin vardı ne kadar süredir olmuyor bu arada?
Canım arada griyorum onyuzden cvp biraz gec yazıyorum 11sene oldu ilk bir yıl bekledık sonra araştırma hastanesi özel hastane hiç bişeyin yok dedi eşimle gittik hiç bişey yok dedi fakat pko varmış şimdi mecbur özel kiliniğe gidiorum çünkü en iyi ilgilenen onlar sanırım inanılmaz para döktük doktora ve artık zorlanıorum acıkcası muane ücreti ilaçlar bu ay da tutmazsa göbekten iğneye baslıcaz bugün kan verdim saglık ocagına yarın cıkar herelde dua et olurmu rabbim sanada kim istiyosa biran önce gelsin inşallah allahım yardım etsin

Inşallah canım benim dualarım seninle inşallah sanada banada ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım amin..

Inşallah canım benim dualarım seninle inşallah sanada banada ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım amin..
Amin cnm benim inşallah ne zormuş diorum kiminin olur değer bilmez beni mesela annem 20günlük bırakmış bense evladım olsun die çırpınıorum

Amin cnm benim inşallah ne zormuş diorum kiminin olur değer bilmez beni mesela annem 20günlük bırakmış bense evladım olsun die çırpınıorum
Aaaa çok üzüldüm canım benim ya baban mı büyüttü seni??

Ne pis insanlar işte canım anne olan ama biz sağlıklı hayırlı olsunda bizi hiç uyutmasın sabahlara kadar ama yeter ki olsun diye dua edip duruyoruz...

Aaaa çok üzüldüm canım benim ya baban mı büyüttü seni??

Ne pis insanlar işte canım anne olan ama biz sağlıklı hayırlı olsunda bizi hiç uyutmasın sabahlara kadar ama yeter ki olsun diye dua edip duruyoruz...
Aynen canım allah babanem büyüttü anne baba yok allah buyük benım 1.20cıkmış yani negatif cnm bu ayda yok meleğim

Aynen canım allah babanem büyüttü anne baba yok allah buyük benım 1.20cıkmış yani negatif cnm bu ayda yok meleğim
Sağlık olsun canım ya üzülme sakın bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah..

Bu arada belki duymuşsundur köylerde bazı ebeler oluyor hamile kalamayanları tedavi ediyormuş hamile kalıyorlarmış ben gittim bu ay inşallah olur..
Sende bi araştır istersen bi git..

Sağlık olsun canım ya üzülme sakın bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah..

Bu arada belki duymuşsundur köylerde bazı ebeler oluyor hamile kalamayanları tedavi ediyormuş hamile kalıyorlarmış ben gittim bu ay inşallah olur..
Sende bi araştır istersen bi git..
Duydum ama ögle tanıdıgım hiç yok ki cnm vesile olsun göbeği kiminin rahmi kayıyomyuş onlara iyi geliyormuş ınş sen guzel haber verirsin

Duydum ama ögle tanıdıgım hiç yok ki cnm vesile olsun göbeği kiminin rahmi kayıyomyuş onlara iyi geliyormuş ınş sen guzel haber verirsin
Canım benim hem göbeğim hemde rahmim kaymış :))))
Yerine getirdim dedi ama ilk ay olmayabilir adet olursan yine gel dedi..
Inşallah güzel sonuçlar alırım...
Kuzum benimde öyle bi tanıdığım yok diyordum ama çevremde çok kişi gitmiş banada tavsiye ettiler bende gittim..
Sende istersen bi araştır burda tanıştığım biride gitmiş ebeye..
Onunda aynı benim gibi kanalları çok darmış laparoskopi olacakken tavsiye üzerine ebeye gitmiş laparoskopiye gerek kalmadan ikizlere hamile kalmış :))))
Banada dr kanalların çok dar laparospi olucaksın dedi. Bende ara verdim hastane işine bu ebeye gittim kanallarında bi sorun yok açık dedi..
Sadece göbek ve rahim kayması var dedi..

11.günde pozitif sonuç aldım ama iğnenin etkisiymiş meğersem :KK16:
doktorlar ne kadar 8 günde iğnenin etkisi kalmıyor dese de inanmıyorum kesinlkle kalıyor..

Bugün iğnemin 12.günü. sabah test yaptım negatifti:(( erken mi acaba düşünüyorum.. sonuçta yumurta döllenip kanda çıkacakta ondan sonra idrara geçecek. Bu umut olmasa ahhh bu umut

Merhaba hanımlar benim bi sorum olacak 2 gün önce öylesine test aldım adetim kendi hesabıma göre 8 gün geçti ama polistik over olduğum için hiç bi zaman düzenli olmuyodum çok silik bi çizgi gördüm ve direk acile gidip kan verdim beta hcg 157 cıktı doktor hamilesin gözün aydın diyip gönderdi beni ve 2 gün sonra bu gece tekrar idrar testi yaptım ilk yaptığımdan daha silik neredeyse sebebi nedir sizce sabah tekrar gidip kan mi versem ? Nolur bilenler acil bişey desin bana :eek:

Merhaba hanımlar benim bi sorum olacak 2 gün önce öylesine test aldım adetim kendi hesabıma göre 8 gün geçti ama polistik over olduğum için hiç bi zaman düzenli olmuyodum çok silik bi çizgi gördüm ve direk acile gidip kan verdim beta hcg 157 cıktı doktor hamilesin gözün aydın diyip gönderdi beni ve 2 gün sonra bu gece tekrar idrar testi yaptım ilk yaptığımdan daha silik neredeyse sebebi nedir sizce sabah tekrar gidip kan mi versem ? Nolur bilenler acil bişey desin bana :eek:
Cnm benim bnce gidip kan ver 2 katına çıkarsa zatn iyi gidiyor demektir bebeğin durumu idrar testine pek güvenme

Back