- Konu Sahibi ezgiiietommmm
Amin kim istiyosa nasip etsin inşalşahInşallah canım ya senin yinede 1 tane kızın varmış bizde oda yok
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kim istiyosa nasip etsin inşalşahInşallah canım ya senin yinede 1 tane kızın varmış bizde oda yok
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..
Amin inşallah canım..Bende salı gunu kan vericem inş artık pozitif görürüm allahım tüm isteyenlerin kucagını doldursun bebekle ne zor bişeymiş
Canım arada griyorum onyuzden cvp biraz gec yazıyorum 11sene oldu ilk bir yıl bekledık sonra araştırma hastanesi özel hastane hiç bişeyin yok dedi eşimle gittik hiç bişey yok dedi fakat pko varmış şimdi mecbur özel kiliniğe gidiorum çünkü en iyi ilgilenen onlar sanırım inanılmaz para döktük doktora ve artık zorlanıorum acıkcası muane ücreti ilaçlar bu ay da tutmazsa göbekten iğneye baslıcaz bugün kan verdim saglık ocagına yarın cıkar herelde dua et olurmu rabbim sanada kim istiyosa biran önce gelsin inşallah allahım yardım etsinAmin inşallah canım..
Belirtilerin vardı ne kadar süredir olmuyor bu arada?
Canım arada griyorum onyuzden cvp biraz gec yazıyorum 11sene oldu ilk bir yıl bekledık sonra araştırma hastanesi özel hastane hiç bişeyin yok dedi eşimle gittik hiç bişey yok dedi fakat pko varmış şimdi mecbur özel kiliniğe gidiorum çünkü en iyi ilgilenen onlar sanırım inanılmaz para döktük doktora ve artık zorlanıorum acıkcası muane ücreti ilaçlar bu ay da tutmazsa göbekten iğneye baslıcaz bugün kan verdim saglık ocagına yarın cıkar herelde dua et olurmu rabbim sanada kim istiyosa biran önce gelsin inşallah allahım yardım etsinAmin inşallah canım..
Belirtilerin vardı ne kadar süredir olmuyor bu arada?
Inşallah canım benim dualarım seninle inşallah sanada banada ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım amin..Canım arada griyorum onyuzden cvp biraz gec yazıyorum 11sene oldu ilk bir yıl bekledık sonra araştırma hastanesi özel hastane hiç bişeyin yok dedi eşimle gittik hiç bişey yok dedi fakat pko varmış şimdi mecbur özel kiliniğe gidiorum çünkü en iyi ilgilenen onlar sanırım inanılmaz para döktük doktora ve artık zorlanıorum acıkcası muane ücreti ilaçlar bu ay da tutmazsa göbekten iğneye baslıcaz bugün kan verdim saglık ocagına yarın cıkar herelde dua et olurmu rabbim sanada kim istiyosa biran önce gelsin inşallah allahım yardım etsin
Amin cnm benim inşallah ne zormuş diorum kiminin olur değer bilmez beni mesela annem 20günlük bırakmış bense evladım olsun die çırpınıorumInşallah canım benim dualarım seninle inşallah sanada banada ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım amin..
Aaaa çok üzüldüm canım benim ya baban mı büyüttü seni??Amin cnm benim inşallah ne zormuş diorum kiminin olur değer bilmez beni mesela annem 20günlük bırakmış bense evladım olsun die çırpınıorum
Aynen canım allah babanem büyüttü anne baba yok allah buyük benım 1.20cıkmış yani negatif cnm bu ayda yok meleğimAaaa çok üzüldüm canım benim ya baban mı büyüttü seni??
Ne pis insanlar işte canım anne olan ama biz sağlıklı hayırlı olsunda bizi hiç uyutmasın sabahlara kadar ama yeter ki olsun diye dua edip duruyoruz...
Sağlık olsun canım ya üzülme sakın bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah..Aynen canım allah babanem büyüttü anne baba yok allah buyük benım 1.20cıkmış yani negatif cnm bu ayda yok meleğim
Duydum ama ögle tanıdıgım hiç yok ki cnm vesile olsun göbeği kiminin rahmi kayıyomyuş onlara iyi geliyormuş ınş sen guzel haber verirsinSağlık olsun canım ya üzülme sakın bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah..
Bu arada belki duymuşsundur köylerde bazı ebeler oluyor hamile kalamayanları tedavi ediyormuş hamile kalıyorlarmış ben gittim bu ay inşallah olur..
Sende bi araştır istersen bi git..
Canım benim hem göbeğim hemde rahmim kaymış :))))Duydum ama ögle tanıdıgım hiç yok ki cnm vesile olsun göbeği kiminin rahmi kayıyomyuş onlara iyi geliyormuş ınş sen guzel haber verirsin
Cnm benim bnce gidip kan ver 2 katına çıkarsa zatn iyi gidiyor demektir bebeğin durumu idrar testine pek güvenmeMerhaba hanımlar benim bi sorum olacak 2 gün önce öylesine test aldım adetim kendi hesabıma göre 8 gün geçti ama polistik over olduğum için hiç bi zaman düzenli olmuyodum çok silik bi çizgi gördüm ve direk acile gidip kan verdim beta hcg 157 cıktı doktor hamilesin gözün aydın diyip gönderdi beni ve 2 gün sonra bu gece tekrar idrar testi yaptım ilk yaptığımdan daha silik neredeyse sebebi nedir sizce sabah tekrar gidip kan mi versem ? Nolur bilenler acil bişey desin bana![]()